goscinnie_ino 05.11.06, 17:12 i wpycham się do Was :-) jeszcze nie bardzo "łapię" się w zwyczajach forum i nie bardzo wiem kto jest kto, ale postaram się nadrobić zaległości. mam do 30 półtora roku - nie jestem za srara??!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 07:10 goscinnie_ino napisała: > i wpycham się do Was :-) > jeszcze nie bardzo "łapię" się w zwyczajach forum i nie bardzo wiem kto jest > kto, ale postaram się nadrobić zaległości. > > mam do 30 półtora roku - nie jestem za srara??!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 06.11.06, 07:26 za stara? a czujesz się taką??:) Nie jesteś!!! :) witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 07:27 rasgeea napisała: > za stara? a czujesz się taką??:) Nie jesteś!!! :) witamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 06.11.06, 13:07 oooo jakoś dałam radę, na dni 5 zapadłam w sen zimowy by właśnie się przebudzić i wrócić do brzydkiej i mokrej rzeczywistości :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 06.11.06, 13:08 rasgeea napisała: > oooo jakoś dałam radę, na dni 5 zapadłam w sen zimowy by właśnie się przebudzić > > i wrócić do brzydkiej i mokrej rzeczywistości :D chyba nie obraziłas się za wielkoluda;)???? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:24 no co Ty! nie jestem obrażalska :))))) Po prostu mam teraz intensywny kres w pracy ( liczenie wypłat ) i mam mniej czasu na pisanie, ale nadrobie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:29 haha, uważaj bo jak tak dalej pójdzie to będziesz cierpiała na bezsenność :) no chyba, że już cierpisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 09:35 oj ..juz tyle mam na sumieniu ,ze nie spię :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 09:42 tak właśnie myślałam, ale nie chciałam mówić głośno :)))))))) ale nie martw się - nie Ty jedna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:17 rasgeea napisała: > tak właśnie myślałam, ale nie chciałam mówić głośno :)))))))) ale nie martw > się - nie Ty jedna :))))))))) oo prosze , prosze ciekawe co TY !! zrobiłaś:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:23 a w ogóle skąd przypuszczenie, że od razu chodziło o mnie? ja jestenm gerzeczna jak aniołek ( kiedy śpię - a i to nie zawsze :D ) a tak w ogóle to kurcze, za mało mam czasu by wymieniać... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:32 rozgryzłaś mnie... :) znowu dopadło mnie jakieś chorubsko :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:34 rasgeea napisała: > rozgryzłaś mnie... :) > znowu dopadło mnie jakieś chorubsko :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:43 rasgeea napisała: > dobra. będę piła w progu :)))))) oj wez przynajmniej do jakiejś klatki wejdz;),moze nikt nie pogoni po schodach??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:51 próg w mieszkaniu na myśli miałam... kurcze.. no :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:52 rasgeea napisała: > próg w mieszkaniu na myśli miałam... kurcze.. no :) ale po co w progu jak już lepiej do mieszkania wejść??:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:55 w progu.. a raczej na progu - przynajmniej moim - wiele się dzieje.. jeszcze mnie co ominie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 10:56 rasgeea napisała: > w progu.. a raczej na progu - przynajmniej moim - wiele się dzieje.. jeszcze > mnie co ominie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 10:58 no właśnie mnie jakoś od wczoraj wzieło a dziś to już masakra. Nie dość, że głowa boli i gardło, nos zatkany tak, że mam wrażenie, że jest wielkości balona, kicham średnio co 6 minut i od razu mi oczy łzawieją... straszne.. :) a Ty się lepiej przyznaj, że nie piłaś piwa z tej zgryzoty, że nie odpisywałam :)))))))) haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:00 rasgeea napisała: > no właśnie mnie jakoś od wczoraj wzieło a dziś to już masakra. Nie dość, że > głowa boli i gardło, nos zatkany tak, że mam wrażenie, że jest wielkości > balona, kicham średnio co 6 minut i od razu mi oczy łzawieją... straszne.. :) a > > Ty się lepiej przyznaj, że nie piłaś piwa z tej zgryzoty, że nie > odpisywałam :)))))))) haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:02 no, jak ja mam takie objawy to też się boje. Bo to człowiek wie, kiedy go jakie licho weźnie i złapie?! :)))))) eee damy radę :) Dziś wypij 3 :) Jedno za wczoraj, drugie za dziś a trzecie za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:03 rasgeea napisała: > no, jak ja mam takie objawy to też się boje. Bo to człowiek wie, kiedy go jakie > > licho weźnie i złapie?! :)))))) eee damy radę :) Dziś wypij 3 :) Jedno za > wczoraj, drugie za dziś a trzecie za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:04 wściekłego proponuję - sama bym se chlapneła :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:06 rasgeea napisała: > wściekłego proponuję - sama bym se chlapneła :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:08 eeeeee tam, nie znasz się:) a jakie znajomości można zwrzeć, gorzej jak się pije samemu, to fakt, możbna by w jakiego doła wpaść.. a jakie pijasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:15 rasgeea napisała: > eeeeee tam, nie znasz się:) a jakie znajomości można zwrzeć, gorzej jak się > pije samemu, to fakt, możbna by w jakiego doła wpaść.. a jakie pijasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: witam się! 07.11.06, 11:19 to tak jak ja:) pytam bo sama napisałaś gdzieś wyżej, ze dzis chyba drina sobie walniesz. Kobuieca ciekawskość nie ma granic :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: witam się! 07.11.06, 11:21 rasgeea napisała: > to tak jak ja:) pytam bo sama napisałaś gdzieś wyżej, ze dzis chyba drina sobie > > walniesz. Kobuieca ciekawskość nie ma granic :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: witam się! 06.11.06, 12:17 witamy, witamy; miescisz sie w przedziale wiekowym.....ale mozesz byc tylko poltora roku ;P POzdrawiam:D P.S. same fajne dziewczyny tu sa.... Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: witam się! 06.11.06, 20:23 dzięki za miłe przyjęcie - ostrzegam, że jak się zadomowie to mogę mieć problemy z "wymiksowaniem się" za te magiczne półtora roku ;-) zapraszam przy okazji na moje forum - link w sygnaturce :-) Odpowiedz Link Zgłoś