swinkapigi4 19.01.13, 21:39 Mam dwójkę dzieci-chłopców szukam dla nich taty, kochanego rozważnego, który pomoże mi ich wychować na porządnych ludzi. Jestem z zachodniopomorskiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatta-janusz Re: Szukam taty 19.01.13, 22:41 Ciężko znaleźć idiotę , który będzie cudze bękarty utrzymywał . swinkapigi4 napisał(a): > Mam dwójkę dzieci-chłopców szukam dla nich taty, kochanego rozważnego, który po > może mi ich wychować na porządnych ludzi. Jestem z zachodniopomorskiego Odpowiedz Link
swinkapigi4 Re: Szukam taty 20.01.13, 16:01 Jak zwykle "miłych" ludzi nie brakuje:). Nie napisałam, że potrzebuje kogoś kto będzie nas utrzymywał gdyż jestem niezależna finansowo. Jeśli masz problemy ze zrozumieniem tekstu, nie wypowiadaj się po prostu. Odpowiedz Link
tatta-janusz Re: Szukam taty 20.01.13, 16:33 Nie ściemniaj , że jest inaczej niż napisałem . I nie Ty bedziesz decydować , czy ja będę się wypowiadał czy nie . Przez swoje chamskie zachowanie doprowadziłaś do tego , że ten przed którym rozkładałaś cipę , kopnął Ciebie porządnie w dupę , zostałaś sama i teraz kolejnego naiwniaka z kasą szukasz ? Odpowiedz Link
swinkapigi4 Re: Szukam taty 20.01.13, 20:11 Po pierwsze cipy się nie rozkłada tylko nogi, po drugie był to typ Twojego pokroju więc sam rozumiesz dlaczego dalsze z nim życie nie było możliwe. I wiesz co? najgorsze jest to, że zorientowałam się za późno. A po trzecie nie karmić trola, czytałam już opinie na Twój temat więc wiem kim jesteś Odpowiedz Link
swinkapigi4 Re: Szukam taty 20.01.13, 20:13 Nazywasz się taatą - współczuje dzieciom... Choć w duchu mam nadzieję, że nie masz potomstwa. Odpowiedz Link
tatta-janusz Re: Szukam taty 20.01.13, 20:36 I z takim złym facetem tyle lat żyłaś i się rżnęłaś i bardzo chętnie przed nim cipę rozkładałaś ? A ty jesteś oczywiście niewiniątko , które następnego frajera do utrzymywania dwóch bachorów szuka :) Odpowiedz Link
jan27031964 Re: Szukam taty 21.01.13, 15:04 Jeśli Pani chce i nadal szuka taty dla synków, (jestem z lubuskiego) to proszę napisać na emajl. zbyszek14@onet.eu Odpowiedz Link
rika148 Re: Szukam taty 21.01.13, 20:28 Ktoś tu zdaje się pisał , że Zbyszek lubi sobie dobrze poruchać . jan27031964 napisał(a): > Jeśli Pani chce i nadal szuka taty dla synków, (jestem z lubuskiego) to proszę > napisać na emajl. zbyszek14@onet.eu Odpowiedz Link
tomasz1_1975 Re: Szukam taty 24.05.13, 14:11 Jesli nadal szukasz to napisz: tomasz1_1975@gazeta.pl Odpowiedz Link