Gość: espee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 15:26 Jak oceniacie tego przewoźnika? Bo mało jest na ten temat na forum. Wiem, że są to czeskie linie. Ale jak wy je oceniacie, jak obsługa, tak ogólnie wrażenia ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jszafranski znalazlem cos takiego 03.02.09, 15:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=89632047 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espee Re: znalazlem cos takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:07 dzięki, ale za duzo to mi nie daje, bo kiedys czytałam i za dużo informacji to tam nie ma. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: znalazlem cos takiego 03.02.09, 16:10 no ale co chcesz wiecej? samoloty boeing 737 - 800, nowe, cateringu brak obsluga ok. mnie to wystarczy :) Gość portalu: espee napisał(a): > dzięki, ale za duzo to mi nie daje, bo kiedys czytałam i za dużo > informacji to tam nie ma. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbojet Re: znalazlem cos takiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 22:28 Według info z TUI catering jednak jest (gdy oni czarterują) jaki nie wiem bo mam nadzieję dopiero skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Travel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:25 Czy ktoś lecial tymi liniami na Gran Canarie. Lece za tydzien na GC. Czy docelowym lotniskiem jest Teneryfa bo tak pisze na rozkladzie na lotnisku a ma miedzyladowanie w Las Palmas? A na bilecie Droga na GC trwa 5 godzin a powrotna 6,5 godziny, jak to jest?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_olen Re: Travel Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:51 lecę tymi liniami na GC z neckermannem 26 marca, podobno jest catering, czy ktoś może napisać jak to wygląda w ich wykonaniu ponadto interesuje mnie czy przestrzegane są maksymalne wymiary bagażu podręcznego : 50x35x15 cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaa Re: Travel Service IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 16:47 Kiedy rezerwowałaś wakacje? Czy masz dopłatę? Też lecę z nimi na GC ale dopiero w wakacje i martwi mnie ich zimowa dopłata, o której jest głośno na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_olen Re: Travel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:42 rezerwowałam w ostatnią sobotę - yoker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: Travel Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:26 Dostaje się dwie kanapki i coś do picia za darmo, nawet da się to zjeść:-) Wymiarów raczej sie nie trzymaj bo widziałem jakie ludzie mieli bagaże na pokładzie:-) a pozostałych bagaży nawet nie ważyli, ja miałem 35 kg Odpowiedz Link Zgłoś