drzejms-buond 26.08.09, 10:43 szukałem w necie ksiazki o HYGENIE KOBIECEJ ( wątek obok ) "chcąc nabyć drogą kupna" a znalazłem taki tekst! całkiem śmieszny www.eioba.pl/a86716/o_paniach_tylko_dla_panow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary_zgred1 Re: o paniach 26.08.09, 11:08 Z tekstu wynika że kobitki: a) mają łatwiej i mniej problemowo b) stanowią przedziwny gatunek niezrozumiały dla istot rozumnych (czytaj mezczyźni) c) są tak odmienne od facetów, że już bardziej nie można d) w zasadzie stanowią odmienny gatunek Biorąc pod uwagę powyższe niezrozumiałym wydaje się to, że chłopy tak jednak do kobitek lgną :) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: o paniach 26.08.09, 11:11 Lgnięcie wynika li tylko z kompatybilności. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: o paniach 26.08.09, 11:41 to jak z bałtykiem i adriatykiem. też, niby takie same, morza, ale lgnę bardziej do tego drugiego. fale są fajniejsze a i zawartość wód nieco inna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: o paniach 26.08.09, 11:48 A nie mówiłam? Buond od razu ma freudowskie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś