Gość: boziem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 10:01 Wybieramy sie na urlop na teneryfe. To nasz pierwszy wyjazd na Kanary.Na razie jestesmy lekko zszokowani cenami wyjazdow. Czy 2500 zl w kwietniu za 3gw. z all to dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jszafranski Re: Teneryfa- za ile? 09.03.10, 11:30 cena nie jest zla , szczeg jesli to w okolicy jakichs swiat (wielkanoc, dlugi majowy weekend) choc da sie taniej a AI na Kanarach jest zupelnie niepotrzebny i przereklamowany, chyba ze lubisz pic np Sangrie Don simon w cenie 5 euro za szklanke kiedy ta sama Sangria w sklepie kosztuje 1 euto za litr. Gość portalu: boziem napisał(a): > Wybieramy sie na urlop na teneryfe. To nasz pierwszy wyjazd na > Kanary.Na razie jestesmy lekko zszokowani cenami wyjazdow. Czy 2500 > zl w kwietniu za 3gw. z all to dobra cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boziem Re: Teneryfa- za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 13:35 Ale mi wcale o ten all nie chodzi i tak chcemy wynajac na tydzien samochod, po prostu ta oferta jest z allem, [acha, wyjazd jest na 2 tyg,] Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Teneryfa- za ile? 09.03.10, 15:14 jak na 2 tyg to dobra cena z tym ze zalezy co to za hotel i gdzie konkretnie na Teneryfie. No i z jakiego biura. Gość portalu: boziem napisał(a): > Ale mi wcale o ten all nie chodzi i tak chcemy wynajac na tydzien > samochod, po prostu ta oferta jest z allem, [acha, wyjazd jest na 2 > tyg,] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Teneryfa- za ile? IP: *.Red-88-11-114.dynamicIP.rima-tde.net 09.03.10, 20:27 2500zl za 2 tygodnie + przelot + hotel + all + Kanary????????? Za ta cene nie pyta sie o hotel, o miejsce ,ani termin!!!!!!!!! Przeciez to prezent!!!!!!!! A nie daja kieszonkowego na drobne wydatki? Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Teneryfa- za ile? 09.03.10, 21:12 bylem kilka razy na Kanarach (GC i Tene) z tym ze za kazdym razem na tydzien, i nigdy nie zaplacilem za to , w dobrym hotelu i z 2 posilkami wiecej niz 1600 PLN od osoby wiec te 2500 za 2 tyg nie robi na mnie az tak duzego wrazenia :) Mysle ze mozna "powybrzydzac" przy woborze hotelu :) Gość portalu: gosc napisał(a): > 2500zl za 2 tygodnie + przelot + hotel + all + Kanary????????? > Za ta cene nie pyta sie o hotel, o miejsce ,ani termin!!!!!!!!! > Przeciez to prezent!!!!!!!! > A nie daja kieszonkowego na drobne wydatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boziem Re: Teneryfa- za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 08:33 No to mnie pocieszyliscie, dzięki. A hotel niestety na zadupiu, ale na szczęście nad samym oceanem- Paraiso Floral Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: Teneryfa- za ile? 10.03.10, 11:17 bedziesz miec blizej do Los Gigantes, Masca i Garachico (jesli pojedziesz zachodnim wybrzezem na polnoc). Tylko sie cieszyc :) Gość portalu: boziem napisał(a): > No to mnie pocieszyliscie, dzięki. A hotel niestety na zadupiu, ale > na szczęście nad samym oceanem- Paraiso Floral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Teneryfa- za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 19:59 hotel nie jest nad samym oceanem ale blisko,byłam tam,ale za tę cenę będziesz zadowolony, pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boziem Re: Teneryfa- za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 08:56 Dziękuję Alu. Czy możesz mi napisać trochę o tym hotelu? Co tam jest w pobliżu [sklepy, knajpki, możliwość spacerow], jakie jedzenie?, gzie wypożyczyć samochód i u kogo kupować wycieczki. Będę Ci bardzo zobowiązana. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Teneryfa- za ile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:53 Witam,wokół hotelu nic specjalnego nie ma,jest jakiś sklep spożywczy ,małe knajpki, kilka innych hoteli ,kawałek promenady nad oceanem ,nic szczególnego,lepiej wynająć samochód i jeżdzić do Las Americas,my wypożyczyliśmy auto na tydzień i codziennie jeżdziliśmy właśnie do L A,poza tym byliśmy na Tejde,a mąż zaliczył także Maskę.Auto było z wypożyczalni poniżej hotelu ,niestety nie pamiętam ile zapłaciliśmy.Co do hotelu to za tę cenę nie miałam zastrzeżeń pokoje były czyste, jedzenie mi odpowiadało i generalnie byłam bardzo zadowolona .Na pochwałę zasługuje natomiast basen Lido poniżej hotelu ze słoną wodą zastępujący brak ładnej plaży,do którego goście hotelowi mieli bezpłatny dostęp .W ramach all można było tam korzystać z bezpłatnych leżaków oraz drinków.Jeśli wrzucisz w wyszukiwarkę na tym forum nazwę Paraiso Floral to znajdziesz nawet archiwalne wątki o tym hotelu,nawet moje.Zyczę ciekawej lektury i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Teneryfa- za ile? IP: *.Red-88-11-114.dynamicIP.rima-tde.net 11.03.10, 13:22 Do motylanoga. Za ta cene o ktorej piszesz to chyba bylo 2-4 lata temu? Dobry hotel na Kanarach + All za 1600zl to naprawde prezent. Tez zalezy co rozumiemy przez dobry hotel? Po odliczeniu od tej sumy przelotu (ktory chyba jest najdrozszy) i transferow,to na tygodniowe utrzymanie jak opcja All, tubylec wydaje wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
daaar0 Re: Teneryfa- za ile? 11.03.10, 12:59 Lanzarote 2 tyg. pod koniec maja ubiegłego roku, hotel 3*, all - 1830 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś