Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy z rajstopami

14.02.13, 08:36
W ostatnim czasie często kupuje przez internet, spodobała mi się ta forma zakupów. Nie wychodząc z domu mogę kupić sobie ciekawe ubranie. Są jednak minusy tego, ponieważ nie mogę przymierzyć kupionych rzeczy. Z rajstopami jest inaczej prawie zawsze pasują. Polecam sklep internetowy z bielizną, rajstopami itd bellafonte
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata 455 Re: Sklep internetowy z rajstopami IP: 212.87.236.* 23.04.13, 17:47
      Z odzieżą jest tak samo,wystarczy jeżeli tylko znasz swój rozmiar,np S.M,L- wtedy spokojnie można kupić sukienkę czy spodnie. W razie czego można też bez większego problemu wymienić na inny model,pole am sklep www.Avesti.pl mają szeroki wybór odzieży,do tej pory się na nich nei zawiodłam.
      • przed_brzaskiem Re: Sklep internetowy z rajstopami 28.04.13, 16:12
        Rajstopy i ponczochy np Gatta można też kupić w dobrych cenach w sklepie internetowym z bielizną Kontri.pl
        Ja osobiście bardzo lubię sklep Kontri, bo mają świetne wyprzedaże markowej sexy bielizny, do -80%.
        Warto dokładnie się pomierzyć i sprawdzić tabele rozmiarów danego producenta (każdy ma trochę inną). Ale jesli coś by nie pasowało, można zwrócic bezpłatnie przez paczkomat InPost.
        • gabi-79 Re: Sklep internetowy z rajstopami 05.06.13, 13:17
          Macie rację dużo można zyskać kupując w sklepach internetowych, z rajstopami Gatta i innych dobrych firm Fiore, Golden Lady znalazłam hurtownie - sklep o NAJNIŻSZYCH cenach! Hurtownia Gama. Byłam w szoku, bo czasami nawet 5 - 20 zł przepłacałam! ;/
          Rajstopy do pracy cały czas kupuję w tym samym rozmiarze, no i co jest dużym plusem to szeroka paleta kolorów.
          Kobietki z czystego serca polecam hurtowniagama.pl
          No i to co MY lubimy czyli produkty na wyprzedażach w śmiesznych cenach po 5 zł? Różne wzory rajstop Gatta.
          • wiktoria_mara Re: Sklep internetowy z rajstopami 21.10.14, 14:58
            Witam, ja polecam hurtownie rajstop www.hurtownia-rajstop.pl szeroki wybór producentów rajstop oraz oferta dla prowadzących sklepy z bielizną (oferta hurtowa) reprezentują takie marki i produkty jak bielizne Brubeck, rajstopy gatta, rajstoy gabriella, bielizna kinga, bielizna ava, Hurtownia Marbet posiada w swojej ofercie również własną Markę Diseta. Sklep stacjonarny (hurtownia) mieści się w CH Marywilska w Warszawie
        • gabi-79 Re: Sklep internetowy z rajstopami 05.06.13, 13:23
          Ostatnio kupiłam w hurtowniagama.pl bo mają najniższe ceny i duży wybór wyprzedażowych rajstopek. Kupiłam cienkie 8 den w sam raz na lato.
    • wasilek123 Re: Sklep internetowy z rajstopami 25.03.16, 11:01
      Serdecznie zapraszamy do zakupów !

www.sklepgatta.pl

W naszej ofercie znajdują się rajstopy, pończochy, legginsy, bielizna damska, body, koszulki, odzież damska i męska oraz linie dziecięce, w których znajdziecie Państwo szeroki wybór skarpetek, rajstopek, czy podkolanówek dla dzieci najlepszych polskich marek takich jak Gatta, Wola, Atlantic, Esotiq, M-max, Emili, Darex.

Zapraszamy także na nasze aukcje na allegro:

atlanticsklep_pl
    • 9agatka Re: Sklep internetowy z rajstopami 25.03.16, 13:34
      A to z chęcią zerknę. A mają tam legginsy?
    • weronikadiamont Re: Sklep internetowy z rajstopami 07.06.16, 12:06
      Zamawiał ktoś rajstopy z tej aukcji??

allegro.pl/listing/listing.php?order=m & ;string=twojafinezja&bmatch=base-relevance-uni-1-1-0 510
      Slyszałam ze Sara jakościowo jest lepsza od Gatty a w bardzo dobrej cenie Tylko jakbym zamowila to wiecej sztuk Mam troche imprez w najblizszym czasie Probował je ktoś? Maja pozytywne opinie ale niewiele...
    • ani-ani2 Re: Sklep internetowy z rajstopami 09.06.16, 10:24
      A ja polecam www.sklep-biustonosze.pl/ bo nawet jak coś nie pasuje to odsyłam lub wymieniam na inny rozmiar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka