amagda80 01.09.06, 11:15 no i jak wczorajsze usg?? dzidziula na pewno ok, a wiadomo czy on czy ona?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marti_ka82 Re: marti_ka82 04.09.06, 19:12 przepraszam, że wczesniej nie pisałam, ale po USG spakowaliśmy się i pojechaliśmy do Polski bo muszę to dokonczyć pewne sprawy.. Juz pisze co i jak Tak było widać, bo mała się tak rozkraczyła ładnie widocznie chciała zrobić tacie spozniony prezent urodzinowy Bedzie córeczka lekarz powiedział, że jest pewny w 100% dla pewnosci przełaczył na 3d no i dodatkowo pokazał nam w 3d jej buzie, rączkę, nózke mała ma długie nozki jak na swój wiek smiejemy się, że to nasze dziecko, bo ja mam dlugie nogi i tata też a u ciebie czytałam, że jeszcze nie wypatrzona... napewno na połówkowym się ujawni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amagda80 Re: marti_ka82 05.09.06, 15:33 serdecznie gratuluje coreczki i zazdroszcze ze juz wiesz na 100%!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: marti_ka82 05.09.06, 19:37 miałam szczęscie akurat tak się ladnie obrocila i rozkraczyla... nie martw sie napewno poznasz plec przy nastepnym USG czego ci zycze, może akurat to będzie wymarzona coreczka tak jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś