Gość: KTOŚ 2 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.153.99.* 06.05.04, 15:06 Ten był prostszy niż wczorajszy...moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nimfatyk A JA MAM ZAPIS W PROTOKOLE.... IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.04, 15:06 A ja mam zapis w protokole, bo oddałem dwie minuty później pracę. Zpomniałem z nerwów wypełnić "ankiety" ... myślicie , ze coś mi odejmą lub (o zgrozo) unieważnią test ? Czytałem całą "instrukcje organizacji i przeprowadzania egzaminu gimnazjalnego w trzeciej klasie gimnazjum" i nic nie było na ten temat. Jedynie "Procedury postępowania w sytuacjach szczególnych 10. Przerwanie części egzaminu gimnazjalnego i unieważnienie pracy zdającego 1. Zdającemu można przerwać odpowiednią część (lub części) egzaminu gimnazjalnego i unieważnić jego pracę (prace) w przypadku stwierdzenia niesamodzielnego rozwiązywania zadań egzaminacyjnych lub zakłócania przebiegu egzaminu." A ze ściaganiem to juz w ogóle wymyślili. tzn. nikt Ci uwagi nie zwróci, tylko to zapisze... "Postępowanie w przypadku stwierdzenia podczas sprawdzania prac egzaminacyjnych niesamodzielności rozwiązywania zadań przez zdającego lub zdających 1. Egzaminator sprawdzający prace egzaminacyjne powiadamia przewodniczącego zespołu egzaminatorów o wszelkich zauważonych nieprawidłowościach mogących świadczyć o niesamodzielności pracy przystępującego/przystępujących do egzaminu (części egzaminu). 2. Przewodniczący zespołu egzaminatorów po zapoznaniu się z pracami egzaminacyjnymi, o których mowa w punkcie 1. podejmuje decyzję o przekazaniu sprawy dyrektorowi okręgowej komisji egzaminacyjnej. 3. Dyrektor okręgowej komisji egzaminacyjnej powołuje ekspertów w celu dokładnego sprawdzenia i wydania opinii na temat zgłoszonej nieprawidłowości. 4. Dyrektor okręgowej komisji egzaminacyjnej przesyła dokumentację sprawy do dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej i w porozumieniu z nim podejmuje decyzję o ewentualnym unieważnieniu jednej lub obu części egzaminu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dader Nędza IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:06 Szczerze to wczoraj było źle ale dzisiaj to było na prawdę tragicznie ... Test próbny nie równał sięz tym dzisiejszym ... Wtedy mialem 18 bo nie umiałem wzorów ale wydawał mi sięw miarę prosty a dzisiaj umiałem wzrory ale trema mnie zeżarła i bedzie słabo ... Liczę na 60 - 70 pkt . chociaz na pewno stac mnie nawet na 80 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chomiczowka.net.pl 06.05.04, 15:06 matematyczno-przyrodniczy byl banalny! za to human byl dla mnie trudny... i co to w ogole za organizacja w tych szkolach: nic nie mozna miec ze soba nawet wody do picia! jak ktos zdjal bluze to automatycznie mu ja zabierano <rotfl> co to kurwa ma byc? paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma bleeeeee....... IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.04, 15:14 Jeżeli ktoś solidnie powtarzała do tych testów, to nic mu to nie dało. Te pytania były z księżyca!! Nie chcę być kolejną osobą, która krytykuje, ale to był najbardziej beznadziejny test jaki widziałam!! Dumna jestem tylko z tego ostatniego:) wyszło mi 1/6! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavongosia Re: bleeeeee....... 06.05.04, 15:33 Mi by tez tak wyszlo, ale zapomnialam pomnozyc razy 6 ;( Ale mysle ze za ostatnie bede miala 4/5... W koncu mam PRAWIE dobrze...A pozatym sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.one.pl / *.one.pl 06.05.04, 15:07 Częsć matematyczno przyrodnicza była łatwiejsza niz humanistyczna ogulnie niebyło ttsakie trudne zobaczyy co bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smoczyca Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 15:09 Część matematyczno-przyrodnicza była o wiele prostsza od próbnego egzaminu. Za to humanistyczna... Też nie była trudna, ale myślę, że trudniejsza od próbnego i trochę bardziej niejednoznaczna. Ale ogólnie było całkiem całkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mizio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.05.04, 15:12 A jak bylo w 9? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: htre Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:13 B ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:15 uzyska on dwa razy mniejsza szybkosc...a to o natezeniu przedostatnie? 27h? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol To był horor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 15:15 Ja nie moge, robiłem od groma testów specjalnie matematyczno-przyrodniczych, ale tamto w poruwnaniu do tego to przecież był pikuś. Niby łatwe a normalnie z matematyki robiłem ostatnie zadanie 45 minut bo napisane było tak, że nie mogłem wogóle zkumać o co w nim biega. Jeśli dostanę łącznie 30 pkt za oba testu to się rzuce z mostu. PS. Pozdro ALL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: To był horor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:17 to była banał ten test robiłęm trudniejsze próbne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Konina Re: To był horor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17 dla mnie byl prostu liczylam zadania juz w domu z tata i licze na 45-47 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17 będą dzisiaj odpowiedzi do matmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:16 Uważam że test mat-przyr. był łatwiutki. O wiele łatwiejszy od humanistycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:20 Ty kurwa fiucie jeden co pierdolisz że łatwy był jak trudny.Zadanie z fizyki było pojebane tak samo jak ty KURWO MĘSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17 mam rozprawke nie na temat.....polak mógł być.....matma łatwiejsza..... ej ale jaki był haczyk ukryty z tą Zosią co bilety do parku botanicznego kupuje??:>>> pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALUSIA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:18 A CO W 1????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne77 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:18 powiem tak ten kto wymyslil te testy nie pomyslał ze moze komus zwalic zycie przez tego kogos mam na zawsze zwalone zycie !! CHCIAŁBYM mu bardzo podziekowac !!!!! test był trudny dla tych co był łątwy to pewnie te osoby mają średnią 6,0 ja mam 4,1 i powininienem dobrze napisac ale gowno było był trudny i tyle. Te testy wogleeeeeeeee nie sprawdzały naszej wiedzy z 3 ostatnich lat ! Gratulacje pomysłu i głupoty z jaką widać mamy do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:22 Ciekawe w którym miejscu ten test był trudny??? Dla mnie był banalny , a mam średnią niecałe 4.0. I licze na conajmniej 42 pkt z mat-przyr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie too Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:32 w tym miejscu gdzie straciłas 8pkt. A tak poza tym przekonasz sie jak będą wyniki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:20 lepszy był human. Mat- przyr za trudno. Ogólnie oba testy były o wiele trudniejsze niż się spodziwałam. Trudniejsze niż rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
aig0r Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:20 Ludzie czy wy niektórzy widzicie czy piszecie?! Uwazacie, ze ten test byl banalny... to wy chyba b analnego testu na oczy nie widzieliscie :) Test byl raczej z trudniejszych ale tak bede mial ok. 60 punktow :P pozdro :D Tez wam tego rzycze BANALNI Ludzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:20 Test humanistyczny to byl bardzo trudny.Ale matematyczny mi poszedl wmiare dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:22 nie pierdol bzdetów kurwa humanistyczny był łatwiejszy Fiucie jebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmenka To było okropnie trudne!!! ;( Najgorsza biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:22 Tes mat-przyr był strasznie trudny... Szczególnie biologia ;( Human w porównaniu z tym to jakiś banał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 212.244.43.* 06.05.04, 15:22 straaaaaasznyyyyyy dobrze że nie pisałam bo zlałabym jak nie wiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suep Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 06.05.04, 15:22 a jak wam wszylo z tym procesem endotermicznym?? a to z weglowodorem...top bylo to najdluzsze?? mam nadziej...a ta jazda konna?? wychodzilo chyba 12,6 bo: l=2pir=10pi 10pi*40=400pi 400pi=400*3,14=12,56 co nie??i jeszce jadeno?? jaki byl ten ladunke?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:25 Gość portalu: suep napisał(a): > a jak wam wszylo z tym procesem endotermicznym?? a to z weglowodorem...top bylo > prażenie miało być > to najdluzsze?? mam nadziej...a ta jazda konna?? wychodzilo chyba 12,6 bo: > l=2pir=10pi > 10pi*40=400pi > 400pi=400*3,14=12,56 co nie??i jeszce jadeno?? jaki byl ten ladunke?? no i zrobileś ten błąd, co ja zrobiłem ale się porawiłem to było w metrach.. a odpowiedzi były w KILOmetrach więc 1200,56 / 1000 w przybkizniu 1,3 KM ładunek 8,1 * 3600 s tu masz odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=12443790&a=12451432 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.trzebiez.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:22 Moim zdaniem część humanistyczna była łatwiejsza teraz, niż na testach próbnych. Natomiast co do matematyczno-przyrodniczej, to chyba odwrotnie. Zadania nie były może jakoś specjalnie trudne (w końcu jest to podsumowanie, wybrane są te najważniejsze tematy, zadania), ale jak dla mnie to troszke za mało czasu. Jeszcze jedna godzinka. To samo się dot. cześci humanistycznej. Nie ma czasu nawet na napisanie rozprawki na "brudno" choć miejsce na to jest. Najczęsciej pod koniec wyznaczonego czasu, wszyscy nerwowo dokańczaja zadania lub prace pisemna. To warto przemyśleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zig zag MAM PYTANIE... IP: *.stawiszyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:26 rozwiazalam zadanie z mapa w nastepujacy sposob: 54.50 -49= 5.5 5.5 * 111.1=611.05 to jest zle rozwiazanie prawda? napiszcie ze z;e to juz nie mam co startowac do LO :( qrcze zycie jest niesprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavongosia Re: MAM PYTANIE... 06.05.04, 15:28 Niewiem, ja rozwiazalam tak samo, ale tez sie boje, ze zlie. Wooogole jestem strasznie zdenerwowana i sprawdzam 50 razy na minute czy niema juz wynikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: MAM PYTANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:32 Źle bo przyjąłeś że 50' to 0,5 stopnia, a to jest 5/6 stopnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: MAM PYTANIE... IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28 Nie 5/6 tylko 3/6 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: MAM PYTANIE... IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:31 Sorki, masz chyba racje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: MAM PYTANIE... IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:32 Obawiam sie ze masz źle bo 50' to 50 minut czyli 5/6 stopnia a nie pół..... Nie załamuj sie bo mnie sie spierdoliły wzory z maty!!!!!i oczywiście kilka innych zad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Impuls Re: MAM PYTANIE... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:04 nie policzylaś minut:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdsg Re: MAM PYTANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:19 przykro mi, ale nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spax14 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:27 Bez przesady. Ja nie jestem żadnym kujonem i nie twierdzę że mi dobrze poszedł ten egzamin. Policzyłem już wszystko i będe miał 38 pkt. Troszkę go zwaliłem. Myślałem że będzie gorzej. W szkole to jednego zadania nie ruszałem, ale jak druknełem se ten egzam w domu, to rozwiązałem cały poprawnie w niecałe pół godziny. To chyba ten stres i rygor tak działa. Nawet pierdzielonej wody nie dali. Na maturze to normalnie dają cały bufet. Gdyby nie było tego przeczucia, że 5 osób cię obsurwuje i na każdy twój ruch ręagują, to by byo cool. Jeszcze raz pozdrawiam dyrekcję LO im. Jose Marti (bo tam będe zdawał)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:28 podzielam Twoje zdanie test humanistyczny był łatwiejszy niż próbny ale matematyczno-przyrodniczy nie był taki trudny jedynie za mało czasu robiłem kurwa ostatnie zadanie a oni do mnie prosze kończyć.Uważam że 30 minut wystarczyłoby by w zupełności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILUU Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.04, 15:24 Ale łomża się zmądrzyła... Dali 4y różne wersje testów Odpowiedzi były poprzestawiame Więc Ci którzy spisywali literki to mają ciepło... :D Wiem bo dyry sięptałem !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:27 Ejj kto mi podba odpowiedzi do grupy B1 ??? Prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgAtKa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.240.* 06.05.04, 15:26 hm... test matematyczny był dużo łatwiejszy od tego humanistycznego, w ogóle ską oni wytrzasneli taki testy humanistyczny:/ a ten dziś całkiem spoko:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania GLONY NA JEZIORZE IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:28 Jak trzeba było napisać o tych glonach???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavongosia Re: GLONY NA JEZIORZE 06.05.04, 15:30 No wlasnie niewiem... ;( Ja napisalam ze zbyt duze nawozenie pol, ale niewiem ; ( Jak masz gg to wez sie do mnie odezwij, 4941558 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:28 Znowu skandal, bo w treści zadania 30 był błąd.(brakuje sprecyzowania treści, że most jest równy na obu brzegach) Czy ktoś się bawi naszym kosztem, czy mamy niedouczonych ...? Ciekawe jak to teraz ocenią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:32 Jakie sprecyzowanie treści czy mógłbyś mi podać błąd który się pojawił? Ja zadanie rozwiązałem bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:33 sam jesteś niedouczony. Nie była potrzebna taka informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.231.* 06.05.04, 15:55 wyszło Ci że ile rzeka ma szerokości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelii Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.devs.futuro.pl 06.05.04, 15:30 Było trudniejsze niż próbne. Ale human i tak lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka!!!!!!!!!!!! Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.udn.pl 06.05.04, 15:32 jaka była poprawna odpowiedź ja napisałam że duże desczy kwaśnych :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STS Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 06.05.04, 15:34 JA TEZ NAPISALEM ZE DESZCZE BO W TYCH LASACH TROPIKALNYCH NA ROWNIKU JEST PELNO TYCH GLONOW UNOSZACYCH SIE NA WODZIE PRZYNAJMNIEJ NA DUZO FILMACH I NIE TYLKO BYLO TO WIDAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsson Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:13 hehehe.. dobry typ jesteś a co ma las tropikalny do kwaśnego deszczu??? Ty chyba pomyliłeś pojęcia... LOL :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavi Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:34 a byly to naweozy .....;p badz nie badz wiekszosc nawozow to azotany a zakwit glonow jest wlasnie spowodowany przez azot nie musi byc kwasnego deszczu by byl zakwit glonow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka!!!!!!!!!!!! buuuuuuuu ;(;(:( IP: *.udn.pl 06.05.04, 15:36 Ja piernicze :(:(:( jakibeznadziejny ten test ;(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:38 kurwa ja też napisałem że nawozy ale czy na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:39 nawożenia pól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:35 Ja też tak napisałam ale NIE WIEM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Jak z tymi glonami- odp IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:35 Ja również zaznaczyłem że kwaśne deszcze ale nie jestem pewien czy na pewno szczerze mówiąc to pytanie było pojebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Jak z tymi glonami- odp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:36 Na 100% nawozy Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolcia AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? 06.05.04, 15:45 Jak tutaj bedzie???? :[ Odpowiedz Link Zgłoś
gosiavongosia Re: AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? 06.05.04, 15:46 Ja mam akumulację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacio Re: AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.05.04, 16:53 akumulacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimmo już wczoraj miałem pytania! IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 15:35 Podobno pytania do testu były ściśle tajne! A ja miałem je już wczoraj o 20.30 początkowo nie wierzyłem! ale tak to ten test! Napisałem 100%!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:37 jaaaaaaaasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 06.05.04, 15:38 a ja byc matka Teresa z Kalkuty :P LOL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen!!!!!!!! Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:38 no wlasnie ty z tymi glonami mozna by sie sprzeczac - przynajmniej tak mi powiedzial moj biolog bo kwasne deszcze ten zawieraja duzo azotu, tak samo jak nawozy a wiadomo, ze glony potrzebuja azotu , on mowil , ze w takiej sytuacji uznal by i to i to albo anulowal pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:39 I to ma być sprawiedliwość?????!!!!!!!! Do dupy z takimi osobami i........Nie bawie sie tak(OCZYWIŚCIE JEŚLI TO PRAWDA!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavi Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:52 ja wczoraj mialem wczesniej od Ciebie odpowiedzi i pytania :P <do humana> Masz na imie James no nie ?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 06.05.04, 15:37 a skad je miales?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimsoid Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 15:37 jakoś ci nie wierze. skąd moiałeś??? kupiłeś?;=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiord norweski Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.kutno.mediaclub.pl 06.05.04, 16:23 Pytania były na stronce gim nr 2 w Kutnie... Trzeba było poszukać na niebieskim tle na dole łącza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK Re: gimmo -skąd pytania IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:44 Skąd miałeś pytania na prawde miałeś czy ściemniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENIAS CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 15:46 j/w czy jest taka osoba ktorej poszlo to i to hujowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIENIAS Re: CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 15:50 CO ??? BO WIDZE ZE TYLKO JA ZJEBALEM OBYDWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: 80.51.251.* 06.05.04, 17:12 tak mi.zjebalam te jebane testy.nie wiem czemu.dopiero teraz jak sobie w domu jeszcze raz robilam to mi lepiej wyszedl niz w budzie.Qrwaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:49 jezeli nawet to morda w kubel bo ja nie chce drugi rraz pisacx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDE NIKT NIE MÓGŁ MIEĆ TESTU IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 15:50 ŚCIEMA NIKT WCZEŚNIEJ NIE MIAŁ TESTU . TAKIE PUSTE SŁOWA , TO BYŁO ŚCISLE TAJNE I NIE ŚCIEMNIAJCIE . GŁUPIE GADANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: NIKT NIE MÓGŁ MIEĆ TESTU IP: *.elpos.net 06.05.04, 18:10 mow swoje ja wiem swoje-ja ich nie mialem bo wydawalo mi sie to nierealne a jednak dzis sie dowiedzialem ze jednak test przynajmniej matematyczny i rozprawka z polaka byla w obiegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKURWIONA Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:16 SKORO MIAŁEŚ WCZORAJ TE TESTY TO CZEMU KURWA SIĘ Z NIKIM NIE PODZIELIŁEŚ??????????????????? SIEDZIAŁAM TU 5 GODZIN BŁAGAŁAM PROSIŁAM SKAKAŁAM I GÓWNO PRZEZ WIELKIE G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POCIESZAM SIE FAKTEM ŻE SĄ LUDZIE I PARAPETY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
headd Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:38 totalna chujówka!!!O wiele trudniej niż na próbnym!!! Humanistyczny był natomiast banalny... Odpowiedz Link Zgłoś