Dodaj do ulubionych

foteliki kinderkraft

17.01.11, 13:01
chcialam sie podzielić z Wami informacja dotyczącą fotelików kinderkraft ja kupilam go w Niemczech (grupa 9-25kg) i gorąco polecam nie dość, że cena adekwatna to jeszcze jakość wykonania również godna polecenia! a moja pociecha uwielbia w nim jezdzic!!!
Obserwuj wątek
    • kiga84 Re: foteliki kinderkraft 01.03.11, 11:56
      oh tak się skałada, ze od kilku tygodni sa one juz dostepne w polsce. kupilam go dla mojej corki i jak narazie jestem bardzo zadowolona...przede wszytskim wygladaja bardzo solidnie...a o bezpieczenstwo przeciez najbardziej chodzi. a po drugie wyglad....dokladnie w moim guscie. jak narazie nie widze zadnych minusow.
    • marcin0708 Re: foteliki kinderkraft 01.03.11, 17:27
      od niedawna mozna je kupic w Polsce, ja mam ten model smart 9-35, dzieciak tez jest z niego zadowolony, mozna go polecic. cena tez w porządku
    • szoszana91 Re: foteliki kinderkraft 05.11.12, 15:56
      ja kupiłam fotelik kinderkraft kiddy dla mojego maleństwa na tanio.net. Fotelik wykonany bardzo solidnie, jest ładny, bez zbędnych wzorów i motywów, które zajeżdżają tandetą. Gorąco polecam
    • basienka868686 Re: foteliki kinderkraft 09.11.12, 12:01
      Podzielam zdanie! Kupiłam fotelik i jest świetny! Wygodny dla dziecka i ma dużo ząbków do rozłożenia. Polecam!

martamama111 napisała:

> chcialam sie podzielić z Wami informacja dotyczącą fotelików kinderkraft ja kup
      > ilam go w Niemczech (grupa 9-25kg) i gorąco polecam nie dość, że cena adekwatna
      > to jeszcze jakość wykonania również godna polecenia! a moja pociecha uwielbia
      > w nim jezdzic!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka