monisss3 13.10.06, 08:10 Czy ktos może mi polecić, gdzie w Poznaniu, lub okolicach jest duży wybór tapczanów? Podkreślam-tapczanów, gdyz sofy mnie nie interesują, a ich generalnie jest pełno.....;-/ Pozdrawiam serdecznie ;-> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierzb.a Re: Zakup tapczanu-Poznań 13.10.06, 11:39 Producent ANDERS chyba tak dokładnie nie pamietam Swarzędz...maja swój salon przed Leroy marlin od strony Poznania...stronke internetowa tez ale nie pamietam adresu..wrzuc na wyszukiwarke to wyskoczy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monisss3 Re: Zakup tapczanu-Poznań 16.10.06, 13:16 wierzb.a napisała: > Producent ANDERS chyba tak dokładnie nie pamietam Swarzędz...maja swój salon > przed Leroy marlin od strony Poznania...stronke internetowa tez ale nie > pamietam adresu..wrzuc na wyszukiwarke to wyskoczy > Pozdrawiam Serdecznie dziękuję za podpowiedź..całkiem ładne te tapczany. Póki co mam upatrzony firmy "Dąb Gdynia". Pozdrawiam ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
nightmaress Re: Zakup tapczanu-Poznań 15.10.06, 05:13 Ty tak na powaznie?! Myslalam, ze nikt oprocz moich tesciow juz tego nie uzywa :) Odpowiedz Link Zgłoś