Dodaj do ulubionych

Raty czy kredyt

IP: *.play-internet.pl 08.07.15, 12:38
Cześć, chciałabym sobie kupić mały skuterek aby dojeżdżać do pracy ale wydaje mi się obecnie,że raty jakie zaproponował mi sklep nie są zbyt korzystne. Może by się jednak postarać o kredyt ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zeczek Re: Raty czy kredyt IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.15, 07:38
      Nie wiem to od Ciebie zależy. Raczej tutaj nikt Ci na to nie odpowie. Musisz się zorientować jakie jest oprocentowanie rat. Sam swego czasu barałem kredyt bo również zauważyłem,że oprocentowanie kredytu jest o wiele korzystniejsze.
      Zerknij sobie lepiej tutaj:
      www.forum-kredytowe.pl/f127/najlepszy-kredyt-gotowkowy-jaki-bank-wybrac-57569.html
      Na stronie masz dobry temat o tym jaki kredyt gotówkowy jest obecnie najlepszy. W sumie to masz bardzo dobry czas na branie kredytów ponieważ są nisko oprocentowane tak więc można dużo zyskać.
      • Gość: kredytyt.pl Re: Raty czy kredyt IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.10.15, 08:16
        Pożyczka na Dowód dla każdego kredytyt.pl
        od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze!
        - Kredyty na dowód bez zaświadczeń
        - kredyty przez internet, dla Firm
        - Kredyt na mieszkanie/hipotekę
        - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki na dowód
        Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!
    • taki-sobie-nick Re: Raty czy kredyt 09.07.15, 17:35
      Gość portalu: adrianna napisał(a):

> Cześć, chciałabym sobie kupić mały skuterek aby dojeżdżać do pracy ale wydaje m
      > i się obecnie,że raty jakie zaproponował mi sklep nie są zbyt korzystne. Może b
      > y się jednak postarać o kredyt ?

Masz kalkulator? Użyj go.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka