jasia37 25.11.07, 12:21 hej witam,jestem zafascynowana twojm opisem pogody,jak sobie zeszly rok przypominam to sie sprawdza,a mozesz mi prosze powiedziec jakiej pogody mamy sie w okolicach Hannoveru i Gdanska spodziewac,dzieki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: do skyddad 25.11.07, 17:19 Witaj, dziekuje pieknie, ale powiedz w jakim czasie? Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: do skyddad 25.11.07, 17:22 W najblizszym czasie; Nie zadaje sobie trudu lecz siegam po gotowce; www.worldweather.org/009/c00025.htm www.worldweather.org/016/c01347.htm Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: do skyddad 25.11.07, 17:32 Zobacz Wkochy po wczorajszych opadach; www.dolomitisuperski.com/valfassa/livecam.athx?ccode=it-IT a tak Twoj Kronplatz; www.dolomitisuperski.com/crontour/livecam.athx?ccode=it-IT Odpowiedz Link Zgłoś
jasia37 Re: do skyddad 25.11.07, 17:45 hej,wielkie dzieki,calkiem niezle dopadalo,co do pogody na Han. i Gd. to chodzilo mi o to co przeslsles-dzieki,faktycznie nie napisalam o jaki okres czasu mi chodzi he he,znajac co nie ktorych wrazliwych na forum to juz by mnie prostowali.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: do skyddad 25.11.07, 18:08 Zawsze wejdz na te adresy i zawsze dostaniesz swieza pogode .Oni wspolpracuja z Waszymi Instytutami pogodowymi.To jest prognoza robiona przez Polakow. Oto glowny adress; www.worldweather.org/europe.htm Pzdr.Sky Odpowiedz Link Zgłoś