Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 10:11 Czy ktoś się orientuje jaki jest obecnie kurs dolara na Wyspach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bemeta Moj kumpel Kugel wie 27.05.14, 10:25 Ja nie wiem ale moj kumpel wie: 1 euro to 1,37 dolara. Konsultacja z Kuglem 2 sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Moj kumpel Kugel wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:00 Dolar stoi wyżej niż Euro? Ciekawe... A może nie zawsze warto ślepo Kuglowi wierzyć ;) Zapytałam w nadziei, że odpowie ktoś kto jest aktualnie na Wyspach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Moj kumpel Kugel wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 12:04 Nie czytam ze zrozumieniem - moja wina. Przepraszam i bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta nie ma za co... 27.05.14, 14:14 Od kilkunastu lat jestem "aktualnie na WK", poznalem dobrze Pesete i transformacje na Euro. Widzialem zanikanie kantorow i takie tam. Kurs doloara do euro jest taki sam we wszystkich krajach UE ktore Euro uzywaja i aktualne przebywanie na WK nie ma nic do tego. Zycze udaych wakacji. bart. Odpowiedz Link Zgłoś