Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:36 witam zastanawiam się nad modelami SGV 57T23EU BOSCH lub SE 66T373 EU SIEMENS PORADZI KTOŚ ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnii1 Re: zmywarka bosch czy simens 20.04.07, 16:10 Z mojej strony mogę tylko napisać tyle, że używam zmywarki bosch i jestem zadowolona. Działa sprawnie, może tylko programy do zmywania ma długie, ale jak ją kupowałam do nie było krótszych. Warto zwrócić na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zmywarka bosch czy simens IP: *.icpnet.pl 21.04.07, 23:19 Bosch i Siemens to to samo ,nie ma żadnej róznicy.To rodzina:)wspaniałych produktów.Poczytaj na niemieckich stronach Boscha. Odpowiedz Link Zgłoś
decent76 Re: zmywarka bosch czy simens 22.04.07, 08:52 Ja mam simensa od ponad 4 lat i sprawuje się rewelacyjnie raz tylko musiałem wzywać serwis jak wpadła mi mała kostka z kurczaka i zablokowła pompę ale to z moiej winy. Są trzy programy choć trochę przydługie tak od 1h do 1.45h Odpowiedz Link Zgłoś