Dodaj do ulubionych

Teneryfa 2011

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:37
Witam.
W tym roku z żona planujemy wylot na Teneryfe..
Jaki rejon polecacie... jaki hotel.... czego mozna sie spodziewać po Teneeryfie ???
Prosze o Wasze opinie
POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu... Re: Teneryfa 2011 IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.11, 16:17
      Oj, przeczytaj całe forum, to się dowiesz. Chyba nie chcesz, żeby kopiować wszystkie wpisy w twoim wątku.
    • Gość: beki Re: Teneryfa 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 23:05
      zobacz zdjecia i poczytaj www.wycieczki-teneryfa.pl
    • w_isienka Re: Teneryfa 2011 01.07.11, 19:28
      Zależy co wolisz - północ jest bardziej zielona, południe jest bardziej suche i jak ktos lubi wulkaniczne klimaty to w sam raz. My byliśmy na południuw okolicach Costa Adeje, ale Los Christianos też jest fajne. Można wybrać też Los Gigantes z niesamowitymi widokami. Nie wiem czego szukasz?
      • prawdziwy_jaari65 Re: Teneryfa 2011 03.07.11, 11:06
        Dokładnie - północ i południe to jakby dwa różne światy... Zależy co się komu podoba.
        Osobiście, chociaż nastawiony byłem na klimat pólnocy - bardzo podobało mi się również na południu. Może dlatego, że na początku czerwca nie było jeszcze takich tłumów.
        Pozdrawiam.
        • womanontheway87 Re: Teneryfa 2011 10.07.11, 02:17
          Teneryfa jest piekna, ja w lutym byłam dwa razy. Najpierw 17 dni, później 8. Byłam na Los Cristianos, nie korzystałam z hoteli, jechałam na własną rękę, noclegi z couchsurfing.
          wysepka fajna, ładne widoczki. gdybym miala Ci coś polecić to południową cześć wyspy
        • womanontheway87 Re: Teneryfa 2011 10.07.11, 02:19
          jeśli masz ochotę, zobacz sobie moje fotki. mam z teneryfy i lanzarote.
          www.womanontheway.wordpress.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka