Dodaj do ulubionych

Ból kolan

24.03.11, 10:39
Witam. Kiedyś w pracy bardzo poprzeciążałem kolana i do dzisiaj mam problem. Miałem USG wszystko wyszło dobrze. Problem jest ze stawami.
Jadłem różne specyfiki nma stawy : Arthryl, artreum, arthrostop, stabil 500, animal flex - rezultat mizerny :(
Problem w tym że kolana mnie nie bolą tylko strzelają np. robiąc rowerek leżąc na plecach i gdy chodzę czuję dyskomfort.
Moje pytanie jest takie : Czy jest jakiś sposób na stawy kolanowe oprócz łykania tabletek np. jakieś lasery, zabiegi itp. które mogą mi pomóc ??
Dziękuję i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • buzim Re: Ból kolan 04.05.11, 11:03
      Bardzo podobne objawy ja mam. Ale mi wyszła niewielka czynnościowa lateralizacja rzepki w prawym kolanie którą mam leczyć rehabilitacja przez cwiczenia w domu.
      Znajdz sobie ortopedę SPORTOWEGO najlepiej
      • malin-ka79 Re: Ból kolan 27.05.11, 09:53
        Ja też borykam się z bólem prawego kolana. Byłam o ortopedy sportowego. Dostalam zestaw cwiczen, które powinnam wykonywac w domu. Polecil tez stosowanie masci przeciwbolowych, które mam uzywac, kiedy bol się nasila - Ibum, Dip rilif albo nurofen zel. Szczerze mowiac na mnie najlepiej dziala Nurofen zel, a cwiczenia dzialaja tylko wtedy, gdy wykonuje je regularnie, a z ta regularnoscia to roznie bywa ;-(
        • reh73 Re: Ból kolan 13.07.11, 21:44
          Wizyta w gabinecie rehabilitacji.
          Systematyczne ćwiczenia, laser, krioterapia, może być pole elektromagnetyczne, bioptron.

www.zdrowie-rehabilitacja.blogstop.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka