Gość: mazoo IP: *.gprs.plus.pl 17.12.07, 20:07 byłam w madonna di campilio - folgarida-marillewa. spisałam numer ze swojego skipassu ale na jakiej stronie mogę sprawdzić swoje osiągnięcia? na www.ski.it nie mogę znaleść odnośnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek01 Re: sprawdzić ilość przejechanych km-ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:30 mnie sie wydaje, ze nie sprawdzisz. bo sprawdza sie karnet dolomitisuperski - przynajmniej tak mi sie wydaje - tu masz link utilizzo.dolomitisuperski.com/jsp/applet_/findTransit.jsp?ccode=en-US Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: sprawdzić ilość przejechanych km-ów 18.12.07, 10:43 Można inaczej: potrzebny telefon np. Nokia N95 z wbudowanym modułem GPS lub inny z systemem operacyjnym symbian (s60) - jak telefon nie ma wbudowanego GPS to można używać zewnętrznego GPS wielkości pudelka zapałek. Instalujemy w telefonie darmowy programik Sports Tracker. SP zapisze nam jaka odległość przeszliśmy, lub przejechaliśmy, szybkość minimalną, maksymalną, średnią i wiele więcej... Później możemy podłączyć telefon do laptopa, nanieść całą przejechaną trasę na "Google Earth" i...zobaczymy przebytą trasę zaznaczoną żółtą linią na zdjęciu satelitarnym. Możemy oczywiście też wszystko wydrukować wydrukować. research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/index.html#download Świetna zabawa a GPS odbiera sygnały satelitarne będąc nawet w kieszeni:) Enjoy it ! Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: sprawdzić ilość przejechanych km-ów 18.12.07, 12:00 No ale niemawsz tej przyjemnosci patrzac na ekran i ogladajac np dzienny Twoj przebieg i wyrysowany najwyzszy i najnizszy poziom,ilosc zjadow mozna powiedziec odswiezona pamiec calej przygody narciarskiej.Masz opisane trasy nazwy wycioagow. Z GPS-a suche cyfry i nic wiecej. pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś