Gość: j.b42 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:07 Jadę do tego hotelu w lipcu z Neckermanna, proszę o opis,wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mafia212 Re: hotel Jacaranda-kto był IP: *.crowley.pl 28.05.07, 09:36 ja byłam kilka lat temu. Hotel wspominam ok, jedzenie dobre, pokoje czyste. do plaży 5 minut przez promenade. Fajny nigh club - z ciekawymi animacjami wieczornymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: hotel Jacaranda-kto był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:31 I ja byłam. Gratuluję tempa dojścia do plaży! To prawie 600 m do promenady, jeżeli pokonujesz tę trasę w 5 minut to kondycję masz doskonałą. Ja szłam dłużej. Sam hotel jest duży, okolica stosunkowo ruchliwa. Niektóre pokoje mają widok na ruchliwą ulicę, najlepiej poprosić o pokój z widokiem na basen. Kto nie jechał przeszkloną windą to będzie miał frajdę. Kilka basenów. Czy go polecam? Chyba tak, jedynym mankamentem to droga na plażę, powrót pod górkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
johntravolta1 Re: hotel Jacaranda-kto był 29.05.07, 19:48 Którego lecisz i z jakiego miasta my lecimy z Warszawy 26 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.b42 Re: hotel Jacaranda-kto był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:54 Wylatujemy w skłądzie 2+2 z Warszawy 28 czerwca na 2 tygodnie, czy ktos leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
johntravolta1 Re: hotel Jacaranda-kto był 30.05.07, 16:08 My lecimy też w składzie 2+2 z Warszawy tylko 26 do hotelu Jacaranda na dwa tygodnie z Neckermanna, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.b42 Re: hotel Jacaranda-kto był IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:05 Hotel ten jest w kilku biurach, ale my lecimy z Neckermanna. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b42 Re: hotel Jacaranda-kto był 23.07.07, 22:28 Bylem w hotelu w lipcu, 14 dni z biura Neckermann opcja All, pobyt 2+2, Polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Wróciliśmy zadowoleni. W razie potrzeby proszę o pytania. Odpowiedz Link Zgłoś