Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

atomic sl 10

IP: *.chello.pl 11.12.07, 21:04
    doradzcie co zrobic-zastanawiam sie nad kupnem sl10 i nie wiem co mam zrobic
    wzrost178waga 85
    Obserwuj wątek
      • Gość: o_andrzej Re: atomic sl 10 IP: *.cyf-kr.edu.pl 12.12.07, 10:06
        > doradzcie co zrobic-zastanawiam sie nad kupnem sl10 i nie wiem co mam zrobic
        > wzrost178waga 85

Ale nic nie piszesz jak jezdzisz i jak lubisz jezdzic. SL10 to nastepczyni SL9.
        Troche mniej taliowana. Typowa slalomka. Dla Ciebie 163 cm. Gdybym sie jednak
        nastawial na kupno tego typu narty celowalbym w kierunku Fischer Race SC. Z
        rocznika 05/06, nowe, do dostania za jedyne 900 zl.
        • skyddad Re: atomic sl 10 12.12.07, 14:07
          Witaj Grzesiu,
          najpierw krotko,narta jest dla ludzi jezdzacych dobrze lubiacych sie wyzywac na
          nartach a sama narta kocha jazde dynamiczna i ciagle jej gnebienie.jezlei jestes
          silny i lúbisz taka zabawe to wymarzony sprzet dla Ciebie.
          Wedlug mnie max dlugosc 156cm przy tej dlugosci masz max pro,mien skretu 11.6m.
          narta jest w sam raz dla Twojej wagi ale pamietaj ja zgorki bedziesz jechal to
          sie nie ogladaj czy ladnie jade tylko masz gazowac i max ja dociskac to wtedy
          dostaniesz z nawiazka za te prace wpostaci przyjemnsioci i szatanskiej
          przy,stabilnosci czepnosci,
          zupelnie nie musisz uwazac na oblodzony stok to dala Ciebie dopiero jest
          prawdziwy "AUTOBAHN".Narat jest super w slalomie i super w zjezdzie.Narta nie
          wybaczy stania wyprostowanego caly czas ugiete kolana na maxa i pochylenie ciala
          max do przodu. Narta nie lubi butow luznych i zklapcialych,flex od 60 w gore do
          jazdy przyjemnosciowej chcesz sie bawic naprawde na ostro zupelnie wystarczy 80.
          Co musisz posiadac w organizmie aby na tej narcie jezdzic i sie czuc
          dobrze,silne nogi zdrowe kolana i bardzo dobra kondycje.
          Szanuj narte codziennie przegladaj o ostrz normalna ostrzalka zawodnicza o kacie
          87 stopni i smaruj vaxem co pare dni na goraco.
          tych czynnosci sie musisz nauczyc sam wykonywac.Servis zniszcy te narte bardzo
          szybko.Oni sie nie bawia w niuanse.ta narta wymaga podejscia aptecznego.
          Twoja narta;
          www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1947
          Tutaj masz porade jak wykonac servis dla Twojej narty.
          www.swixschool.no/web/index2.html
          pamietaj Twoja jest to klasa Alpin typ RACE.
          Pzdr.Sky

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka