Dodaj do ulubionych

polecam torby papierowe

02.07.13, 12:12
Polecam wszystkim torebki papierowe produkowane w Gdyni.
Wszystkie informacje o torebkach znalazłem na stronie akacia.pl.
Polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Januszek Re: polecam torby papierowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.13, 08:06
      to już lepsze torby mają np. na torby.org.pl, bo przynajmniej uszy się nie urywają :))
    • Gość: Ekologiczna-torba Re: polecam torby papierowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 07:47
      Jako że temat ma naprowadzać klienta, więc także zapraszam na stronę www.ekologiczna-torba.pl.
      Dostępne torby :
      -papierowe
      -bawełniane
      -ekskluzywne

Kontakt :
      tel : 510-875-900
      e-mail : biuro@ekologiczna-torba.pl
      • Gość: Torebka papierowa Re: polecam torby papierowe IP: *.moab.static.3s.pl 10.03.15, 14:34
        Ja w takim razie polecam katowickie torby papierowe. Producent Ecosac ma w swojej ofercie sporo propozycji : różne wzory, kolory i kształty, a także możliwość nadruku.
        • Gość: Torebka z uszkiem Re: polecam torby papierowe IP: *.moab.static.3s.pl 16.03.15, 14:52
          O, Torebka papierowa, widzę że mamy takie samo zdanie o tej firmie :D Miło. Mnie się bardzo podobają ich torby papierowe. Sklep online znajduje się tutaj : ecosac.pl/sklep, widzę że nikt nie dodał, dodaję więc ja :D
          • Gość: Czesiek Re: polecam torby papierowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.17, 06:25
            szkoda, że ta sama osoba dodaje dwie niby różne opinie... powiem tylko tyle, że raz u was kupiłem i więcej nie kupie, na ecosac zamowilem 200 torebek, a przyszło 197, to raz (dobrze, że w naszym przedszkolu jest 190 dzieci, bo jakby były torby zamówione na styk to byłby kwas.) po drugie torby tak niemiłosiernie śmierdziały jakby je obszczał szczur... tragedia, jedyna zaleta, że w miarę tanie, ale tanie mięso psy jedzą... NIEPOLECAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka