Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.10, 11:53 Dobry wiersz, to ciąg porównań, czyli alegoria. Kiedy wszystko chcesz z ziemią zrównać, to porównujesz do gówna- - ale to jest czysta teoria. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DDT Masz racje, IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.10, 17:43 jestes rymopis. === E-booki, audiobooki, także gratis Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Masz racje, 08.12.10, 20:17 To nie jest żaden rymopis tylko pracownik Agory z zakresem obowiązków o treści " wqwiać forumowiczów, żeby cuś się działo i żeby nie wszyscy sp* na Cmentarz przydrożny" swoje wiersze generuje przez wrzucanie fragmentów książki telefonicznej do ruskiej kasy fiskalnej Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Masz racje, 09.12.10, 16:43 frred napisał: > To nie jest żaden rymopis tylko pracownik Agory z zakresem obowiązków o treści > " wqwiać forumowiczów, żeby cuś się działo i żeby nie wszyscy sp* na Cmentar > z przydrożny" Dobre!!! > > swoje wiersze generuje przez wrzucanie fragmentów książki telefonicznej do rusk > iej kasy fiskalnej ale to by chyba wychodziły cyrylicą, towariszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Masz racje, 09.12.10, 17:06 Ja mam ruską kasę fiskalną. Litery polskie, ale chyba odwyk jej nie służy, bo mi wcina papier. Chociaż z drugiej strony... u mnie w domu i odwyk? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Masz racje, 09.12.10, 17:57 frred napisał: > Ja mam ruską kasę fiskalną. > > Litery polskie, ale chyba odwyk jej nie służy, bo mi wcina papier. Może chce jakiś utfur stworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Masz racje, 10.12.10, 01:46 Nie wiem, ja mu w każdym razie na razie tej kasy nie użyczę, bo jeszcze w styczniu muszę z US odebrać 350 zł z jej zakupu. Potem może se niszczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Masz racje, IP: *.cable.smsnet.pl 09.12.10, 18:56 Нет, pracownicy Agory generują wątki na tematy damsko-męskie, żeby było co dawać na główną. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Masz racje, 10.12.10, 01:48 A Ty skąd wiesz? I czemu się tak bezpiecznie czujesz niezalogowany? ;) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Masz racje, IP: *.cable.smsnet.pl 10.12.10, 05:11 Jak dostanę instrukcje z ambasady to się zaloguję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Masz racje, IP: *.range86-135.btcentralplus.com 10.12.10, 10:46 hahahaha czardz od afer ( po kablu) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Miarka 08.12.10, 19:03 Gość portalu: Grzegorz Rymopis napisał(a): > > > Dobry wiersz, to ciąg porównań, > czyli alegoria. Alegoria to nie jest ciąg porównań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Miarka IP: *.cable.smsnet.pl 09.12.10, 18:30 Coś mie się zdaje, że G. R. nadaje z tego samego parnasu co palnick, eurytka, kalka i cała ta reszta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Miarka 10.12.10, 13:01 ... wszelki duch! Nie wywołuj wilka z parnasu! Odpowiedz Link Zgłoś