Dodaj do ulubionych

Tylko dla orłów

25.01.06, 14:13
Koniec Czaka debeściaka. Jako pierwszy mówię Czakowi NIE.

Chuck Norris może pocałoać S.Segala w sprzączkę od paska. Jak podskoczy.
Obserwuj wątek
    • mlodywapniak Re: Tylko dla orłów 25.01.06, 14:20
      Starość nie radość, Chuck nie podnosi już nogi tak wysoko, kopie coraz niżej. W
      USA brakuje już karłów na statystów do filmów z Norrisem.
      • Gość: młodywapniak Re: Tylko dla orłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:33
        Ludzie nikt oprócz mnie tu nie pisze, chyba jestem najodważniejszym człowiekiem
        na ziemi (po Chucku Norrisie).
    • Gość: Takie tam Re: Tylko dla orłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:47
      Chuck Norris miał amputowane nogi i z kopniaka został mu tylko półobrót.
      • mesty8 Re: Tylko dla orłów 26.01.06, 21:09
        szkoda mi was...
        czak już wie...
        • jacek9167 Re: Tylko dla orłów 26.01.06, 21:18
          Chuck Norris może pocałoać Giertycha w sprzączkę od paska. Jak podskoczy.
          I kopnąć w kolano. Jak podskoczy.
          Ale Giertychowi nikt nie podskoczy.
        • Gość: Takie tam Re: Tylko dla orłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:15
          Chuck wie, a dotąd nic nam nie jest! Chuck ma opóźniony zapłon, albo tylko się
          chwali, że jesgo zemsta dosięga innych błyskawicznie... Zresztą, bez nóg trudno
          będzie mu nas dosięgnąć. No i z samym półobrotem nic nie wskóra...
          Nie martw się, Chuck, PiS da Ci dopłatę do emerytury - 500 zł.
          • Gość: j23 Re: Tylko dla orłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 12:43
            Chuck jest cieńszy od barszczyku, który zaserwowała mi wczoraj żona.
            • Gość: niedowiarek Re: Tylko dla orłów IP: 213.17.198.* 27.01.06, 12:47
              Z półobrotu?
            • xxx131 Re: Tylko dla orłów 27.01.06, 12:59

Oczywiscie, twoja zona jest ciensza od Chucka.
              • Gość: j23 Re: Tylko dla orłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:42
                Gdyby Chuck dostał z półobtotu lewą piersią moje małżonki, musiałby być
                dokarmiany z procy, aby podczas lotu nie umrzeć z głodu (w skrócie BCzP).
                • Gość: Wrecekrzepki Re: Tylko dla orłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:47
                  Bleh, nie opowiadaj nam wiecej o obwislych piersiach swojej malzonki.
                  • Gość: j23 Re: Tylko dla orłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:30
                    moja żona ma bardziej obrośniętą klatę niż TEN kurdupel
    • oxy_gen_86 Re: Tylko dla orłów 27.01.06, 21:57
      G..no prawda - czak ptasia grype zlapal!!! Wy to tylko plotkami sie zajmujecie;)
      • Gość: j23 Re: Tylko dla orłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:43
        Kiedy Chuck dowiedział się że kawior to jaja ryby - poprosił o dwa na twardo
        (KzP), ale że ma wiecznego pecha - jedno było zbukiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka