Gość: reńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 12:08 pomóżcie co wybrać: Białkę, Wierchomlę czy Korbielów jestem średnio zaawansowanym narciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: gdzie na narty IP: *.autocom.pl 10.02.09, 12:18 Chyba najlepiej Wierchomla, bo w Białce zawsze tłumy. Niedługo zaczynają się ferie w Małopolsce, więc będziesz dłużnej stała w kolejkach, niż sobie pojeździsz. W Korbielowie nie byłam, więc nie wiem jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Re: gdzie na narty IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 12:42 Witam serdecznie. jezeli jestes poczatkujacym narciarzem to polecam beskid. To idealne miejsce,zeby postawic dalsze kroki i doskonalic sztuke jazdy. A sprawdzone nos=clegi sa w Gorlicach,w malowniczo polozonym miescie www.noclegi.gorlice.info.pl/ Dom na Wzgórzu oferuje wszysko czego potrzebujesz. Duze,ładne pokoje i miła obsługe. naprawde warto. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: gdzie na narty 23.02.09, 14:21 Korbielów. Tam są trasy i łatwe i trudne i jest pięknie na Hali Moziowej i Pilsku. Choć najsłabiej przygotowane trasy ale ja to uważam za zaletę. Odpowiedz Link Zgłoś