Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:37 Witam. W tym roku z żona planujemy wylot na Teneryfe.. Jaki rejon polecacie... jaki hotel.... czego mozna sie spodziewać po Teneeryfie ??? Prosze o Wasze opinie POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu... Re: Teneryfa 2011 IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.11, 16:17 Oj, przeczytaj całe forum, to się dowiesz. Chyba nie chcesz, żeby kopiować wszystkie wpisy w twoim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beki Re: Teneryfa 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 23:05 zobacz zdjecia i poczytaj www.wycieczki-teneryfa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w_isienka Re: Teneryfa 2011 01.07.11, 19:28 Zależy co wolisz - północ jest bardziej zielona, południe jest bardziej suche i jak ktos lubi wulkaniczne klimaty to w sam raz. My byliśmy na południuw okolicach Costa Adeje, ale Los Christianos też jest fajne. Można wybrać też Los Gigantes z niesamowitymi widokami. Nie wiem czego szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jaari65 Re: Teneryfa 2011 03.07.11, 11:06 Dokładnie - północ i południe to jakby dwa różne światy... Zależy co się komu podoba. Osobiście, chociaż nastawiony byłem na klimat pólnocy - bardzo podobało mi się również na południu. Może dlatego, że na początku czerwca nie było jeszcze takich tłumów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
womanontheway87 Re: Teneryfa 2011 10.07.11, 02:17 Teneryfa jest piekna, ja w lutym byłam dwa razy. Najpierw 17 dni, później 8. Byłam na Los Cristianos, nie korzystałam z hoteli, jechałam na własną rękę, noclegi z couchsurfing. wysepka fajna, ładne widoczki. gdybym miala Ci coś polecić to południową cześć wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
womanontheway87 Re: Teneryfa 2011 10.07.11, 02:19 jeśli masz ochotę, zobacz sobie moje fotki. mam z teneryfy i lanzarote. www.womanontheway.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś