Dodaj do ulubionych

Korzystacie z kuponów rabatowych?

IP: *.debica.mm.pl 01.09.13, 23:53
Cześć! Czy korzystacie z kuponów rabatowych przy zakupie ciuszków?
Macie jakieś ulubione strony z promocjami? :)
Nie wiem czy wiecie ale część sklepów oferuje kupony rabatowe za darmo wyłącznie za potwierdzenie swojego newslettera.
Przykładowo od siebie polecam tego typu stronkę jaką jest glamity.com, gdzie po rejestracji dostajemy kupony rabatowe mailowo do większości sieciówek.
Może znacie więcej takich ofert?
Zachęcam do wpisywania! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: majka91 Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 19:01
      korzystam! Jestem zapisana do wielu newsletterów, np. tutaj: shushu.pl :) zawsze warto zaoszczędzić parę groszy :))
    • mkruk1985 Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 07.09.13, 07:07
      Ja oprócz kuponów rabatowych dostaję jeszczę zwrot pieniędzy za zakupy ;-) Jak oszczędzać to na całego!!! ;-)
      Ostatnio moja żona przyniosła do domu ulotkę programu biletplus.waw.pl - oprócz kuponów rabatowych zwracają Ci pieniądze za każdy zakup. Generalnie ciekawa inicjatywa - realizowana chyba przez miasto dla komunikacji miejskiej!
    • Gość: ankieterka Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? IP: *.31.107.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.13, 11:50
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml
    • 13_seba0 Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 12.09.13, 17:01
      Zapraszam do nas www.sebastyl.pl - jesteśmy producentem odzieży, specjalizujemy się w sukienkach i garsonkach do pracy, po zarejestrowaniu się 10% rabatu naliczane podczas pierwszych zakupów, ponadto kilka razy w miesiącu wysyłamy newslettera ze specjalnymi kodami rabatowymi. Aktualnie obowiązuje kod DESZCZ - wysyłka gratis dla nowej sukienki.
    • dansunny Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 19.09.13, 22:08
      Świetna strona to glamity.com bardzo dziękuję bo do tej pory nie znałam a teraz po rejestracji od razu dostałam mnóstwo kuponów, na pewno z któregoś skorzystam :)
    • bbkremy Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 15.10.13, 01:41
      Ja nie szukam, ale mam założone powiadomienia mailem o kodach rabatowych i innych promocjach (można do każdego sklepu założyć osobno i przychodzą mailem) na stronie www.dobrekupony.pl/
      Jest sporo sklepów z ciuszkami i kosmetykami :)
      • pamparampaam Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 21.10.13, 13:44
        Ja jestem zarejestrowana i w shushu i na stronie kodów rabatowych. Często korzystam z takich rabatów do sklepów internetowych, bo nie dość że są lepsze ceny to i wybór większy. Ostatnio wykorzystałam zniżkę w butsklepie i foodpandzie.
    • Gość: maripossa Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.13, 15:21
      Ja również korzystam. Ostatnio kupiłam obuwie ze zniżką z www.kodyrabatowe.pl
    • annagdynia merlin 23.10.13, 23:13
      a macie jakiś kupon/zniżkę na zakupy w merlin?
    • Gość: Milka Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:30
      Czasem zdarzy mi się korzystać z kuponów rabatowych,jednak o wiele taniej jest kupując na stronie
      www.zabawki.pl/
      naprawde warto.
    • Gość: adriana Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? IP: *.internetia.net.pl 09.10.16, 22:58
      W dniach 12-16 października w sklepach w galerii Centrum Janki można zrealizować specjalne kupony rabatowe. Wszystkie rabaty dostępne są także w bezpłatnej aplikacji mobilnej Qpony.pl!
    • iwona.ld Re: Korzystacie z kuponów rabatowych? 02.01.17, 11:11
      Bardzo często korzystam z kuponów rabatowych, praktycznie zawsze gdy jest jakiś dostępny do sklepu w którym aktualnie robię zakupy. Moją ulubioną stroną jest zrabatowani.pl/ ponieważ najczęściej mają kupony do interesujących mnie sklepów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka