Gość: Monika Test predyspozycji językowych IP: *.chello.pl 30.09.08, 15:42 uh, trzy błędy w trzech ostatnich zadaniach. Straciłam szybko cierpliwość i strzelałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Test predyspozycji językowych IP: 194.183.32.* 26.10.08, 01:17 s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=70762 <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. n. med. 100 % ,ale łatwo nie było IP: *.centertel.pl 19.11.08, 11:53 . Odpowiedz Link Zgłoś
asia.argento Re: 100 % ,ale łatwo nie było 07.01.09, 15:54 Mnie nie chcialo sie myslec i nie rozwiazalam do konca testu. Wydal mi sie trudny. Zawsze mialam predyspozycje jezykowe - szybko zaczelam mowic, czytalam gazety w wieku 3 lat, teraz mam 26 i znam 4 jezyki obce: angielski, niemiecki, wloski, hiszpanski (skonczylam m.in. filologie obca, trzech pozostalych nauczylam sie sama, dodatkowo bardzo duzo rozumiem z francuskiego i portugalskiego )moj akcent jest prawie idealny w kazdym z nich, a jezeli chodzi o jezyk angielski, to moge mowic zarowno z akcentem amerykanskim, jak i brytyjskim a mimo to test wydaje mi sie trudny i pewnie by mi wyszlo, ze nie mam predyspozycji jezykowych. Zawsze podchodze sceptycznie do wszelkiego rodzaju testow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 14:02 9/10, myślałam że będzie gorzej, chociaż uwielbiam uczyć się języków i ogólnie nie mam z tym problemów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co zrobil test Test predyspozycji językowych IP: 79.191.38.* 12.01.09, 14:19 miałem 70 % (7/10) i totalnie niewiem oco chodzi w 3 ostatnich zadaniach ....... i strzelalem i zgadlem a zrobilem blad w 2 ostatnich i w zadani 5 -.-" niewiem tylko czy 70 % to dobrze i prosze od re :] 700‰ :) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Test predyspozycji językowych IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.09, 13:14 Rozwiązałam 1-5 , wszystko dobrze dalej nie chce mi sie czytać ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajaja Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 00:21 90%to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savara Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 22:06 No....80% jak dla mnie może być ;] ale czy to wystarczy, żeby dostać sie do klasy dwujęzycznej...? 2 byki z tymi końcówkami ale jak skończyłam to od razu mnie olśniło ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 22:01 lol 9/10 pierwszy raz to pisałem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:04 mam 12 lat i zdobyłem 90% też wybieram się do klasy dwujęzycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamcia Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:10 O przepraszam ! Nagare... Ja mam 12 lat i mam 100% ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunny Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:09 Fajny teścik, udało mi się zdobyć 9/10 pkt. Zasady są w sumie proste, trzeba tylko umieć je znaleźć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Test predyspozycji językowych IP: *.centertel.pl 09.03.09, 23:39 Ufff, jeden błąd (z hobbitami) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TwojaStara Test predyspozycji językowych IP: *.icpnet.pl 17.03.09, 16:10 ŻAL na max. Mam 13 lat i zrobiłem tylko 2 błędy. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margosia Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 23:13 Ale jestem szczęsliwa. Jutro będę pisała test predyspozycji językowych do gimnazjum, strasznie sie boję i dlatego chcialam cos dzisiaj pocwiczyc. Napisałam ten test na 100%. mam nadzieje,że jutro tez mi dobrze pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Test predyspozycji językowych IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.05.12, 20:40 ty idziesz na twardą cz y gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Test predyspozycji językowych IP: *.astral.lodz.pl 20.03.09, 13:10 6/10. Jak myślicie czy to dobrze jak na 13-latkę? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizkaaa Test predyspozycji językowych IP: *.cust.tele2.pl 24.03.09, 22:20 8/10... To kiepsko czy dobrze? =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 15:31 10/10 prosty xD, jutro zdaje test predyspozycji więc trzymać kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Test predyspozycji językowych IP: *.icpnet.pl 26.03.09, 15:47 test pisze jutro- mam 80% i straszny bałagan w głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InKa ;d Test predyspozycji językowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:34 Miałam 80% czyli tylko 2 błędy ;D Jak na mnie to dobrze :) Dzisiaj bd miała taki test :] Bo będę zdawać do gimnazjum ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ashley26s Test predyspozycji językowych 28.03.09, 13:04 Za 2 miesiące piszę prawdziwy test predyspozycji językowych... Nie wiem czy dostanę się do wymarzonej szkoły... A tak w ogóle to dostałam 100% Odpowiedz Link Zgłoś
georg-e11 Re: Test predyspozycji językowych 01.04.09, 00:44 ludzie borykaja sie z różnymi problemami, ale warto postrzegać je w szerszym kontekście, dlatego proponuję przyswoić sobie wiedzę, którą zawarto w książce sekret, która bije wszelkie rekordy popularności, również w naszym kraju, można też o tym podyskutować na specjalnym forum: forumczytelnikowsekretu , oczywiście te www na pocz. i pl na końcu również. Wierzę, że ta wiedzą pomaga każdemu i w każdej dziedzinie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankath92 Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 00:35 no cóż... Zupełnie się nie zgodzę z moim 60% wynikiem testu. Mam 17 lat i języków uczę się od 5 roku życia. NIGDY nie miałam problemów z żadnym językiem. Znam b.dobrze angielski i niemiecki, a uczono mnie kiedyś francuskiego i też nie miałam z nim żadnych problemów. Słowa, wyrazy i wyrażenia z obcych języków zapamiętuję bardzo szybko. A co najważniejsze nigdy nie mylą mi się języki. ^^ Ostatnio np. postanowiłam pouczyć się norweskiego z 'rozmówek' i kursu dla początkujących i po pół godziny potrafiłam "sklecić" pierwsze zdania... Z sensem i poprawnością językową <powiedział mi o tym norweski znajomy>... Więc nie widzę zbytnio odzwierciedlenia tego wyniku w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniola Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:49 bardzo łatwy test dla humanistów:D- 100%:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Nikatala Test predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 20:32 Z tym językiem wszystko mi się pomieszało...Ale i tak miałam 6/10 :) Odpowiedz Link Zgłoś