magda8896 18.03.07, 14:06 Jeżeli pani chce wykonać próbe to 1 zabieg będzie w tym samym dniu czy po kilku dniach od wykonania próby? Może to glupie pytanie ale pierwszy raz będe miała robione takie zabiegi więc chciałabym wiedzieć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyni_tyni Re: próba i 1 zabieg 18.03.07, 19:38 ja mam termin jeden..proba..15minut na zaobserwowanie reakcji skóry i zabieg..ale emlą trzeba się smarowac półtorej godziny wcześniej i boję się że jeśli coś będzie ne tak to stracę tylko kasę na pewnie ze dwie tubki emli..trochę dziwne.. Odpowiedz Link
studiolaser Re: próba i 1 zabieg 20.03.07, 19:15 Dlatego jezeli ktoś ma życzenie wysmarować się Emlą na pierwszy zabieg- zdecydowanie radze umówić się na samą kosultaccję. A na zabieg dopiero po kilku dniach. Może się okazać ,że dyskomfort przy zabiegu będzie do zniesienia i nie będziemy potrzebowały Emli. Odpowiedz Link
iwikiwi1 Re: próba i 1 zabieg 18.04.07, 19:11 a ja bym np. chciałą zaobserwować jak się czuję bez emli i jak Z emlą. Można tak? Odpowiedz Link
klientka00 Re: próba i 1 zabieg 19.04.07, 09:17 Hej!Ja miałam 1 zabieg łydek bez emli - ból nie do zniesienia wierciłam sie na fotelu jak chora;) na drugi natomiast wysmarowałam sie szczelnie emla. Posmarowałam całe łydki(zmarnowałam mniej niz połowe tubki , dałam chyba za nia 80zł bez recepty) pozniej posmarowane nogi szczelnie owinełam folią taka śniadaniowa i ruszyłam na zabieg!Dziewczyny rewelacja nic nie czułam!Ale miałam tez mniejsza moc niez na 1 zabiegu to pewnie tez miało znaczenie. No i po 2 zabiegu nie mam juz strupków tak jak po wczesniejszym. Odpowiedz Link