Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: KTOŚ 2 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 217.153.99.* 06.05.04, 15:06
      Ten był prostszy niż wczorajszy...moim zdaniem...
    • Gość: Nimfatyk A JA MAM ZAPIS W PROTOKOLE.... IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.04, 15:06
      A ja mam zapis w protokole, bo oddałem dwie minuty później pracę. Zpomniałem z
      nerwów wypełnić "ankiety" ... myślicie , ze coś mi odejmą lub (o zgrozo)
      unieważnią test ? Czytałem całą "instrukcje organizacji i przeprowadzania
      egzaminu gimnazjalnego
      w trzeciej klasie gimnazjum" i nic nie było na ten temat. Jedynie
      "Procedury postępowania w sytuacjach szczególnych
      10. Przerwanie części egzaminu gimnazjalnego i unieważnienie pracy zdającego
      1. Zdającemu można przerwać odpowiednią część (lub części) egzaminu
      gimnazjalnego i unieważnić
      jego pracę (prace) w przypadku stwierdzenia niesamodzielnego rozwiązywania zadań
      egzaminacyjnych lub zakłócania przebiegu egzaminu."

A ze ściaganiem to juz w ogóle wymyślili. tzn. nikt Ci uwagi nie zwróci, tylko
      to zapisze...

"Postępowanie w przypadku stwierdzenia podczas sprawdzania prac
      egzaminacyjnych niesamodzielności rozwiązywania zadań
      przez zdającego lub zdających
      1. Egzaminator sprawdzający prace egzaminacyjne powiadamia przewodniczącego
      zespołu
      egzaminatorów o wszelkich zauważonych nieprawidłowościach mogących świadczyć
      o niesamodzielności pracy przystępującego/przystępujących do egzaminu (części
      egzaminu).
      2. Przewodniczący zespołu egzaminatorów po zapoznaniu się z pracami
      egzaminacyjnymi, o których
      mowa w punkcie 1. podejmuje decyzję o przekazaniu sprawy dyrektorowi okręgowej
      komisji
      egzaminacyjnej.
      3. Dyrektor okręgowej komisji egzaminacyjnej powołuje ekspertów w celu
      dokładnego sprawdzenia
      i wydania opinii na temat zgłoszonej nieprawidłowości.
      4. Dyrektor okręgowej komisji egzaminacyjnej przesyła dokumentację sprawy do
      dyrektora Centralnej
      Komisji Egzaminacyjnej i w porozumieniu z nim podejmuje decyzję o ewentualnym
      unieważnieniu
      jednej lub obu części egzaminu"
    • Gość: Dader Nędza IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:06
      Szczerze to wczoraj było źle ale dzisiaj to było na prawdę tragicznie ... Test
      próbny nie równał sięz tym dzisiejszym ... Wtedy mialem 18 bo nie umiałem
      wzorów ale wydawał mi sięw miarę prosty a dzisiaj umiałem wzrory ale trema mnie
      zeżarła i bedzie słabo ... Liczę na 60 - 70 pkt . chociaz na pewno stac mnie
      nawet na 80 :]
    • Gość: mazak Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.chomiczowka.net.pl 06.05.04, 15:06
      matematyczno-przyrodniczy byl banalny! za to human byl dla mnie trudny... i co
      to w ogole za organizacja w tych szkolach: nic nie mozna miec ze soba nawet wody
      do picia! jak ktos zdjal bluze to automatycznie mu ja zabierano <rotfl> co to
      kurwa ma byc? paranoja
      • Gość: enigma bleeeeee....... IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.05.04, 15:14
        Jeżeli ktoś solidnie powtarzała do tych testów, to nic mu to nie dało. Te
        pytania były z księżyca!! Nie chcę być kolejną osobą, która krytykuje, ale to
        był najbardziej beznadziejny test jaki widziałam!! Dumna jestem tylko z tego
        ostatniego:) wyszło mi 1/6!
        • gosiavongosia Re: bleeeeee....... 06.05.04, 15:33
          Mi by tez tak wyszlo, ale zapomnialam pomnozyc razy 6 ;( Ale mysle ze za
          ostatnie bede miala 4/5... W koncu mam PRAWIE dobrze...A pozatym sie boje...
    • Gość: Łukasz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.one.pl / *.one.pl 06.05.04, 15:07
      Częsć matematyczno przyrodnicza była łatwiejsza niz humanistyczna ogulnie
      niebyło ttsakie trudne zobaczyy co bedzie:)
    • Gość: Smoczyca Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.05.04, 15:09
      Część matematyczno-przyrodnicza była o wiele prostsza od próbnego egzaminu. Za
      to humanistyczna... Też nie była trudna, ale myślę, że trudniejsza od próbnego i
      trochę bardziej niejednoznaczna. Ale ogólnie było całkiem całkiem. :)
    • Gość: Mizio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 06.05.04, 15:12
      A jak bylo w 9?
      • Gość: htre Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:13
        B ;p
      • Gość: malinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:15
        uzyska on dwa razy mniejsza szybkosc...a to o natezeniu przedostatnie? 27h?
    • Gość: Karol To był horor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 15:15
      Ja nie moge, robiłem od groma testów specjalnie matematyczno-przyrodniczych,
      ale tamto w poruwnaniu do tego to przecież był pikuś. Niby łatwe a normalnie z
      matematyki robiłem ostatnie zadanie 45 minut bo napisane było tak, że nie
      mogłem wogóle zkumać o co w nim biega. Jeśli dostanę łącznie 30 pkt za oba
      testu to się rzuce z mostu.
      PS. Pozdro ALL
      • Gość: pioter Re: To był horor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:17
        to była banał ten test robiłęm trudniejsze próbne
      • Gość: z Konina Re: To był horor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17
        dla mnie byl prostu liczylam zadania juz w domu z tata i licze na 45-47
        punktów.
      • Gość: malinka Wyniki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17
        będą dzisiaj odpowiedzi do matmy?
    • Gość: rumek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:16
      Uważam że test mat-przyr. był łatwiutki. O wiele łatwiejszy od humanistycznego.
      • Gość: martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:20
        Ty kurwa fiucie jeden co pierdolisz że łatwy był jak trudny.Zadanie z fizyki
        było pojebane tak samo jak ty KURWO MĘSKA
    • Gość: radio Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:17
      mam rozprawke nie na temat.....polak mógł być.....matma łatwiejsza.....

ej ale jaki był haczyk ukryty z tą Zosią co bilety do parku botanicznego kupuje??:>>>

pozdro:)
    • Gość: LALUSIA Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:18
      A CO W 1?????????
    • Gość: niewazne77 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:18
      powiem tak ten kto wymyslil te testy nie pomyslał ze moze komus zwalic zycie
      przez tego kogos mam na zawsze zwalone zycie !! CHCIAŁBYM mu bardzo
      podziekowac !!!!! test był trudny dla tych co był łątwy to pewnie te osoby mają
      średnią 6,0 ja mam 4,1 i powininienem dobrze napisac ale gowno było był trudny
      i tyle. Te testy wogleeeeeeeee nie sprawdzały naszej wiedzy z 3 ostatnich lat !
      Gratulacje pomysłu i głupoty z jaką widać mamy do czynienia
      • Gość: agata Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:22
        Ciekawe w którym miejscu ten test był trudny??? Dla mnie był banalny , a mam
        średnią niecałe 4.0. I licze na conajmniej 42 pkt z mat-przyr.
        • Gość: wlasnie too Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:32
          w tym miejscu gdzie straciłas 8pkt. A tak poza tym przekonasz sie jak będą
          wyniki!!
    • Gość: cherry Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:20
      lepszy był human. Mat- przyr za trudno. Ogólnie oba testy były o wiele
      trudniejsze niż się spodziwałam. Trudniejsze niż rok temu.
    • aig0r Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:20
      Ludzie czy wy niektórzy widzicie czy piszecie?! Uwazacie, ze ten test byl
      banalny... to wy chyba b analnego testu na oczy nie widzieliscie :) Test byl
      raczej z trudniejszych ale tak bede mial ok. 60 punktow :P pozdro :D Tez wam
      tego rzycze BANALNI Ludzie :D
    • Gość: Mateusz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:20
      Test humanistyczny to byl bardzo trudny.Ale matematyczny mi poszedl wmiare
      dobrze
      • Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:22
        nie pierdol bzdetów kurwa humanistyczny był łatwiejszy Fiucie jebany
    • Gość: anmenka To było okropnie trudne!!! ;( Najgorsza biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:22
      Tes mat-przyr był strasznie trudny... Szczególnie biologia ;( Human w
      porównaniu z tym to jakiś banał...
    • Gość: Zwinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 212.244.43.* 06.05.04, 15:22
      straaaaaasznyyyyyy dobrze że nie pisałam bo zlałabym jak nie wiem ....
    • Gość: suep Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 06.05.04, 15:22
      a jak wam wszylo z tym procesem endotermicznym?? a to z weglowodorem...top bylo
      to najdluzsze?? mam nadziej...a ta jazda konna?? wychodzilo chyba 12,6 bo:
      l=2pir=10pi
      10pi*40=400pi
      400pi=400*3,14=12,56 co nie??i jeszce jadeno?? jaki byl ten ladunke??
      • kamil-eq Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:25
        Gość portalu: suep napisał(a):

> a jak wam wszylo z tym procesem endotermicznym?? a to z weglowodorem...top
        bylo
        >

prażenie miało być

> to najdluzsze?? mam nadziej...a ta jazda konna?? wychodzilo chyba 12,6 bo:
        > l=2pir=10pi
        > 10pi*40=400pi
        > 400pi=400*3,14=12,56 co nie??i jeszce jadeno?? jaki byl ten ladunke??
        no i zrobileś ten błąd, co ja zrobiłem ale się porawiłem
        to było w metrach.. a odpowiedzi były w KILOmetrach
        więc 1200,56 / 1000 w przybkizniu 1,3 KM
        ładunek 8,1 * 3600 s

tu masz odpowiedzi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=427&w=12443790&a=12451432
    • Gość: jonasz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.trzebiez.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:22
      Moim zdaniem część humanistyczna była łatwiejsza teraz, niż na testach
      próbnych. Natomiast co do matematyczno-przyrodniczej, to chyba odwrotnie.
      Zadania nie były może jakoś specjalnie trudne (w końcu jest to podsumowanie,
      wybrane są te najważniejsze tematy, zadania), ale jak dla mnie to troszke za
      mało czasu. Jeszcze jedna godzinka. To samo się dot. cześci humanistycznej. Nie
      ma czasu nawet na napisanie rozprawki na "brudno" choć miejsce na to jest.
      Najczęsciej pod koniec wyznaczonego czasu, wszyscy nerwowo dokańczaja zadania
      lub prace pisemna. To warto przemyśleć ...
      • Gość: zig zag MAM PYTANIE... IP: *.stawiszyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:26
        rozwiazalam zadanie z mapa w nastepujacy sposob:
        54.50 -49= 5.5
        5.5 * 111.1=611.05
        to jest zle rozwiazanie prawda?
        napiszcie ze z;e to juz nie mam co startowac do LO :(
        qrcze zycie jest niesprawiedliwe
        • gosiavongosia Re: MAM PYTANIE... 06.05.04, 15:28
          Niewiem, ja rozwiazalam tak samo, ale tez sie boje, ze zlie. Wooogole jestem
          strasznie zdenerwowana i sprawdzam 50 razy na minute czy niema juz wynikow
          • Gość: blue Re: MAM PYTANIE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:32
            Źle bo przyjąłeś że 50' to 0,5 stopnia, a to jest 5/6 stopnia
            • Gość: Peter Re: MAM PYTANIE... IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:28
              Nie 5/6 tylko 3/6 :)
              • Gość: Peter Re: MAM PYTANIE... IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:31
                Sorki, masz chyba racje :P
        • Gość: Ania Re: MAM PYTANIE... IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:32
          Obawiam sie ze masz źle bo 50' to 50 minut czyli 5/6 stopnia a nie pół..... Nie
          załamuj sie bo mnie sie spierdoliły wzory z maty!!!!!i oczywiście kilka innych
          zad
        • Gość: Impuls Re: MAM PYTANIE... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:04
          nie policzylaś minut:(
        • Gość: vdsg Re: MAM PYTANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:19
          przykro mi, ale nie
      • Gość: spax14 Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:27
        Bez przesady. Ja nie jestem żadnym kujonem i nie twierdzę że mi dobrze poszedł
        ten egzamin. Policzyłem już wszystko i będe miał 38 pkt. Troszkę go zwaliłem.
        Myślałem że będzie gorzej. W szkole to jednego zadania nie ruszałem, ale jak
        druknełem se ten egzam w domu, to rozwiązałem cały poprawnie w niecałe pół
        godziny. To chyba ten stres i rygor tak działa. Nawet pierdzielonej wody nie
        dali. Na maturze to normalnie dają cały bufet. Gdyby nie było tego przeczucia,
        że 5 osób cię obsurwuje i na każdy twój ruch ręagują, to by byo cool.

Jeszcze raz pozdrawiam dyrekcję LO im. Jose Marti (bo tam będe zdawał)!!!
      • Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:28
        podzielam Twoje zdanie test humanistyczny był łatwiejszy niż próbny ale
        matematyczno-przyrodniczy nie był taki trudny jedynie za mało czasu robiłem
        kurwa ostatnie zadanie a oni do mnie prosze kończyć.Uważam że 30 minut
        wystarczyłoby by w zupełności
    • Gość: KAMILUU Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.04, 15:24
      Ale łomża się zmądrzyła... Dali 4y różne wersje testów Odpowiedzi były
      poprzestawiame Więc Ci którzy spisywali literki to mają ciepło... :D Wiem bo
      dyry sięptałem !! :)
      • Gość: Ja Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:27
        Ejj kto mi podba odpowiedzi do grupy B1 ??? Prosze!!
    • Gość: AgAtKa Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.240.* 06.05.04, 15:26
      hm... test matematyczny był dużo łatwiejszy od tego humanistycznego, w ogóle
      ską oni wytrzasneli taki testy humanistyczny:/ a ten dziś całkiem spoko:]
      • Gość: Ania GLONY NA JEZIORZE IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:28
        Jak trzeba było napisać o tych glonach????????????
        • gosiavongosia Re: GLONY NA JEZIORZE 06.05.04, 15:30
          No wlasnie niewiem... ;( Ja napisalam ze zbyt duze nawozenie pol, ale niewiem ;
          ( Jak masz gg to wez sie do mnie odezwij, 4941558
    • Gość: Pablo Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:28
      Znowu skandal, bo w treści zadania 30 był błąd.(brakuje sprecyzowania treści,
      że most jest równy na obu brzegach) Czy ktoś się bawi naszym kosztem, czy mamy
      niedouczonych ...? Ciekawe jak to teraz ocenią
      • Gość: Martin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:32
        Jakie sprecyzowanie treści czy mógłbyś mi podać błąd który się pojawił? Ja
        zadanie rozwiązałem bez problemu
      • Gość: blue Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:33
        sam jesteś niedouczony. Nie była potrzebna taka informacja.
      • Gość: Kamila Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 80.51.231.* 06.05.04, 15:55
        wyszło Ci że ile rzeka ma szerokości???
    • Gość: amelii Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.devs.futuro.pl 06.05.04, 15:30
      Było trudniejsze niż próbne. Ale human i tak lepszy :)
      • Gość: Anulka!!!!!!!!!!!! Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.udn.pl 06.05.04, 15:32
        jaka była poprawna odpowiedź ja napisałam że duże desczy kwaśnych :(:(:(
        • Gość: STS Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 06.05.04, 15:34
          JA TEZ NAPISALEM ZE DESZCZE BO W TYCH LASACH TROPIKALNYCH NA ROWNIKU JEST PELNO
          TYCH GLONOW UNOSZACYCH SIE NA WODZIE PRZYNAJMNIEJ NA DUZO FILMACH I NIE TYLKO
          BYLO TO WIDAC
          • Gość: tomsson Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:13
            hehehe.. dobry typ jesteś a co ma las tropikalny do kwaśnego deszczu??? Ty
            chyba pomyliłeś pojęcia... LOL :D
        • Gość: Xavi Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:34
          a byly to naweozy .....;p

badz nie badz wiekszosc nawozow to azotany
          a zakwit glonow jest wlasnie spowodowany przez azot

nie musi byc kwasnego deszczu by byl zakwit glonow :-)
          • Gość: Anulka!!!!!!!!!!!! buuuuuuuu ;(;(:( IP: *.udn.pl 06.05.04, 15:36
            Ja piernicze :(:(:( jakibeznadziejny ten test ;(;(;(
          • Gość: OLEK Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:38
            kurwa ja też napisałem że nawozy ale czy na pewno?
          • Gość: anka Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:39
            nawożenia pól
        • Gość: Ania Re: Jak z tymi glonami!!!!!!!???? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:35
          Ja też tak napisałam ale NIE WIEM!!!!!!
        • Gość: Martin Re: Jak z tymi glonami- odp IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:35
          Ja również zaznaczyłem że kwaśne deszcze ale nie jestem pewien czy na pewno
          szczerze mówiąc to pytanie było pojebane
          • Gość: blue Re: Jak z tymi glonami- odp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:36
            Na 100% nawozy
            • gosiavongosia Re: Jak z tymi glonami- odp 06.05.04, 15:45
              Dzięki
          • Gość: anka Re: co w 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:41
            ?????/
            • kaarolcia AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? 06.05.04, 15:45
              Jak tutaj bedzie???? :[
              • gosiavongosia Re: AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? 06.05.04, 15:46
                Ja mam akumulację.
                • Gość: pacio Re: AKUMULACJA CZY EROZJA BOCZNA??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.05.04, 16:53
                  akumulacja :)
    • Gość: gimmo już wczoraj miałem pytania! IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 06.05.04, 15:35
      Podobno pytania do testu były ściśle tajne!
      A ja miałem je już wczoraj o 20.30
      początkowo nie wierzyłem! ale tak to ten test!
      Napisałem 100%!!!!!!!!!
      • Gość: blue Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:37
        jaaaaaaaasne
        • Gość: gal anonim Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 06.05.04, 15:38
          a ja byc matka Teresa z Kalkuty :P LOL !!!
        • Gość: uczen!!!!!!!! Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:38
          no wlasnie ty z tymi glonami mozna by sie sprzeczac - przynajmniej tak mi
          powiedzial moj biolog bo kwasne deszcze ten zawieraja duzo azotu, tak samo jak
          nawozy a wiadomo, ze glony potrzebuja azotu , on mowil , ze w takiej sytuacji
          uznal by i to i to albo anulowal pytanie
        • Gość: Ania Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.05.04, 15:39
          I to ma być sprawiedliwość?????!!!!!!!! Do dupy z takimi osobami i........Nie
          bawie sie tak(OCZYWIŚCIE JEŚLI TO PRAWDA!)
          • Gość: Xavi Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:52
            ja wczoraj mialem wczesniej od Ciebie
            odpowiedzi i pytania :P <do humana>

Masz na imie James no nie ?;p
      • Gość: ZZZ Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 06.05.04, 15:37
        a skad je miales??
      • Gość: Crimsoid Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 15:37
        jakoś ci nie wierze. skąd moiałeś??? kupiłeś?;=)
      • Gość: OLEK Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:40
        • Gość: fiord norweski Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.kutno.mediaclub.pl 06.05.04, 16:23
          Pytania były na stronce gim nr 2 w Kutnie...
          Trzeba było poszukać na niebieskim tle na dole łącza
      • Gość: OLEK Re: gimmo -skąd pytania IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:44
        Skąd miałeś pytania na prawde miałeś czy ściemniasz?
        • Gość: CIENIAS CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 15:46
          j/w czy jest taka osoba ktorej poszlo to i to hujowo ?
          • Gość: CIENIAS Re: CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 15:50
            CO ??? BO WIDZE ZE TYLKO JA ZJEBALEM OBYDWA
          • Gość: zalamana Re: CZY KOMUŚ POSZŁO W OBYDWU TESTACH DO DUPY IP: 80.51.251.* 06.05.04, 17:12
            tak mi.zjebalam te jebane testy.nie wiem czemu.dopiero teraz jak sobie w domu
            jeszcze raz robilam to mi lepiej wyszedl niz w budzie.Qrwaaaaaa
      • Gość: piotrek Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 15:49
        jezeli nawet to morda w kubel bo ja nie chce drugi rraz pisacx
      • Gość: TEDE NIKT NIE MÓGŁ MIEĆ TESTU IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 06.05.04, 15:50
        ŚCIEMA NIKT WCZEŚNIEJ NIE MIAŁ TESTU . TAKIE PUSTE SŁOWA , TO BYŁO ŚCISLE TAJNE
        I NIE ŚCIEMNIAJCIE . GŁUPIE GADANIE
        • Gość: ktos Re: NIKT NIE MÓGŁ MIEĆ TESTU IP: *.elpos.net 06.05.04, 18:10
          mow swoje ja wiem swoje-ja ich nie mialem bo wydawalo mi sie to nierealne a jednak dzis sie dowiedzialem ze jednak test przynajmniej matematyczny i rozprawka z polaka byla w obiegu
      • Gość: WKURWIONA Re: już wczoraj miałem pytania! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:16
        SKORO MIAŁEŚ WCZORAJ TE TESTY TO CZEMU KURWA SIĘ Z NIKIM NIE
        PODZIELIŁEŚ??????????????????? SIEDZIAŁAM TU 5 GODZIN BŁAGAŁAM PROSIŁAM
        SKAKAŁAM I GÓWNO PRZEZ WIELKIE G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POCIESZAM SIE FAKTEM ŻE
        SĄ LUDZIE I PARAPETY!!!!!!!
    • headd Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te 06.05.04, 15:38
      totalna chujówka!!!O wiele trudniej niż na próbnym!!!
      Humanistyczny był natomiast banalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka