12.11.13, 16:04
Poradźcie co zrobić, chciałabym w ferie wyjechać na którąś z wysp i nie wiem czy teraz kupować czy przed samym wyjazdem? teraz jest bardzo drogo, a nie wiem czy będą oferty tańsze przed wyjazdem?Nigdy nie kupowałam lasta.
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Lasty 12.11.13, 21:01
      Kanary sa zawsze stosunkowo drogie - czasem jakis last jest tańszy na mniej wiecej 3albo 2 tygodnie przed wyjazdem ... ano pilnuj moze cos trafisz ale nie licz na specjalny upust cenowy .
      • Gość: Andrzej Re: Lasty IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.13, 22:33
        www.fly4free.pl/super-tanie-przeloty-czarterowe-teneryfa-za-497-pln-kenia-za-1297-pln/
        Za 497 zł trafia się ale ,jakieś 3 dni przed. Na ferie ciężko będzie upolować podobną cenę. Śledż oferty TUI
        • tosia-7 Re: Lasty 13.11.13, 17:03
          Tak właśnie robię, analizuję ceny a jak trafi się wyjazd w dobrej cenie to pewnie z niego skorzystam.
          • Gość: Andrzej Re: Lasty IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.13, 21:42
            Napisz kiedy + - 5 dni ,na ile dni, oraz osoby. Czy przesiadki w jednym dniu mogą być i z jakiego miasta. Postaram się coś doradzić.
            • Gość: j36 lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.13, 19:35
              kupiłam lasta,myslę ze warto.Niecałe 2 tys zł za hotel Aguamarina golf.
              Może ktoś z czytelników tego forum także tego dnia leci do tego hotelu?
              A może jakieś wskazówki co do tej małej miejscowości mi udzieli?Każda rada cenna.
              • tosia-7 Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? 17.11.13, 12:45
                A można wiedzieć kiedy lecisz?
                • Gość: j36 Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 15:58
                  lecimy 21 listopada,tak jak w tytule.
              • caesar_pl Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? 17.11.13, 13:27
                Taxi z lotniska kosztuje 15 euro.To nie miejscowosc a raczej parenascie hoteli i resortow plus pare pol golfowych.Sa male kamieniste plaze.Mozna wedrowac wzdloz wybrzeza w strone Las Galetas albo El Medano.Tam sa dlugie piaszczyste plaze,nawet mieszane z golasami.Wybrzeze bardzo ciekawe z roznymi geologicznymi ciekawostkami.Hotele maja darmowe busy jadace do Los Christianos czy Amerikas.Knaj jest tam duzo i ceny sredniowysokie.Obiad czyli zupa,drugie i deser danie polecane tego dnia okolo 8 euro ,lampka wina 1,2-1,5 euro piwo duze ok.2 euro.
                • Gość: j36 Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 16:04
                  Dziękuje za rady.Nam nie potrzebne wielkie kurorty z dyskotekami,masą ludzi,wolimy spokojne miejsca.Z naszego hotelu ponoc jeżdzą darmowe busy do kurortów i piaszczystych plaż.
                  c hcemy wypożyczyc rowery,jechac na dwa fakultety i na północ autobusem.Nie mamy prawa jazdy,więc dlatego takie a nie inne plany.Ech juz sie cieszę ogromnie.
                  • Gość: aaa Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? IP: *.ipcom.comunitel.net 18.11.13, 00:38
                    Witaj j36, daj namiar na siebie, mam pare pytan - oczywiscie jesli zdazysz w miare szybko i przed wyjazdem. Moj mail to: ozyryss@poczta.fm
              • Gość: klikaj.tu Re: lecimy 21 listopad,ktoś jeszcze? IP: *.adsl.alicedsl.de 17.11.13, 22:23
                www.holidaycheck.pl/hr/8a49db5e-b560-3389-92fe-1326113e266e

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka