Dodaj do ulubionych

witam się!

05.11.06, 17:12
i wpycham się do Was :-)
jeszcze nie bardzo "łapię" się w zwyczajach forum i nie bardzo wiem kto jest
kto, ale postaram się nadrobić zaległości.

mam do 30 półtora roku - nie jestem za srara??!!!
Obserwuj wątek
    • alice1984 Re: witam się! 05.11.06, 22:09
      a witamy, witamy!
    • mroofka2 Re: witam się! 05.11.06, 22:40
      mieścisz się w widełkach;)
    • ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 07:10
      goscinnie_ino napisała:

> i wpycham się do Was :-)
      > jeszcze nie bardzo "łapię" się w zwyczajach forum i nie bardzo wiem kto jest
      > kto, ale postaram się nadrobić zaległości.
      >
      > mam do 30 półtora roku - nie jestem za srara??!!!
      >
    • rasgeea Re: witam się! 06.11.06, 07:26
      za stara? a czujesz się taką??:) Nie jesteś!!! :) witamy :)
      • ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 07:27
        rasgeea napisała:

> za stara? a czujesz się taką??:) Nie jesteś!!! :) witamy :)
        • rasgeea Re: witam się! 06.11.06, 13:07
          oooo jakoś dałam radę, na dni 5 zapadłam w sen zimowy by właśnie się przebudzić
          i wrócić do brzydkiej i mokrej rzeczywistości :D
          • ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 13:08
            rasgeea napisała:

> oooo jakoś dałam radę, na dni 5 zapadłam w sen zimowy by właśnie się
            przebudzić
            >
            > i wrócić do brzydkiej i mokrej rzeczywistości :D

chyba nie obraziłas się za wielkoluda;)????
            • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:24
              no co Ty! nie jestem obrażalska :))))) Po prostu mam teraz intensywny kres w
              pracy ( liczenie wypłat ) i mam mniej czasu na pisanie, ale nadrobie :)))))))))
              • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 09:27

• rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:29
                  haha, uważaj bo jak tak dalej pójdzie to będziesz cierpiała na bezsenność :) no
                  chyba, że już cierpisz... :)
                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 09:35
                    oj ..juz tyle mam na sumieniu ,ze nie spię :)
                    • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:42
                      tak właśnie myślałam, ale nie chciałam mówić głośno :)))))))) ale nie martw
                      się - nie Ty jedna :)))))))))
                      • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:17
                        rasgeea napisała:

> tak właśnie myślałam, ale nie chciałam mówić głośno :)))))))) ale nie martw
                        > się - nie Ty jedna :)))))))))

oo prosze , prosze ciekawe co TY !! zrobiłaś:)???
                        • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:23
                          a w ogóle skąd przypuszczenie, że od razu chodziło o mnie? ja jestenm
                          gerzeczna jak aniołek ( kiedy śpię - a i to nie zawsze :D ) a tak w ogóle to
                          kurcze, za mało mam czasu by wymieniać... :)))))
                          • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:29

• rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:32
                              rozgryzłaś mnie... :)
                              znowu dopadło mnie jakieś chorubsko :/
                              • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:34
                                rasgeea napisała:

> rozgryzłaś mnie... :)
                                > znowu dopadło mnie jakieś chorubsko :/
                                • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:42
                                  dobra. będę piła w progu :))))))
                                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:43
                                    rasgeea napisała:

> dobra. będę piła w progu :))))))

oj wez przynajmniej do jakiejś klatki wejdz;),moze nikt nie pogoni po
                                    schodach??:)
                                    • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:51
                                      próg w mieszkaniu na myśli miałam... kurcze.. no :)
                                      • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:52
                                        rasgeea napisała:

> próg w mieszkaniu na myśli miałam... kurcze.. no :)

ale po co w progu jak już lepiej do mieszkania wejść??:)
                                        • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:55
                                          w progu.. a raczej na progu - przynajmniej moim - wiele się dzieje.. jeszcze
                                          mnie co ominie ;)
                                          • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:56
                                            rasgeea napisała:

> w progu.. a raczej na progu - przynajmniej moim - wiele się dzieje.. jeszcze
                                            > mnie co ominie ;)
                                            • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:58
                                              no właśnie mnie jakoś od wczoraj wzieło a dziś to już masakra. Nie dość, że
                                              głowa boli i gardło, nos zatkany tak, że mam wrażenie, że jest wielkości
                                              balona, kicham średnio co 6 minut i od razu mi oczy łzawieją... straszne.. :) a
                                              Ty się lepiej przyznaj, że nie piłaś piwa z tej zgryzoty, że nie
                                              odpisywałam :)))))))) haha :)
                                              • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:00
                                                rasgeea napisała:

> no właśnie mnie jakoś od wczoraj wzieło a dziś to już masakra. Nie dość, że
                                                > głowa boli i gardło, nos zatkany tak, że mam wrażenie, że jest wielkości
                                                > balona, kicham średnio co 6 minut i od razu mi oczy łzawieją... straszne.. :)
                                                a
                                                >
                                                > Ty się lepiej przyznaj, że nie piłaś piwa z tej zgryzoty, że nie
                                                > odpisywałam :)))))))) haha :)
                                                • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:02
                                                  no, jak ja mam takie objawy to też się boje. Bo to człowiek wie, kiedy go jakie
                                                  licho weźnie i złapie?! :)))))) eee damy radę :) Dziś wypij 3 :) Jedno za
                                                  wczoraj, drugie za dziś a trzecie za mnie :)
                                                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:03
                                                    rasgeea napisała:

> no, jak ja mam takie objawy to też się boje. Bo to człowiek wie, kiedy go
                                                    jakie
                                                    >
                                                    > licho weźnie i złapie?! :)))))) eee damy radę :) Dziś wypij 3 :) Jedno za
                                                    > wczoraj, drugie za dziś a trzecie za mnie :)
                                                  • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:04
                                                    wściekłego proponuję - sama bym se chlapneła :)
                                                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:06
                                                    rasgeea napisała:

> wściekłego proponuję - sama bym se chlapneła :)
                                                  • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:08
                                                    eeeeee tam, nie znasz się:) a jakie znajomości można zwrzeć, gorzej jak się
                                                    pije samemu, to fakt, możbna by w jakiego doła wpaść.. a jakie pijasz?:)
                                                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:15
                                                    rasgeea napisała:

> eeeeee tam, nie znasz się:) a jakie znajomości można zwrzeć, gorzej jak się
                                                    > pije samemu, to fakt, możbna by w jakiego doła wpaść.. a jakie pijasz?:)
                                                  • rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:19
                                                    to tak jak ja:) pytam bo sama napisałaś gdzieś wyżej, ze dzis chyba drina sobie
                                                    walniesz. Kobuieca ciekawskość nie ma granic :)))))))
                                                  • ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:21
                                                    rasgeea napisała:

> to tak jak ja:) pytam bo sama napisałaś gdzieś wyżej, ze dzis chyba drina
                                                    sobie
                                                    >
                                                    > walniesz. Kobuieca ciekawskość nie ma granic :)))))))
    • lucy215 Re: witam się! 06.11.06, 08:25
      ;
    • monalajza Re: witam się! 06.11.06, 12:17
      witamy, witamy;

miescisz sie w przedziale wiekowym.....ale mozesz byc tylko poltora roku ;P

POzdrawiam:D

P.S. same fajne dziewczyny tu sa....
      • shameeka Re: witam się! 06.11.06, 12:38
        haha :)
        witam :)
        • goscinnie_ino Re: witam się! 06.11.06, 20:23
          dzięki za miłe przyjęcie - ostrzegam, że jak się zadomowie to mogę mieć
          problemy z "wymiksowaniem się" za te magiczne półtora roku ;-)

zapraszam przy okazji na moje forum - link w sygnaturce :-)
    • normalna_ja Re: witam się! 06.11.06, 20:52
      witamy witamy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka