Gość: bania IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 13:23 bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold17 [...] 13.04.03, 13:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 13.04.03, 14:11 widzisz bo twoi starzy i dziadkowie to durnie. Dlaczego? Bo nie studiowali? Dlaczego? Bo nie bylo na Slasku zadnych uniwerków do 1945 roku. > Gość portalu: bania napisał(a): > > > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest > > do bani > Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: co dala polska slazakom? 13.04.03, 15:58 www.uni.wroc.pl/STRONAPOL.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 13.04.03, 14:11 widzisz bo twoi starzy i dziadkowie to durnie. Dlaczego? Bo nie studiowali? Dlaczego? Bo nie bylo na Slasku zadnych uniwerków do 1945 roku. > Gość portalu: bania napisał(a): > > > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest > > do bani > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 23:44 chyb sie mylisz ale sadze ze bardziej wynika to z twojej premedytacji otoz byly na Slasku Uniwerki, nie bylo ich jednak w Sosnowcu, a to nie Slask, ale ciezko takiego tluka jak ty czegos nauczyc jednym uchem wejdzie drugim wyjdzie. Zal mi ce, a tak a propos mecso czy posprzatales dzis dokladnie smieci przed domem bo wiesz Niemcy to nie Polska oni maniany nie toleruja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thunderbolt [...] IP: *.echostar.pl 13.04.03, 14:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: co dala polska slazakom? IP: *.arcor-ip.net 13.04.03, 15:47 Gość portalu: Thunderbolt napisał(a): > > Autor: Gość: bania IP: *.dip0.t-ipconnect.de > Data: 13-04-2003 13:23 + odpowiedz na list > ----------------------------------------------------------------------------- -- > - > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest > do bani > > > mówisz o niemieckich uniwerkach, bo jak widze piszesz z adresu *.de!!! > > folksdojczowska k....o!!! Polskie uniwerki to chluba calej Polski i tylko Polski, bo tylko tam mozna zdobyc prawdziwa wiedze i kulture. Szkoda ze te folksd........ nie pokonczyly polskich swiatyn wiedzy wtedy by tak ladnie tez pisali jak ty teraz o nich cytuje: " mowisz o niemieckich uniwerkach......................folsd....... k......o" koniec cytatu. Szkoda ze nie mialem mozliwosci skonczyc polskiej swiatyni "wiedzy" wtedy tez bym mowil co drugie slowo K tak jak jedem swiatly marszalek sejmu.Szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 13.04.03, 19:57 -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to w Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz z sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: co dala polska slazakom? IP: *.arcor-ip.net 13.04.03, 20:00 Gość portalu: mrW napisał(a): > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to w > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz z > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 13.04.03, 22:53 Gość portalu: kazik napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to > w > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz > z > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem. -to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!! -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Von Baden Re: co dala polska slazakom? IP: 194.55.237.* 14.04.03, 08:30 Czy sam kto pisze na tymat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:27 Gość portalu: Von Baden napisał(a): > Czy sam kto pisze na tymat? -nie prowokoj!! -jak sie nie podoba to sie nie odzywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:50 Gość portalu: mrW napisał(a): > Gość portalu: kazik napisał(a): > > > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat c > zy to > > w > > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenst Oj nie dynerwoj sie tak, mrW co sie stalo? > wa to > > > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypow > iedz > > z > > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! > > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem. > > -to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!! > -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:43 Gość portalu: Ober napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > Gość portalu: kazik napisał(a): > > > > > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > > > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu > lat c > > zy to > > > w > > > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przek > lenst > > > Oj nie dynerwoj sie tak, mrW co sie stalo? > > wa to > > > > > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie > wypow > > iedz > > > z > > > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! > > > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem. > > > > -to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!! > > -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video > ! -??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:25 Gość portalu: kazik napisał(a): > Gość portalu: mrW napisał(a): > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to > w > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz > z > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece! > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem. -a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:48 O prosze prosze polski gentelman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberschlesier Re: kupe! IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.03, 02:09 brud, smrod i ubostwo. bezrobocie , bieda i z tym zwiazana przestepczosc oraz upadek gospodarczy , moralny, kulturalny, i geologiczny. danke polen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Co Polska do UE? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 00:02 Zapoomnioues' uo fauszu, cwaniactwie i niywdziyncznos'ci. Uostatni pokaz tyh ceh narodowyh dali Poloki przi wyborze F-16. I po co te gupki ze Unje Europyjskij ih tam cioongnoom? Jako V kolumna USA? Przeca starczou by Im wjerny, rzetelny i wdziynczny S'loonsk. Noo niy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Von Strachvitz Re: kupe! IP: *.pppool.de 21.04.03, 06:27 Ponad 50 lat okupacji Slaska przez Polske mozna zaliczyc Slask do najbiedniejszych czesci Europy jeszcze do 1945 roku byl najwieksza potega gospodarcza NIEMIEC I EUROPY co zrobiliscie z tego Polacy ?????Tylko smrod ubustwo zlodziejstwo i handel to wasz styl tylko nie suwajcie tej winny Slazakom ktorzy byli i sa pracowici w wiekszosci z wyjatkami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SobjePanek Jydz, pij i popuszczej pasa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:29 Przepjyli, przegrali w karty, przehulali w burdelah i kasynah, zastawjyli za dugi jak wczes'ni swoje majoontki, wuos'ci i pan'szczyz'nianyh huopoow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wehrwolf Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 21.04.03, 17:41 Kulture hlania gorzaly,to mozna zauwazyc w wesolym miasteczku w Chorzowie jak chleja na 22 lipca i puszczaja pawia w krzaki,oraz leza zarzygani na lawkach parku w Chorzowie piekny obraz kultury i obycia!!! no to na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: co dala polska slazakom? IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.03, 05:40 Takie cos tez mozna obejrzec na Schlesientreff w Essen w Grugahalle jak towarzycho jest ochlane w kiblach syf i zarzygane krupniokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek co dauli poloki s'loonzokoom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:20 Byli za liberalni i nawpuszczali za durzo Goroli. I tak jak na S'loonsku, niy umjoom sie s'niymi poradzic'. Zuy grosz wypjyro porzoondny fynig? Na pytanie trza by uodpedziec' - demoralizacjo S'loonska! Odpowiedz Link Zgłoś