31.01.23, 17:28
W listopadzie dowiedziałam się, że mam guza w mózgu. Nie mam ochoty i sensu pisać o chorobie. Po prostu niebawem umrę. Mam 41 lat. Prognozowana długość życia, w wersji optymistycznej, rok czasu. Życie miałam różne. Trudne i bolesne dzieciństwo, trochę lepszą dorosłość. Mam człowieka teraz który mnie kocha, tak naprawdę. Nikt mnie w życiu nie kochał nigdy, dopiero on. I tak żal to wszystko kończyć... I zostawić dziecko, ma 20 lat, ale jest niesamodzielny do końca, to autystyk. Przeraża mnie że zostawie go samego. Jestem kochana, potrzebna, wszystko zawsze w życiu sama sobie ogarniałam, samodzielna od nastoletniego czasu, i tak wszystko ma się szybko skończyć..
Już nigdy nie zobaczyć słońca, księżyca, nigdy nie zmoknąć, nie pogłaskać kota. Takie zwykłe rzeczy które wydają się wieczne. I samotność. Już ale czuję martwa wśród żywych...
Czy ktoś może pomóc?
pomagam.pl/pogrzebb

Zbieram na swój pogrzeb aby nie być ciężarem. Choć tyle jeszcze zrobię..
Obserwuj wątek
    • foka28 Re: Umieram 31.01.23, 18:45
      Wszyscy kiedyś umrzemy np ja zaraziłem mamę covidem i to z mojej winy nie żyje, będę z tym żyć do końca życia i też to boli. Jak mam z tym teraz żyć. Moje życie się zawaliło z dnia na dzień
    • moritor Re: Umieram 27.05.23, 16:15
      nie pomogę ci zebrać na pogrzeb - zwyczajnie nie mm z czego
      opowiem ci jednak historię pewną
      nic mi nie jest - nic co zagrażałoby życiu
      poza splotem wypadków nie pozostawiającym innego wyjścia
      tak sobie myślę że to zawsze jest trudne
      chciałoby się żyć jest się ciekawym życia
      a trzeba się zabrać
      czego jedna zmienić nie można tego zmienić się po prostu nie da
      dopóki jednak żyje się trzeba żyć - później jest po prostu za późno
    • tade-k53 Re: Umieram 14.06.23, 23:08
      Ponieważ Łaska Boża jest do zbawienia koniecznie potrzebna a zdobyć można na Mszy św. trydenckiej, warto poświęcić trochę czasu dla wieczności. Póki jeszcze jest czas. Nikt nie zna dnia ani godziny…
      Niebo albo piekło?
      tradycja2012.blogspot.com/
      • sapim Re: Umieram 17.01.25, 05:22
        Boże, chroń nas przed głupotą katolików. Amen
        • chocolate_dog123 Re: Umieram 17.01.25, 09:38
          Po co wyciągać wątek osoby, której już pewnie nie ma na świecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka