IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.12, 09:43
Czy dojadę autem osobowym czy lepiej terenowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: kz Re: El cofete IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.12, 21:45
      Osobowym dojedziesz, ale umowy w wypożyczalniach zabraniają jazdy zwykłymi samochodami po drogach szutrowych (a więc i do Cofete, bo innych tam nie ma :). Niemniej co najmniej 1/3 samochodów, które tam widziałem to zwykłe osobówki i to przeważnie te najmniejsze - Opel Corsa czy Ford Fiesta.
      • Gość: mik Re: El cofete IP: *.icpnet.pl 25.03.12, 13:14
        a na czym poza szutrem polega problem w drodze do el cofete? stromo? nierownosci?
        • Gość: epek El cofete IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 20:38
          Byłem na Cofete w lutym Oplem Corsa. Można dojechać bez problemu. Droga nie jest najgorsza, nie jest stroma, jedynie przy mijaniu w pewnym momencie jest dość wąsko.
          • Gość: Krzysiek Re: El cofete IP: 195.117.224.* 28.03.12, 09:32
            Umowy z wypożyczalniamo to jedno a druga sprawa to to, że zawierając umowe na osobówkę w razie jeżeli coś się zepsuje płacisz z własnej kieszeni, ponieważ ubezpieczenie nie pokrywa jazdy po drogach szutrowych.
            Osobiście pojechałem tam tenernówką, dla własnego spokoju. Udało mi sie na dwa dni wynegocjowac cenę 60 euro.
            • b.montana Re: El cofete 30.03.12, 14:39
              jeszcze lepiej - jeśli coś się popsuje, COKOLWIEK, niekoniecznie z powodu jazdy po nieodpowiedniej drodze, a akurat na niej będziemy, to albo płacimy z własnej kieszeni, albo pchamy do asfaltu;]
    • Gość: siua Re: El cofete IP: *.183.248.199.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.06.12, 13:19
      a czy warto? jak oceniacie te miejsce?
      • Gość: jwa Re: El cofete IP: 89.204.154.* 05.06.12, 13:48
        bylam w styczniu fiatem panda i 2/3 aut spotkanych po drodze i tam to byly osobowki. Podbno droga ta zostala poprawiona jakis czas temu, bo byla bardzo nierowna wczesniej. Czy warto ... zalezy od upodoban, na mnie osobiscie nie zrobilo to miejsce jakiegos szczegolnego wrazenia, poza jednym punktem widokowym po drodze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka