Dodaj do ulubionych

GC - Patalavaca - Ballito Beach vs. Green Beach ?

IP: 141.129.1.* 03.08.12, 17:23
wybieram się pod koniec września na Gran Canarię,na własną rękę i rozglądam za hotelem. Mam niezły problem bo opinie są skrajne - od "terrible" do "awesome" ;-) czytam głównie na stronach brytyjskich,a wiadomo że Brytyjczycy mogą miec jednak inne oczekiwania niż ja. A więc:
Balito Beach vs. Green Beach? Może ktoś był i się wypowie. Nie zależy mi na luksusach,ani broń boże animacjach w hotelu a na wakacjach szukam spokoju i ciszy - więc zależy mi żeby nie było żadnej imprezowni w pobliżu....w miarę ładna plaża ( no ale na Amadores możne podjechac) 5 min...Jeżeli ktoś był w jednym z dwóch wyżej wymienionych hoteli,będę wdzięczna za opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: GrzegorzKrak Re: GC - Patalavaca - Ballito Beach vs. Green Bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.12, 18:37
      Czesc
      jak szukasz ciszy i spokoju to moge polecic ci bungalowy w ktorych ja bylem wraz z rodzina
      Mozna je znalezc na booking.com sa to sun club superior w miejscowosci Play del Ingles.
      Owszem w przewodnikach ta miejscowosc jest opisywana jako najbardziej imprezowa miejscowosc na GC jednak osrodek polozony jest z dala od tych wszystkich rozrywek.
      Jezeli chodzi o plaze to wlasnie chyba pomiedzy PdI i Maspalomas jest najladniejsza z uwagi wlasnie na wydmy. Plaza Amadores w poblizu PR to moim zdaniem nic ciekawego, na mnie nie zrobila zadnego wiekszego wrazenia i nie ma sie nia co zachwycac.
      Jak bedzie potrzeba wiecej info to chetnie sie podziele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka