Gość: krystian IP: *.dzi.vectranet.pl 02.12.07, 13:41 Z co się z nim dzieje i z jego : Dolomity;pokrywa sniezna,stan i prognoza pogody.Czyli coroczny raport z Dolomitów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.d1 Re: Co się dzieje z Staruchem? 02.12.07, 17:37 O właśnie... Co się dzieje z guru Dolomitów? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Brakuje go tu na forum. Znajdżcie Starucha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: Co się dzieje z Staruchem? IP: *.ghnet.pl 10.12.07, 20:58 Dolacze sie do pytania. Gdziez on? Kupil te gigantki Volkla (BTW kiepski pomysl :)) czy nie? Wykonczyl go ten prokurator czy nie? A moze alfredo go wykonczyl? Tez niezly zawodnik. :) Staruch gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 andrzej 10.12.07, 21:07 O co chodzi z tym Volkl`em? A co do pogody, to może trochę pomogę linkami w podpisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: andrzej IP: *.ghnet.pl 10.12.07, 21:18 Witku. Troche sie drocze ze Staruchem, jak na razie wirtualnym. Ostatnie jego wpisy z okolic czerwca donosza, ze jest w trakcie kupowania gigantowych nart Volkla GS 180 cm. Trudna narta. Nasmiewam sie z niego (probujac go wywolac z niebytu internetowego), ze kupil narte nie do jezdzenia. Umeczy sie, zwlaszcza, ze staruch z niego. :) A moze wlasnie ze wstydu sie nie chce ujawniac? Mowi sobie tak: "glupio kupilem, choc mi forumowicze dobrze doradzali, jak ja sie im teraz ujawnie?". Tak, to jest wlasciwe wyjasnienie. :) Ujawni sie, gdy zmieni narty na "normalne". :) Czyli za jakis miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: andrzej 10.12.07, 21:41 Jakoś mi to umknęło. A o Volkl`a pytałem nie bez kozery. Od dłuższego czasu byłem zatwardziałem fanem Atomic`a. Chyba pamietasz, były takie narty Mladost(bułgarski atomic) i wtedy to się zaczęło. Do tej pory moje wizyty w sklepach narciarskich zawsze ograniczały się do sprawdzenia co nowego wypuścił Atomic, a inne marki skutecznie omijałem wielkim łukiem. No i w tym roku kupiłem Volkl Racetiger RC Titanium: www.voelkl.pl/racetiger.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: andrzej IP: *.ghnet.pl 10.12.07, 21:55 > No i w tym roku kupiłem Volkl Racetiger RC Titanium: No tos zaszalal, finansowo tez. :) Bardzo porzadna narta... tak slyszalem. Osobiscie nie kupowalbym dla siebie narty typu RC (Race Carver), czyli o srednim promieniu skretu, ale niektorzy takie wlasnie lubia. A staruch kupil nawet prawdziwa gigantke. Dla mnie Volkl zawsze mial pozycje odpowiadajaca Mercedesowi wsrod samochodow. Kiedys jezdzielm na klasycznej, dlugiej S30 (albo P30?). Przez kilka lat, ich slalomki, mam na mysli P50 i P60, byly takie troche bez wyrazu, ale podobno juz Racetigery wszelkiej masci sa super. Nie kupie, bo za drogie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: andrzej 10.12.07, 22:04 > No tos zaszalal, finansowo tez. :) Bardzo porzadna narta... tak slyszalem. No i tu się mylisz dałem jedyne 1100,- za nowiutkie ubiegłoroczne ;))) Rzeczywiście trzeba na nich jeździć, do wożenia się raczej kiepsko się nadają. Po pierwszym razie miałem łzy w oczach, ale zapisałem się na siłownię, poćwiczyłem i mogę powiedzieć, że nie żałuję zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Co się dzieje z Staruchem? 10.12.07, 21:53 Bo było to tak, śtaruch starał się wychowywać swoje dzieci z dala od netu i środowisk internetowych. Kupił im jakiś modem!!! i kilka minut na tydzień, żeby mogły ściągnąć coś potrzebnego od szkoły. Czas jednak płynie szybko, dzieci dorosły i teraz w rewanżu za jego hipokryzję i szykany, odstawiły śtarucha od netu. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: Co się dzieje z Staruchem? IP: *.cyf-kr.edu.pl 11.12.07, 10:07 :) Bardzo prawdopodobne. Ale jest tez i inna mozliwosc. Jest tu miedzy nami pod zmienionym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś