Dodaj do ulubionych

co dala polska slazakom?

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.04.03, 13:23
bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest
do bani
Obserwuj wątek
    • arnold17 [...] 13.04.03, 13:26
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mesco Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 13.04.03, 14:11
        widzisz bo twoi starzy i dziadkowie to durnie.
        Dlaczego?
        Bo nie studiowali?
        Dlaczego?
        Bo nie bylo na Slasku zadnych uniwerków do 1945 roku.

> Gość portalu: bania napisał(a):
        >
        > > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest
        > > do bani
        >
        • arnold7 Re: co dala polska slazakom? 13.04.03, 15:58
          www.uni.wroc.pl/STRONAPOL.HTM
      • Gość: mesco Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 13.04.03, 14:11
        widzisz bo twoi starzy i dziadkowie to durnie.
        Dlaczego?
        Bo nie studiowali?
        Dlaczego?
        Bo nie bylo na Slasku zadnych uniwerków do 1945 roku.

> Gość portalu: bania napisał(a):
        >
        > > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest
        > > do bani
        >
        • Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 23:44
          chyb sie mylisz ale sadze ze bardziej wynika to z twojej premedytacji otoz byly na Slasku Uniwerki, nie bylo ich jednak w Sosnowcu, a to nie Slask, ale ciezko takiego tluka jak ty czegos nauczyc jednym uchem wejdzie drugim wyjdzie.
          Zal mi ce, a tak a propos mecso czy posprzatales dzis dokladnie smieci przed domem bo wiesz Niemcy to nie Polska oni maniany nie toleruja.
    • Gość: Thunderbolt [...] IP: *.echostar.pl 13.04.03, 14:24
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kazik Re: co dala polska slazakom? IP: *.arcor-ip.net 13.04.03, 15:47
        Gość portalu: Thunderbolt napisał(a):

>
        > Autor: Gość: bania IP: *.dip0.t-ipconnect.de
        > Data: 13-04-2003 13:23 + odpowiedz na list
        > -----------------------------------------------------------------------------
        --
        > -
        > bo mnie nie dala nic, typowy okupant. nawet poziom na uniwersytetach jest
        > do bani
        >
        >
        > mówisz o niemieckich uniwerkach, bo jak widze piszesz z adresu *.de!!!
        >
        > folksdojczowska k....o!!!
        Polskie uniwerki to chluba calej Polski i tylko Polski, bo tylko tam mozna
        zdobyc prawdziwa wiedze i kulture.
        Szkoda ze te folksd........ nie pokonczyly polskich swiatyn wiedzy wtedy by
        tak ladnie tez pisali jak ty teraz o nich cytuje: " mowisz o niemieckich
        uniwerkach......................folsd....... k......o" koniec cytatu.
        Szkoda ze nie mialem mozliwosci skonczyc polskiej swiatyni "wiedzy" wtedy tez
        bym mowil co drugie slowo K tak jak jedem swiatly marszalek sejmu.Szkoda .
        • Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 13.04.03, 19:57
          -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to w
          Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to
          plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz z
          sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
          • Gość: kazik Re: co dala polska slazakom? IP: *.arcor-ip.net 13.04.03, 20:00
            Gość portalu: mrW napisał(a):

> -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to w
            > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to
            > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz z
            > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
            Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem.
            • Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 13.04.03, 22:53
              Gość portalu: kazik napisał(a):

> Gość portalu: mrW napisał(a):
              >
              > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to
              > w
              > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to
              >
              > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz
              > z
              > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
              > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem.

-to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!!
              -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video!
              • Gość: Von Baden Re: co dala polska slazakom? IP: 194.55.237.* 14.04.03, 08:30
                Czy sam kto pisze na tymat?
                • Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:27
                  Gość portalu: Von Baden napisał(a):

> Czy sam kto pisze na tymat?

-nie prowokoj!!
                  -jak sie nie podoba to sie nie odzywaj!
              • Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:50
                Gość portalu: mrW napisał(a):

> Gość portalu: kazik napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: mrW napisał(a):
                > >
                > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat c
                > zy to
                > > w
                > > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenst

Oj nie dynerwoj sie tak, mrW co sie stalo?
                > wa to
                > >
                > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypow
                > iedz
                > > z
                > > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
                > > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem.
                >
                > -to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!!
                > -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video!
                • Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:43
                  Gość portalu: Ober napisał(a):

>
                  > > Gość portalu: kazik napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: mrW napisał(a):
                  > > >
                  > > > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu
                  > lat c
                  > > zy to
                  > > > w
                  > > > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przek
                  > lenst
                  >
                  >
                  > Oj nie dynerwoj sie tak, mrW co sie stalo?
                  > > wa to
                  > > >
                  > > > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie
                  > wypow
                  > > iedz
                  > > > z
                  > > > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
                  > > > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem.
                  > >
                  > > -to sie nie odzywaj jak nie znasz podstawowych zasad zyciowych!!!!
                  > > -co ty mozesz przekazac swoim dzieciom??, chyba tylko komputer, TV i video
                  > !

-???
            • Gość: mrW Re: co dala polska slazakom? IP: *.blueyonder.co.uk 21.04.03, 20:25
              Gość portalu: kazik napisał(a):

>
              > > -Kaziu z marsa spadles?!, gowniaze na ulicy w wieku min. 10-ciu lat czy to
              > w
              > > Polsce czy to w Niemczech wiedza co to slowo; "qwa i huj", przeklenstwa to
              >
              > > plaga kazdego narodu bez wyjatku!, chcesz cos powiedziec to sie wypowiedz
              > z
              > > sensem a nie mieszaj jak mikser na dyskotece!
              > Przykro mi ale ja sie w slamsach nie wychowalem.

-a gdzie?
      • Gość: Ober Re: co dala polska slazakom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 12:48
        O prosze prosze polski gentelman
    • Gość: oberschlesier Re: kupe! IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.03, 02:09
      brud, smrod i ubostwo.
      bezrobocie , bieda i z tym zwiazana przestepczosc oraz upadek gospodarczy ,
      moralny, kulturalny, i geologiczny.

danke polen
      • Gość: Pytek Co Polska do UE? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 00:02

Zapoomnioues' uo fauszu, cwaniactwie i niywdziyncznos'ci.

Uostatni pokaz tyh ceh narodowyh dali Poloki przi wyborze F-16.

I po co te gupki ze Unje Europyjskij ih tam cioongnoom? Jako V kolumna USA?

Przeca starczou by Im wjerny, rzetelny i wdziynczny S'loonsk. Noo niy?
      • Gość: Von Strachvitz Re: kupe! IP: *.pppool.de 21.04.03, 06:27
        Ponad 50 lat okupacji Slaska przez Polske mozna zaliczyc Slask do
        najbiedniejszych czesci Europy jeszcze do 1945 roku byl najwieksza potega
        gospodarcza NIEMIEC I EUROPY co zrobiliscie z tego Polacy ?????Tylko smrod
        ubustwo zlodziejstwo i handel to wasz styl tylko nie suwajcie tej winny
        Slazakom ktorzy byli i sa pracowici w wiekszosci z wyjatkami .
        • Gość: SobjePanek Jydz, pij i popuszczej pasa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 14:29

Przepjyli, przegrali w karty, przehulali w burdelah i kasynah, zastawjyli za
          dugi jak wczes'ni swoje majoontki, wuos'ci i pan'szczyz'nianyh huopoow.
    • Gość: Wehrwolf Re: co dala polska slazakom? IP: *.pppool.de 21.04.03, 17:41
      Kulture hlania gorzaly,to mozna zauwazyc w wesolym miasteczku w Chorzowie
      jak chleja na 22 lipca i puszczaja pawia w krzaki,oraz leza zarzygani
      na lawkach parku w Chorzowie piekny obraz kultury i obycia!!! no to
      na zdrowie
      • Gość: . Re: co dala polska slazakom? IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.03, 05:40
        Takie cos tez mozna obejrzec na Schlesientreff w Essen w Grugahalle jak
        towarzycho jest ochlane w kiblach syf i zarzygane krupniokami
        • Gość: Pytek co dauli poloki s'loonzokoom? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:20

Byli za liberalni i nawpuszczali za durzo Goroli.

I tak jak na S'loonsku, niy umjoom sie s'niymi poradzic'.

Zuy grosz wypjyro porzoondny fynig?

Na pytanie trza by uodpedziec' - demoralizacjo S'loonska!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka