Gość: a_capella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 14:06 Wybieram się na Sylwestra. Był ktoś w tym hotelu? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mixtravel Re: Hotel Melia Jardin de Teide - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 13:55 Dzien dobry, wrociłem z tego hotelu 3 tygodnie temu. Ogólnie hotel jest super, swiadczenia rewelacja- dużo wind, schodów- hotel połozony jest na kilku poziomach. i daleko do plazy- 900 m. z katalogu jest nieprawdą :(. pozdrwaiam i zapraszam na nasza stronę www.mixtravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Hotel Melia Jardin de Teide - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 00:21 moze ktos wie jak wyglada sylwester w tym hotelu?? czy org jest przy basenie ? czy w srodku ? jakies pokazy ,? jest ktos kto spedzal sylw w tym hotelu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Hotel Melia Jardin de Teide - Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 00:29 jesli chodzi o hotel wogole to bylam tam w ub roku ,,tyle tylko ze sylwestra nie spedzalam ,,wg mojego zdania bez auta sie nie obedzie mieszkajac tam ,wszedzie daleko ,,ale widoki super ,bo hotel usytulowany jest na wgorzu ,Sklepow brak ,polaczenia autobusem zadne ,no ale cena za hotel jest tak niska ze mozna auto wziasc na 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka2 Re: Hotel Melia Jardin de Teide - Teneryfa 14.01.09, 16:45 czy ktoś jeszcze może tam był ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_capella Re: Hotel Melia Jardin de Teide - Teneryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:54 byłam na przełomie grudnia i stycznia przepiękne położenie, 8 lub 9 poziomów, mostki, wodospady, dużo roślinności, spokój trochę daleko do pobliskich miejscowości Playa del Duqe, Playa de Las Americas - dobrze mieć samochód, ale jak ktoś lubi spacerować da radę, poiza tym sa tanie taksówki i kursują autobusy (rozkład na życzenie w recepcji) jedzenie tak bardzo zachwalane przez Panią z biura podróży oceniam jako średnie - jak dla mnie trochę monotonne, alkohole ok średnia wieku 70:) do tego dużo rodzin z dziećmi generalnie pobyt wspominam bardzo miło Odpowiedz Link Zgłoś