Gość: sss IP: *.chello.pl 26.12.08, 14:22 był ktoś w tym roku? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.tisk Re: ramzova czechy 27.12.08, 09:11 www.skiforum.pl/showthread.php?t=17801 Ostatni wpis (mój) dotyczy wczorajszych (26.12.08) warunków na Ramzovej ... Zdravim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: ramzova czechy IP: *.chello.pl 28.12.08, 14:39 o tisk dzięki za info, przejrze to Wasze forum i moze podjade do Ramzovej? Fajną impreze organizujesz Bunio, widze, ze jezdzisz na Pradziad tam jeszcze nie byłem jak tam jest, śniegu dość 60 cm pozdro sławek Odpowiedz Link Zgłoś
bunia78 Re: ramzova czechy 27.12.08, 23:36 Witam! Wczoraj również otwierałam sezon na Ramzovej i mogę podsumować ten wyjazd tak: było dość tłoczno -15 min do krzesełka (nowe jeszcze nie otwarte), orczyk bez kolejki ale sporo kamieni, mało śniegu (wiele rys na nartach), do tego pogoda też najlepsza nie była - chłodno, wietrznie i mglisto (chwilami tylko czubki nart widać było), jeśli śnieg nie dopada to nie ma po co jechać - chyba, że ktoś łyżwy zamiast nart weźmie bo pod odrobiną śniegu jest piękny lód. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś