Dodaj do ulubionych

Mama z Warszawy szuka koleżanki

15.08.10, 10:20
Witam,
Mieszkam w Warszawie na Ursynowie sama z dzieckiem.
Widzę podobne watki niżej ale odzywałam się do dziewczyn i mają poblokowane
konta mailowe...
Pracuję, zajmuję się dzieckiem ale moja mama nie żyje i nie mam zbyt dużo
koleżanek i szukam nowych kontaktów. Jestem zmotoryzowana otwarta na świat i
moje dziecko ma 5 lat:)
Obserwuj wątek
    • aniazavonlea Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 15.08.10, 10:21
      Moj mail aniazavonlea@warszawa.pl
      • aniazavonlea Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 15.08.10, 10:22
        Sorki pomyliła mail aniazavonlea@gazeta.pl
        pozdrawiam Samotne Mamusie
    • mimi1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 16.08.10, 09:49
      Cześć,
      ja też mieszkam na Ursynowie, dokładnie na Natolinie. Mój synek ma 2
      latka. Może się poznamy?
      Pozdrawiam,
      Monika
      • aniazavonlea Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 16.08.10, 13:02
        Mogłabyś podac maila albo napisac do mnie, bo jak pisze na Twoj gazetowy to
        pisze że jest permament failure. Ja tez mieszkam na Natolinie:)
        serdecznie Cię pozdrawiam
    • filipna Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 22.08.10, 10:06
      Hej dziewczyny, i jak udało się spotkanie? :) Ja samotną matką będę za miesiąc i
      tydzień. Póki co chodzę do szkoły rodzenia, gdzie za każdym razem zmierzam się z
      widokiem szczęśliwych par oczekujących swoich dzieciątek. Jestem jedyna, która
      przychodzi sama... Tak mi się trafiło. Myślę, że samotnych mam jest bardzo dużo,
      a takie miejsce jak to jest wspaniałą okazją do poznania podobnych sobie.
      Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę :)
      • aizan Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 06.09.11, 13:37
        mój partner chodził ze mną do szkoły rodzenia, nawet był na porodzie-pomagał...a później powiedział, kiedy przywiózł nas ze szpitala, że chce spędzić życie z kimś innym.Najgorsze z czym się nie mogę pogodzic to to, że on widział ze mogę byc w ciąży, mówił że jak wykujemy to wychowamy, martwił się kiedy były plany przeprowadzki do usa (zanim byłamw ciąży) zebym nie rodziła w garażu....
        Nie ma siły już płakać...chcę zacząć od nowa. Jeśłi nudzisz się czasami to podaje mail: sztare7@tlen.pl i oczywiście wszystkim innym, którzy to przeczytają.
        podarwiam

filipna napisała:

> Hej dziewczyny, i jak udało się spotkanie? :) Ja samotną matką będę za miesiąc
        > i
        > tydzień. Póki co chodzę do szkoły rodzenia, gdzie za każdym razem zmierzam się
        > z
        > widokiem szczęśliwych par oczekujących swoich dzieciątek. Jestem jedyna, która
        > przychodzi sama... Tak mi się trafiło. Myślę, że samotnych mam jest bardzo dużo
        > ,
        > a takie miejsce jak to jest wspaniałą okazją do poznania podobnych sobie.
        > Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę :)
    • zosiaczek_wawa Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 22.08.10, 12:28
      Witaj. Też mieszkam sama z synkiem i nie mam zbyt wielu znajomych. Mamy też nie
      mam, więc chętnie czasem porozmawiam z kimś kto się tak jak ja samotnie zmaga z
      codziennością. Mój synek ma niecałe 2 latka.
      • aurii4 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 14.06.11, 11:33
        hej, a gdzie mieszkasz?
    • lukasz198721 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 28.05.11, 20:57
      kolezanki? a kolega moze byc mam syna wychwuje goo sAM 24454243 MOJE GG JAK CHCESZ ODP
      • agnieszka_1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.06.11, 09:06
        Cześć , ja również szukam koleżanki . Jestem z Warszawy - mam i dwie córcie w wieku 4 lat.
        Odezwij sie proszę, to wiecej napiszę.
        Serdecznie pozdrawiam.
        Agnieszka .
        • sensisss Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.11, 18:40
          Jestem samotną matką 7-letniego Chłopca. W Warszawie mieszkam od roku. Znam tu zaledwie kilka osób. Bardzo chętnie poznam Rodziców będących w podobnej sytuacji.
          Mieszkam na Ursynowie blisko metra Ursynów.
          Proszę o kontakt mailowy Osoby chętne do rozmów...
          Może utworzymy grupę dyskusyjną na gmailu? Wie ktoś, jak się to robi? Byłoby łatwiej. Sądzę.
          pozdrawiam
          Izabela
          izabela.senkowska@wp.pl
        • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.12, 00:43
          Jestem samotną mamą z Warszawy. Mieszkam na Ursynowie. Mam synka 4 l. i coreczkę 2 l. Szulkam kontaktu z innymi samotnymi rodzicami. Mój mail to: m3001m@o2.pl

Serdecznie pozdrawiam

Magda
    • agnieszka_1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.06.11, 09:05
      Cześć , ja również szukam koleżanki . Jestem z Warszawy- mam i dwie córcie w wieku 4 lat.
      Odezwij sie proszę, to wiecej napiszę.
      Serdecznie pozdrawiam.
      Agnieszka .
      • lukasz198721 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.06.11, 14:48
        czesc 24454243 moje gg jak chcesz napisz
        • iwonasobieraj21 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 26.06.11, 19:17
          Witam ja rownież jestem samotna matka. Jesli byscie miały/li ochote popisac poznac sie zapraszam 4324960 IWona
          • magkot3 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.07.11, 13:54
            jestem mamą 6-letniego chłopca. chętnie się zaprzyjaźnimy z kimś :) mieszkamy na Gocławiu, ale jestesmy bardzo mobilni.
            • nellymoser Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 15.09.11, 11:08
              Hej ja też jestem samotna mama i mieszkam na Gocławiu ;-)
              • emmalu Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 26.03.13, 12:06
                Cześć Nelly,
                Mieszkam na Gocławiu, dokłanie Kordeckiego i chętnie zaprzyjaźnię sie z kims z okolicy. Mam lat 30+ i jestem mamą Poli - 4 lata i Soni - 3 lata. Może wspólny wypad na plac zabaw czy lody?
                Pozdrawiam,
                Asia
                • aniasa1 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 27.03.13, 01:57
                  A czy niesamotne moga z Wami poplotkowac? Mieszkam na Goclawiu, ale mam meza...... czy to mnie dyskwalifikuje??????? ;-)
                  • emmalu Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 27.03.13, 10:19
                    Absolutnie nie! pogaduchy, kawa i lody z nie-dzieciatymi też są fajne ;-). Mail jopie77@poczta.onet.pl jeśli masz ochotę, pisz proszę ;-).
      • aniazavonlea Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 10.07.11, 14:28
        Napisałam do Ciebie na pocztę jak w Twoim mailu ale chyba masz nie uaktywanioną pocztę podaj mi swojego maila albo piszcie do mnie na aniazavonlea@gazeta.pl
        • nisiunia28 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 27.07.11, 11:54
          Witam serdecznie wszystkie samotne mamy!
          Mam 28 lat, 4,5 letnią córeczkę. Mieszkamy na Mokotowie. Chętnie poznamy inne mamy z dziećmi w podobnym wieku.
          Ewa
          • nisiunia28 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 27.07.11, 11:55
            mój mail e-rozwadowska@wp.pl
            • tezsamamama23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 31.08.11, 16:36
              też jestem samotną mamą, mieszkam na bielanach, mam 6-letnią córeczkę. Może zorganizujemy jakieś spotkanie?:)
              • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:20
                ja też sama wychowuję synka, ma 3 latka, bardzo chętnie wybiorę się na takie spotkanie ewas20@wp.pl
      • aniazavonlea Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 14.07.11, 07:57
        Napisz do mnie na aniazavonlea@gazeta.pl
        Ja właśnie wyśle do Ciebie probny mail
        • irulanka Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 30.07.11, 07:38
          szukam samotnych mam z Bemowa - mam 5 lenie bliźniaki (syn i córka)
          • paulinka_22 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 30.07.11, 09:12
            Hej, mam 3 letniego synka, pozdrawiam mój mail to paulinka_22@gazeta.pl
      • sensisss Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.11, 22:05
        Jestem samotną matką 7-letniego Chłopca. W Warszawie mieszkam od roku. Znam tu zaledwie kilka osób. Bardzo chętnie poznam Rodziców będących w podobnej sytuacji.
        Mieszkam na Ursynowie blisko metra Ursynów.
        Proszę o kontakt mailowy Osoby chętne do rozmów...
        Może utworzymy grupę dyskusyjną na gmailu? Wie ktoś, jak się to robi? Byłoby łatwiej. Sądzę.
        pozdrawiam
        Izabela
        • mmm1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 12.09.11, 15:43
          Cześć Iza, nawiązałaś jakieś znajomości? Mam na imię Monika, jestem samotną mamą i mam synka prawie 3 letniego, mieszkam na Natolinie. Chętnie poznam sympatyczną mamę z dzieckiem:-) Odezwij się pls. Pozdrawiam, Monika
          • sensisss Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 12.09.11, 17:45
            Wiesz odezwała się Ania -Twórczyni posta a reszta moich maili nie doszła :-(
            izabela.senkowska@wp.pl jestem też na facebooku można też tam mail'a skrobnąć to zaproszę do Znajomych.
            Pozdrawiam
          • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:11
            Hej, też sama wychowuję 3latka, jak sobie radzisz?
          • mmm1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 19:45
            Cześć Iza, napisałam do Ciebie na facebooku, nadal czekam na odp. Pozdrawiam, Monika
    • mama.wawa Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 30.08.11, 23:56
      Witam,
      ja też sama wychowuję syna, mój ma już 9 lat. Sami jesteśmy już 6 lat :-(((. Bardzo potrzebuję towarzystwa, kogoś kto mnie zrozumie. Chętnie nawiążę kontakty :-).
      • tezsamamama23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 31.08.11, 16:42
        też jestem samotną mamą, mieszkam na bielanach, mam 6-letnią córeczkę. Może zorganizujemy jakieś spotkanie?:)\\
        • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 12.09.11, 17:53
          Witam samotnych rodzicow moze macie ochote na spotkanie??jestem samotna matka 3 letniej dziewczynki zapraszam na gg 4324960
          • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:09
            Hej, bardzo chętnie wybiorę się na spotkanie samotnych rodziców.
      • s.wysota Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 04.03.12, 23:20
        Witam
        Ja na razie w separacji ale całkiem jakbym była sama. Chętnie spotkam się i pogadam.
      • basiabasia1970gmail.com Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 29.09.13, 14:45
        Witaj
        Podaj prosze jakis kontakt do siebie
    • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:08
      Hej, też jestem samotną mamą 3- letniego chłopca. Co u Ciebie jak sobie radzisz?
      • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:17
        witaj ewas26live a skad jestes?? z jakiej dzielnicy??
        • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:22
          mieszkam na pradze północ, co z tym spotkaniem było czy może będzie wiesz coś na ten temat
          • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 15:24
            nie nic nie wiem kiedys było podobno jakies spotkanie. Mozna cos zorganizowac.
            • mmm1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 24.10.11, 19:50
              jestem za spotkaniem, może w sali zabaw? Mój syn teraz ma ospę:-( Ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będzie ok.
              • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.10.11, 09:20
                ja rowniez jestem za spotkaniem :)
                • ewas26live Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.10.11, 14:09
                  tak, zorganizujmy coś, nie wiem za bardzo jak sprawnie mieć kontakt z Wami dziewczyny, ewas20@wp.pl piszcie
                  • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.10.11, 14:19
                    kiedy macie wolny czas??
                    • magkot3 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 28.10.11, 21:00
                      teraz mam wolny czas :)
    • maracia83 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 10.11.11, 21:04
      hejka czy to jeszcze aktualne? chętnie cię poznam, jestem mama 3-latka, mieszkam na mokotowie :) pozdrawiam :)
      • mmm1975 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 10.11.11, 21:22
        CZeść, jasne, że aktualne! Może ustalimy jakiś konkretny termin i się spotkamy z dzieciakami, np w sali zabaw?
        • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 11.11.11, 19:32
          a moze macie ochote do kolorado sie wybrac>
        • viki1510 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 14.11.11, 13:30
          Cześć Dziewczyny

Jestem Mamą 13 miesiecznego chlopczyka. Mieszkam na Ursynowie dokładnie na ul. Meander.
          Z chęcia spotkałabym się z Wami. Dajcie tylko znać kiedy i gdzie. Choc widzę, że chyba macie starsze dzieciaczki.
          • bajlunia Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 16.11.11, 11:28
            Cześć Dziewczyny Mam 27 lat i 2 letniego synka i z chęcią się dołączę do spotkania. Moje przyjaciółki się powyprowadzały z Warszawy z częścią już nie mamy wspólnych tematów z racji że ja założyłam rodzine a reszta jakoś została na innych falach. Szukam mamy z którą czasami będziemy mogły się wybrać na zakupy, na spacer z dziecmi, lub poprostu poplotkowac przy kawce :) Mieszkam w okolicy Torwaru na Powiślu. Blisko Łazienki Królewskie Agrykola. Dużo parków I miejsc do spacerków :)
            • bajlunia Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 16.11.11, 16:13
              moje gg: 5926080
    • amorkowo Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 23.11.11, 13:28
      Witam, mam 19 lat i za 3 miesiące zostanę matką. Piszę bo oprócz koleżanek i przyjaźni szukam jeszcze pomocy;) Aj bo bym zapomniała jestem z Radomia;)
      • mamasynka85 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 07.12.11, 13:22
        Ja mam 14 miesiecznego synka. Moze umowimy sie np. W poniedziałek w jednej z kawiarni dla mam? Tamika, kredkafe, mamamia, pompon, plac zabaw, figa z makiem, fiku miku... My jestesmy z ursynowa, metro imielin!
        • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 07.12.11, 13:56
          ja jestem za ale mi pasuja godziny popołudniowe
          • mamasynka85 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 07.12.11, 21:17
            Dobrze, niech wszystkie zainteresowane podają swoje adresy email. Roześle zbiorową wiadomość, albo załóżmy grupę na fejsbuku np. Mamyzgazety i wszystkie tam dołączymy. Bo inaczej to się nigdy razem nie umówimy ;)
            • iasmeen Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.02.12, 01:42
              Hej, samotna mama z Wawy informuje o powstaniu nowej (2-3 miesiące) grupy wsparcia przy Fundacji MaMa. Starościńska 1/3 m. 3. Spotkania co 2 tygodnie w poniedziałek, w godz. 17-19.
              Najbliższe 27 lutego. Na stronie Fundacji mogą być bliższe informacje, osoba koordynująca: Magda Skotnicka. Piszcie, wpadajcie i przesyłajcie info dalej. Pozdrawiam!
            • aga29wawa Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 02.03.12, 11:35
              tez jestem chetna:) sama wychowuje synka 4,5 lat mieszkam na pradze polnoc. poprosze o wiadomosc na @ gazetowego.
    • e.garstka1 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 23.02.12, 14:38
      Hej!
      Ja co prawda mieszkam w Bydgoszczy, ale chętnie nawiąże znajomość.
      • mamasynka85 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 15.03.12, 23:01
        dziewczyny z warszawy, dajcie maile :) to sie spotkamy :)
        • marzena.wawa Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 16.03.12, 21:19
          Ja też chętnie spotkam się z innymi samotnymi mamami :-)
          marzena.wawa@gazeta.pl
          • iwciastein Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.03.12, 21:01
            cześć,
            nie jestem zupełnie samotną matką, ale baardzo chętnie poznam mamy z warszawy. Mieszkamy z mężem w Warszawie od 2 lat i nie mamy tu wielu znajomych. mamy 6 miesięcznego ślicznego synka i właściwie ciążę i 6 miesięcy po porodzie spędziłam sama w domu. Mieszkam na zoliborzu,
            • kasia-mloda Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.05.12, 13:02
              iwciastein napisała:

> cześć,
              > nie jestem zupełnie samotną matką, ale baardzo chętnie poznam mamy z warszawy.
              > Mieszkamy z mężem w Warszawie od 2 lat i nie mamy tu wielu znajomych. mamy 6 mi
              > esięcznego ślicznego synka i właściwie ciążę i 6 miesięcy po porodzie spędziłam
              > sama w domu. Mieszkam na zoliborzu,

Hej też jestem z Żoliborza i chętnie poznam jakas kobitkę. Jestem mamą 4 latka i podobnie jak Ty mam mało znajomych w Wawie. Odezwij się :)
              • iwciastein Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 27.05.12, 18:55
                > Hej też jestem z Żoliborza i chętnie poznam jakas kobitkę. Jestem mamą 4 latka
                > i podobnie jak Ty mam mało znajomych w Wawie. Odezwij się :)

Cześć, ja mieszkam na Sadach Żoliborskich, ale bliżej Powązek niz Sadów ...mój mały ma już 9 miesięcy :) może spotkamy sie na jakim spacerku ??
                mój mail iwciastein@wp.pl
        • iwciastein Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.03.12, 21:06
          cześć,
          mamasynka85 z jakiej dzielnicy jesteś?
          Widzę, że sporo jest tu dziewczyn z Ursynowa....To tak daleeko z Zoliborza...
          pozdrawiam :)
          • magda124 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 11.06.12, 21:40
            hej też jestem sama i bardzo chętnie poznam i pogadam z mamusiami. Mam synka kóry ma 3 miesiące. Jestem dosyć swierzą samotną mamą bo od 2,5 miesiąca. jestem z ochoty
            • martus.ja Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 12.06.12, 18:44
              Cześć,
              Jestem młodą mamą półrocznej dziewczynki. Mąż wystraszył się odpowiedzialności i zostawił nas. Mieszkam na Górnym Mokotowie, blisko stacji metra Pole Mokotowskie i Racławicka. Chętnie umówię się z jakąś samotną mamą i jej pociechą na spacer i pogaduchy. Chętny tatuś też może być ;). Proszę o kontakt.
        • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.12, 00:58
          m3001m@o2.pl

Czy spotkanie doszło do skutku?
    • tata-janusz Janusz z Mokotowa 14.06.12, 09:15
      Witaj , jeżeli miałabyś ochotę na rozmowę , ewentualnie na spacer , ja ze swoim synem , Ty ze swoim dzieckiem , zapraszam do kontaktu , często bywam u znajomych na Ursynowie przy ul.ZWM

Jeżeli przed spotkaniem chcesz mnie zobaczyć oraz mojego syna , zachęcam do obejrzenia naszego profilu. Myślę że na początek wystarczy .

Pozdrawiam i życzę miłego dnia .

Ewentualny kontakt sms , ponieważ nie mam ciągłego dostępu do internetu.

Janusz 0-537-078-767 [ play ]
    • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.12, 00:47
      Ja mieszkam na Ursynowie i też szukam kontaktu z innymi samotnymi rodzicami. Mam synka 4 l. i córeczkę 2 l. Moj mail: m3001m@o2.pl
      Magda
    • e-rozw Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.12, 12:51
      Witam serdecznie!
      Jestem mamą 5 letniej dziewczynki.Mieszkamy na mokotowie.
      e-rozwadowska@wp.pl
      • tata.janusz Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 05.09.12, 14:17
        Ja bym Was chętnie poznał . Jak zrobisz ciepły obiad i nie będziesz dziamgać to mogę przyjechać ze swoim 2 letnim synem . Pozdrawiam wszystkich zdrowych .
    • atenaw26 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.09.12, 17:48
      Witaj,
      Ja też jestem samotną matką, choć mam nowego partnera i 12 letnią córkę, którą wcześniej wychowywałam sama. Od niedawna mieszkamy w Warszawie i prawie nikogo tu nie znamy. Mieszkamy na Ursynowie, choć obecnie jest tam remont i przebywamy na Puławskiej. Córce też łatwo nie jest, tzn. w nawiązaniu nowych kontaktów. Jeśli chcesz możemy się wymienić adresami, może masz skypa lub gadu gadu to poznamy się lepiej:?
      A.
      • atenaw26 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.09.12, 17:58
        Podaję swój adres email do korespondencji afrodyta503@wp.pl
        Chętnie poznam także mamy które mają pociechy w podobnym wieku co moja Julka- lat 12.

Pozdrawiam :)
    • zela_87 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 26.09.12, 15:28
      Jestem samotną matką z Warszawy a dokładnie z Bemowa, mam 4 letniego synka, jakby ktoś miał ochotę napisać to zapraszam princess.poczta@wp.pl
      • iza794 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 07.11.12, 11:55
        tez jestem samotna mama z bemowa,chetnie nawiaze znajomosc:))
        • iwciastein Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.11.12, 08:16
          Cześć.,
          ja mieszkam na Żoliborzu, przy Powązkach. Mam 14 miesiecznego synka, a Ty?
          Pozdrawiam,
          Iwona
          • tata-janusz Cześc Iwona 08.11.12, 08:41
            Witam Cię

Mam syna w wieku 2 latka i 7 miesięcy

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Janusz

Jeżeli będziesz miała ochotę porozmawiać napisz na maila lub wyślij sms:

tata-janusz@gazeta.pl , 791-604-822
          • awonka23 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.11.12, 09:57
            Witam ja rowniez jestem mama 4 letniej corki i mieszkamy na bemowie
            • iza794 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.11.12, 12:34
              Chetnie nawiąże znajomosc z inna samotna mamusia z bemowa.Mam 30 lat i niespelna 3 letnia coreczke.Od niedawna mieszkam w warszawie i kompletnie ni mam tu znajomych.
              Szukam kolzenaki z czasem moze przyjaciolki z ktora bym poszla na spacer z naszymi dziecmi,lub na zakupy czy poprostu na kawe.
              Nie potrzebuje rywalizacji wzajemnej czy porownywania wlasnych dzieci.Szukam poprostu towarzystwa dla siebie i mojej bardzo niesmiales coreczki:))
              • iza794 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.11.12, 12:34
                aha moj maila pisces1@op.pl
              • starfish81 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 01.12.12, 17:28
                Czesc!
                Tez jestem z Bemowa i mam synka w wieku Twojej coreczki! Tez nikogo tu nie znam i rowniez szukam kogos z kim mozna spedzic czas wraz z dziecmi bo obydwoje z synkiem jestesmy bardzo samotni :))))
                Prosze, odezwij sie !
                J.
            • iza794 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 21.11.12, 16:58
              awonka,masz moze gg?
              moj numer 7754234
        • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.11.12, 12:14
          Witaj,
          Jestem mamą 4,5-letniego chłopca i 2,5-letniej dziewczynki. Mieszkam na Ursynowie. Napisz do mnie: m3001m@o2.pl , to może się jakoś umówimy.
          Pozdrawiam
          Magda
    • tata-janusz Witaj 01.10.12, 12:39
      Witam cię , a może jednak się odezwiesz ? To coś rika148 , utworzyło nick podobny do mojego , ale tym się nie przejmuj co wypisuje , to nie ja . Chyba jesteś uprzedzona do facetów , trudno , może napiszesz .

Tata-janusz : 0-791-604-822 warszawa-Ursynów
    • darling881 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.11.12, 16:58
      Bardzo proszę o wypełnienie ankiety
      dotyczy ona istnienie zawodu personal shopper/ osobisty doradca zakupowy
      Jest bardzo krótka, Wam drogie Panie nie zajmie to długo a dla mnie to bardzo ważne

dla kobiet 25+

webankieta.pl/ankiety/woc3c9qhdgw8
    • sooty1 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 19.11.12, 15:58
      Hej mamy, jestem chętna na poznanie innej samotnej mamy. Ja mam 30 lat, córka 4. Odezwijcie się. sooty1@wp.pl
    • zapobeata Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.01.13, 13:41
      aniazavonlea napisała:

> Witam,
      > Mieszkam w Warszawie na Ursynowie sama z dzieckiem.
      > Widzę podobne watki niżej ale odzywałam się do dziewczyn i mają poblokowane
      > konta mailowe...
      > Pracuję, zajmuję się dzieckiem ale moja mama nie żyje i nie mam zbyt dużo
      > koleżanek i szukam nowych kontaktów. Jestem zmotoryzowana otwarta na świat i
      > moje dziecko ma 5 lat:)
      >
      Witam
      co prawda ogloszenie umiescilas bardzo dawno temu ale byc moze nadal szukasz kolezanki(bez podtekstow) chetnie zaprzyjaznie sie z Toba
      sama wiele przeszlam i wiem jak jest ciezko zyc samej z dziecmi bez mozliwosci wsparcia rodziny
      dzisiaj juz jestem w lepszej sytuacji ale mam wielka potrzebe pomocy innym

chetnie zaprzyjaznie sie tez z innymi samotnymi mamami w podobnej do ciebie sytuacji
      piszcie do mnie
      Beata
      tamee@interia.pl
      • tatta-janusz Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.01.13, 15:13
        Nie wiedziałem , że lesbijki też tutaj zaglądają
        • zapobeata Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 25.01.13, 20:48
          facet pomyliles portale JESTES CHORY idz sie lecz
      • sylwiamds Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 12.02.13, 15:12
        Witam, nie jestem co prawda samotną mamą ale szukam mam które moly by spotkać się, porozmawiać. Jestem Sylwia mam 26 lat dwójkę małych dzieci 4 mc i 2,5 roku, szukam mamy która mogłaby wybrać się ze mną na spacer, pogadać, takie babskie pogaduchy. Tu nie wiele osób znam a mąż do wieczora w pracy. A kontakt z inną mamą byłby potrzebny by oderwać się od codziennych obowiązków i poznać nowe osoby. Mój synek też potrzebuję kontaktu z dziećmi, gdyż niewiele mówi i wierze z czasem zacznie dzięki innym dzieciom.Pozdrawiam. Jestem z Bemowa, ul. Górczewska:) mail lenkachm@o2.pl
    • mamusia777 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 11.08.13, 13:54
      Ja mam córeczkę 3 letnią, która bardzo lubi inne dzieci. Chętnie nawiąże kontakt z innymi mamusiami.
      Moj e-mail. mamusia777@gazeta.pl
    • kasiaff Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 11.08.13, 23:27
      Czesc tez jestem samotna mama 2jki dzieci. Jestesmy z Ursynowa.
      • salma0 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 17.08.13, 16:46
        Witam wszystkie mamy samotne i te nie samotne. Ja co prawda mam meza, ale czuje sie strasznie samotna. Mieszkam na górnym mokotowie blisko telewizji na woronicza. Chetnie poznam mamy lub pary w celu wspólnego spędzania czasu z dziećmi. Plac zabaw, zakupy, lody, kawa, grill itd. Lub ogólnie chetnie poznam tu nowych ludzi, ktorzy tak jak ja czują sie samotnie. Mieszkamy tu 2 lata, a ja znam tu raptem tylko sąsiadów z pietra, nasz kontakt to jedynie dzien dobry lub dobry wieczor. Praktycznie nie mamy znajomych wcale, ja teraz jestem na wychowawczym. Mamy 2 dzieci. Synek ma 20 m-cy, a córka 8 lat. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na mejla gazetowego. Pozdrawiam wszystkich.
        • serducho19866 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 06.09.13, 20:51
          Poznam koleżankę ktora tak jak ja spędza dnie na wychowaniu dziecka;)
          Mieszkam na Mokotowie blisko ulicy Woloskieji chętnie wybiore sie na wspólny spacer i plotki.
          Mam 26lat i córkę 10 miesięczna
          • salma0 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.09.13, 09:57
            Cześć. Ja też mieszkam na Mokotowie. Blisko Odyńca. Odezwij się jak masz chęć. salma0@gazeta.pl
            • sylwiamds Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.09.13, 15:25
              Witam jestem mamą dwójki dzieci rok i 3 latka ( chłopaki):) młodą mamą zawsze potrzebna jest rozmowa,dlatego jeśli znajdzie się mama z Bemowa proszę o mail. Pozdrawiam ciepło
              • sylwiamds Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 29.09.13, 15:13
                Mój mail mds123@interia.pl Pozdrawiam ciepło mimo chłodnych dni. Mama z Bemowa:)
              • sylwiamds Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 01.10.13, 16:33
                Witam mój mail mds123@interia.pl
              • madziunia604 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.09.14, 13:07
                Witam jestem samotna mama i mam 4 letniego syna. chetnie poznam mamy aby zaprzyjaznic sie i porozmawiac o zyciu i nie tylko. czekam na maile : madziunia604@wp.pl
          • lady_s1 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 20.03.14, 10:59
            Hej ja rowniez mam 26 lat i 21 miesieczna coreczke. Mieszkam w Warszawie od 2 lat. Moj M od urodzenia. On pracuje calymi dniami a my siedzimy w domkui chociaz staramy sie spedzac czas aktywnie to nuda zaczyna sie wkradac i to coraz czesciej. Widze ze jestes w podobnej sytuacji :) dodam jeszcze ze mieszkam na ursynowie na obrzezach warszawy. Czekam na kontakt
            • anusia1409 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 03.05.14, 13:38
              Witaj lady :)
              Ja mam 25 lat i 18 miesiecznego synka. Podobnie jak u Ciebie mój mężczyzna pracuje bardzo dużo, nawet teraz w weekend majowy siedzimy sami. Odezwij sie anusia1409@interia.pl
        • kasiaff Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 10.09.13, 10:24
          mamy z Ursynowa zapraszam kasiaff@gazeta.pl
      • mill-ima Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 29.08.13, 19:21
        podaj prosze swoj adres mailowy - tez jestem z ursynowa, chetnie sie spotkam :)
        • starkus Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 29.08.13, 21:46
          Hej jestem samotna mama z lomianek, najblizej mam na bielany, zoliborz, tarchomin. Mam corke w wieku 4 lat. Moj maz zmarl niedawno, nagle. Mam 32 lata. Mail to: a.styki@wp.pl
        • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 30.08.13, 10:07
          Mój mail: m3001m@o2.pl (Ursynow)
        • kasiaff Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.09.13, 22:11
          kasiaff@gazeta.pl
    • mill-ima Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 08.09.13, 17:59
      tez jestem z ursynowa i mam synka w podobnym wieku :) jak sie z Toba skontaktowac?
      • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 09.09.13, 14:02
        Mój mail: m3001m@o2.pl
    • mirabela55 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 18.09.13, 11:00
      odezwij się do mnie, albo daj maila, wychowuje 3 latka
      • m3001m Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 19.09.13, 09:04
        mój mail: m3001m@o2.pl
        • fajnamama6 Re: Mama z Warszawy szuka koleżanki 23.09.13, 17:34
          Hej, ja jestem z Bródna, mam 25 lat i mam 3-miesiecznego synka. Gdyby pojawiła się jakaś mamusia z tych okolic, to prosze pisać na: fajna.mama@o2.pl
          Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka