grimmil 21.09.07, 15:18 Wybieram sie w listopadzie na Teneryfę, polećcie jakiś dobry hotel, zastanawiam sie nad Paradajs park, ale jeszcze ostatecznie sprawa jest otwarta.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turysta Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.eranet.pl 21.09.07, 21:08 Polecam Iberostar Las Dalias Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grimmil Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:27 Turysto a powiedz jakie biuro ma ten hotel??i czy ma on opcje all inclusive i ile ma gwizdek, generalnie jakieś szczegóły czemu własnie ten polecasz??dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprini Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 15:58 witam ja byłam w zeszłym roku w tym hotelu jest bardzo ładny dwa lata temu był odnawiany wiec jest naprawdę bardzo czysto i ładnie, leży przy samej plaży, piaszczystej i fajnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel 25.09.07, 18:29 generalnie na Wyspach Kanaryjskich można polecać hotele należące do sieci RIU i ewentualnie do sieci IFA, H10, IBEROSTAR hotele sieciowe są naprawdę bardzo fajne i mają lepszy standard, lepsze animacje, wyżywienie ale są również często dużo droższe Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel 25.09.07, 23:01 Costa Adeje Gran Hotel. Sam hotel 5* jest super. Jeden basen ma podrzewaną wodę. Jedzenie wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filolożka Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.asta-net.com.pl 28.09.07, 22:12 grimmil, a kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: 212.106.22.* 02.10.07, 20:51 Bardzo polecam hotel Playa la Arena w Puerto Santiago- bardzo dobry hotel w spokojnej, jak na Teneryfę, miejscowości. Blisko do klifów Los Gigantes- piękny widok z balkonu. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet12 Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel 06.10.07, 15:40 Byliśmy w H10 Grand Tinerfe 4*, bardzo ładny hotel około 3m od plaży, ale polecam pokoje z widokiem na morze, od strony miasta organizowane są do północy animacje w barze, chyba ze ktoś lubi muzykę na balkonie. Wyśmienita kuchnia, 3 baseny z barem, podgrzewana woda, ładny wystrój,czyściutko, blisko centra handlowe i kawiarenki, Playa de Las Americas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem widzialem Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:45 hej , bylem na teneryfie przez 2 tyg w pazdzierniku w H10 Grna Tinerfe - tu wiele zalezy od lokalizacji .....odpowiadam na kalzip@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bemeta Gran Hotel Antelia - Iberostar 03.11.07, 00:29 Non plus ultra. Znam sie na rzeczy, przepracowalem lata w RÍU, teraz u konkurencji, na Teneryfie nie nocuje nigdzie indziej, chociaz odwiedzam rozne hotele. Pozdro, bart. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Gran Hotel Antelia - Iberostar 03.11.07, 15:29 Polecam: Playa la Arena Barcelo Santiago Orotava Palace pozdrawiam z hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 23:26 1 Abama -hotel 5* na uboczu polecany dla np. aktorów ,golfistów szachistów :) obiekt zamkniety z wlasnym polem golfowym i mozliwoscia ladowania helikopterów ( ma troche niedociagniec ale chec by byc wyjatkowym ):) 2.Bahia 5* w stylu hiszpanskim ,polozony przy promenadzie (jedym z najpiekniejszych jej odcinków ), przy pieknej plazy ,bywa ze wiekszosc gosci to rosjanie 3.Anthelia z sieci Ibarostar najlepszy na Teneryfie ma 4* ale chyba tylko ze wzgledu na podatki (wieksze oplaty od dod,gwiazdki ),polozony przy promenadzie ,b.duzy ogród choc troche golawy 4.La plantacion -hotel dla "plantatorów" :) kameralny choc wydaje sie pusty ,troche bez zycia choc architekci starali sie podarowac mu dusze 5.Gran Tacande 5* -mozna wybrac sobie poduszke do spania :) 5.Jardines de Nivaria -ładnie połozony ,ładny ogród (wg zasady:małe - jest piekne bo zbyt duzy nie jest ale nic mu nie brak ) 6.Grand Costa Adeje 5* ładny hol ,polozony dobrze choc nie przy promenadzie ,niezle jedzenie ,jak dla mnie nie podoba mi sie basen (przypomina mi basen w miescie )brak przestrzeni mało zieleni 7.Costa Adeje Palace 4*-zdecydowanie lepszy od poprzednika jesli chodzi o ogród z basenami ,dla mnie najlepszy 4* za najnizsza cene ,polozony baaaardzo daleko atrakcji miasta (wieczor tylko własne auto lub taxi ) 8.jest jeszcze baaarrdzo wiele hoteli godnych polecenia ,,trudno tylko zgadywac co komu sie podoba kazdy hotel moze byc atrakcyjny dla jednej osoby i jednoczesnie zupelnie nie ciekawy dla innej , 5. 5. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkoza1985 Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel 07.03.08, 15:20 a co sadzicie na temat hotelu Jacaranda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.chello.pl 09.03.08, 21:34 O tym hotelu nic nie wiem, ale polecam Bahia Principe. 4 i pół gwiadki , a warunki jak w 5-cio gwiazdkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
joan98 Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel 10.03.08, 22:48 witam - możesz napisać coś więcej o tym hotelu ?? - wybieram się tam pod koniec czerwca - mało jest opinii - czy jacyś Polacy tam bywają?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Caribe-byl ktos?opinie??(Playa Americas) IP: *.lei3.cable.ntl.com 11.03.08, 17:51 j/w.mam tam pokoj zarezerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZK Re: Caribe-byl ktos?opinie??(Playa Americas) IP: *.dsl.pipex.com 11.03.08, 23:48 Przykro mi stary ale nikt tam jeszcze nie byl - www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Caribe-hid_82065.html wiec chyba bedziesz pierwszym gosciem, biorac pod uwage ze to hotel trzy gwiazdkowy na Teneryfie to rewelacji sie nie spodziewaj, ale tobie to chyba zwisa skoro dajesz skanowac swoja karte kredytowa :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki14@wp.pl Fanabe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 12:57 A czy ktoś korzystał z ecco holiday/ hotel fanabe costa sur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazymary18 Re: Teneryfa- poleccie jakakiś dobry hotel IP: *.cn.net.pl 12.04.08, 22:34 Tylko Esmeralda żaden inny:-) Odpowiedz Link Zgłoś