Dodaj do ulubionych

firma UKD z Opola

• hrabiaslim Re: firma UKD z Opola 27.10.11, 16:42
      w związku z moim wcześniejszym wpisem pragnę poinformować wszystkich, iż firma w tym momencie(stać ich na opłacenie mediów a poza tym wiem z nieoficjalnych źródeł ) stara się jak może zlikwidować wszelkich teraźniejszych pracowników na rzecz wysłania nowych niewykształconych celem (podejrzewam celów zarobkowych gdyż za każda osobę firma otrzymuje opłatę). w razie pytań podaje swój numer telefonu 797833183 gdyż jestem na bieżąco się dzieje w waterjingen.
    • jaceka22 Re: firma UKD z Opola 11.11.11, 13:24
      Odradzam ci te biuro pracy. To banda oszustów i złodzieji. Mi zaproponowali pracę. Pojechałem ja do tej Holandii i okazało się że nie ma pracy bo jest już dawno po sezonie. Ludzie z którymi tam byłem dziwili się że wogóle te biuro pracy dalej ściąga ludzi do pracy, gdy już tej pracy praktycznie nie ma.
      • uou89 Re: firma UKD z Opola 27.12.11, 20:01
        Byłam z rej firmy już 3 razy w pracy na kwiatkacj i sortowaniu, zawsze wyrabiałam godziny więc bez przesady, może rzeczywiście tak wtrafiłeś kijowo na koniec sezonu. Jeśli chodzi o domki to w porównaniu do innych firm to maja bardzo fajne warunki wg mnie, nie mieszkasz w bungalach, wyposazenie było, po remoncie, czysto bo to wszystko zależy kto w domku mieszka!!!!! syf w lodówce? a co firma będzie ci sprzątać?? syf w kiblu?? a z czyjej to winy? o rowerach nie wspomne na środku pokoju, bo kto niy je tam dał> ? a co do siedzenia po 4 tygodnie bez pracy - no sorry ale ciekawe jakim cudem bez grosza 4 tygodnie przeseidziałeś?? już mieszkałam z takimi co pewnie w domu kibel na dworze mają, a jak jadą to chcą apartamenty - żal!! a teraz mam nadzieję, że uda mi się ściągnąć do siebie siostrę!
        • black.josiane Re: firma UKD z Opola 16.04.12, 10:50
          NAJWAŻNIEJSZE SPRAWY O KTÓRYCH MUSICIE PAMIĘTAĆ JADĄC DO PRACY:

jeżeli dostaniecie rower:
          ( kosztuje on 100 euro i bardzo mała szansa jest ze pieniądze zostaną zwrócone)
          - zrob zdjęcie w dniu otrzymania, i w dniu oddania - troche szanse zwiększysz... firma lubi wymyślać teorie o zniszczeniu sprzętu.

koszt zamieszkania na rok 2011 to 95 euro oficjalnie nieoficjalnie nawet 135 euro TYGODNIOWO, dofinansowanie wynosi około 30 euro...

jeżeli zaproponują żebyś był/a kierowcą NIE ZGADZAJ SIĘ
          - obiecują 25 euro tygodniowo za bycie kierowcą, czego oczywiście się NIE OTRZYMA
          - duże prawdopodobieństwo otrzymania mandatu
    • ona264 Re: firma UKD z Opola 30.11.15, 14:28
      Wiem, że post jest stary ale przestrzegam tych co chcą teraz tam jechać. Biuro UKD, dziś DUIJNDAM INTERNATIONAL. Nie ma pracy, ludzie siedzą po 2,3 tygodnie na domkach albo pracują 2,3 dni w tygodniu byle by na domek mieli z czego ściągnąć a cały czas ściągają nowych ludzi i cały czas się reklamują tymi samymi ofertami pracy, nowi przyjeżdzają popracują i znowu zamiana na nowych. Domki mają spoko ale nie zapewniają internetu tak jak to czasem głosi jakas opinia. Nie czytajcie opinii na goworku bo administrator jest przekupiony i negatywne komentarze są usuwane a dobre biuro wystawia sobie same,tam się nie dowiecie prawdy. Ostrzegam przed tym biurem i nie tylko ja. Ze wszystkich których tam poznałam nikt nie był zadowolony, liche godziny i lipne zarobki. A jak już zaryzykujecie i pojedziecie zawsze miejcie te 80 e na bilet.
      Była pracownica
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka