m_o_k_o 03.07.07, 12:30 Witam wszystkie mamy i ojców jestem mamą jedynaka prawie 9 letniego Oskara. mieszkam w Beskidach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata_72 Re: Witam 03.07.07, 19:02 hej, fajnie, że jesteś bo jakoś słabo idzie na tym forum, zwłaszcza, gdy wyczerpał się wątek komunijny Odpowiedz Link Zgłoś
mika119 Re: Witam 30.07.07, 21:35 To ja tez sie witam i ciesze sie ze trafilam na to forum, gdyz tez mam 9 letnia corke i bliskie sa mi sprawy zwiazane z dzieckiem w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
101198r Re: Witam 09.07.07, 13:50 Witam! Jestem mamą jedynej mojej córeczki 9 -latki!(żałuję bardzo, że narazie nie ma rodzeństwa)! Jestem z województwa mazowieckiego! Jestem juz po wakacjach (wróciliśmy na początku lipca z nad morza)- i tu moje dziecko rozpocznie "nudne" wakacje! Ja w pracy, mąż również! A jak u was??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiawo1 Re: Witam 09.07.07, 19:42 Witam serdecznie, Nie zaglądałam dawno dawno na "forumy" Jestem mamą Janka (9 lat oczywiście) jak narazie jedynaka pozdrawiam Was wszystkich. Miło, że nie tylko moje dziecko jest jedynakiem,już myślałam, że za późno na wszystko... dobrze tu być Odpowiedz Link Zgłoś