lipiecteneryfa 11.06.14, 02:22 Kto leci na Teneryfę na początku lipca (07lipca - 19 lipca)? Playa de Las Americas, Los Cristianos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Teneryfa Południowa Lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 16:50 ja lecę ale 10 lipca i do P.Santiago z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakok81 Re: Teneryfa Południowa Lipiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.14, 17:26 a ja lecę 10 lipca do Costa Adeje Odpowiedz Link Zgłoś
expertour Re: Teneryfa Południowa Lipiec 12.06.14, 20:24 Ale mądra, te miejscowości są połączone ze sobą, że nie widać różnicy w której się jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 13.06.14, 02:46 Gość portalu: aniakok81 napisał(a): > a ja lecę 10 lipca do Costa Adeje Witam.nasz adres na Priva werona4@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 13.06.14, 03:04 Gość portalu: ja napisał(a): > ja lecę ale 10 lipca i do P.Santiago > z Warszawy chcielibyśmy trochę pozwiedzać ,szukamy towarzystwa poniżej jest nasz Email. Prosimy o kontakt werona4@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgtg Re: Teneryfa Południowa Lipiec IP: *.dynamic.upc.ie 15.06.14, 13:42 ja lece od 10lipca do 21. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 16.06.14, 16:55 Gość portalu: hgtg napisał(a): > ja lece od 10lipca do 21. :D zostaw namiary albo napisz do mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 16.06.14, 23:59 www.wakacje.pl/forum/wyspy-kanaryjskie Czy zostawi ktoś swoje namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 17.06.14, 19:54 lipiecteneryfa napisał(a): > Kto leci na Teneryfę na początku lipca (07lipca - 19 lipca)? Playa de Las Ameri > cas, Los Cristianos. 3 tygodnie do wylotu ko będzie na Pd Teneryfie i ma ochotę odwiedzić Msce,Anagę a moze zaproponuje swój projekt? zastanawiamy się nad odwiedzeniem G.Canari ,La Gomara Teide to raczej obowiązek i kila ciekawych klubów... podbijamy temat.. i czekamy na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynas Re: Teneryfa Południowa Lipiec IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.14, 16:42 03-14 lipca Hotel Park Club Europe w Playa de las Americas, wylot Wawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Teneryfa Południowa Lipiec 18.06.14, 16:48 Gość portalu: justynas napisał(a): bardzo proszę o kontakt na Maila werona4@onet.pl > 03-14 lipca Hotel Park Club Europe w Playa de las Americas, wylot Wawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Park Club Europe 15.09.14, 20:55 i jak wrażenia z pobytu ? warto ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lipiecteneryfa Re: Park Club Europe 16.09.14, 00:09 gdzie lecicie? Playa De Las Americas,Los Cristianos czyś co innego? w jakim celu zwiedzanie.czy leżenie na plaży i życie nocne? warto w każdym aspekcie! ale jak masz szczegółowe pytania to wal śmiało ,chętnie pomogę,,, Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Park Club Europe 16.09.14, 10:36 żebym to ja leciała to wybrałabym właśnie Park Club ;) syn wybiera sie w pazdzierniku i oglądałam wieczorem jego propozycje z BP :D ma wybór : Iberostar Las Dalias Park Club Europe Iberostar Torviscas Luabay Iberostar Bouganville zamarzyła mu sie Teneryfa , pierwszy jego wylot na wyspy i ja robię wywiad ;) Jedzie odpocząć i coś zwiedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neva Re: Park Club Europe IP: *.devs.futuro.pl 16.09.14, 13:24 Park Club jak najbardziej. Byłam w sierpniu. Po raz pierwszy w życiu chcę wrócić za rok do tego samego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Park Club Europe 16.09.14, 14:00 czyli warto wydać na ten hotel 3300zł x 2 ? przepraszam ,ze tak sie dopytuję ,ale on pracuje 6/7 po 10godz i chciałabym aby sobie fajnie wypoczęli :D Odpowiedz Link Zgłoś
piela12 Re: Park Club Europe 17.09.14, 18:02 Również wybrałam na przełomie lipca i sierpnia ten hotel i również po raz pierwszy myślę tutaj wrócić. Czysto, pyszne jedzenie, super lokalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neva Re: Park Club Europe IP: *.devs.futuro.pl 19.09.14, 12:34 Oj warto! Hotel ma świetne położenie- niby w centrum tętniącego życiem kurortu, a w hotelu bajkowy ogród, piękne baseny, cisza. No i wszędzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Park Club Europe IP: *.135.160.116.static.kolnet.eu 01.10.14, 13:54 W październiku wybierają się do tego hotelu moi rodzice 60+. Napiszcie proszę czy ten hotel jest odpowiedni dla seniorów. Czy blisko jest na plażę, czy lepiej pozostać w ogrodzie gdzieś przy basenach. Z tego co wiem to hotel składa się z kilku budynków, czy przy zameldowaniu można wybrać budynek no i który polecacie. Może macie jakieś jeszcze jakieś przydatne informacje dot. tego hotelu.Lecą z Tui. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Park Club Europe 01.10.14, 16:32 mój syn ze swoją narzeczona planują urlop od 23go :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neva Re: Park Club Europe IP: *.devs.futuro.pl 06.10.14, 13:04 Ten hotel jest odpowiedni moim zdaniem dla wszystkich grup wiekowych. Można dojść na plażę, w zależności od tego, na którą 15-20 min. Przy basenach też jest super. My kupowaliśmy w TUI i mieliśmy z góry przydzielony pokój z widokiem na główna ulicę. W ogrodzie przy basenach też jest super- są miejsca, gdzie można wypoczywać w ciszy i spokoju. Myślę, że wszystkim się może ten hotel podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Park Club Europe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.14, 10:45 Witam, czy możesz mi napisać w jaki sposób mieliście z góry przydzielony pokój? Również lecimy z TUI przełom lipca i sierpnia 2015r. Odpowiedz Link Zgłoś