Gość: Kasienka IP: *.magma-net.pl 01.07.06, 21:13 Ludzie powiedzcie mi cos na temat prywatnych liceow. Czy warto tam isc czy nie?? Prosze odpowiedzcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) to zależy... IP: *.c160.msk.pl 02.07.06, 11:42 Najlepiej sprawdzić w jakiś danych jak ludzie z danego liceum sprawdzili się na maturze. Jeśli nie poszło im gorzej niż tym z publicznych LO, to warto tam iść. A jeśli to prywatne jest nowe i jeszcze nie było roczników maturalnych, to idziesz tylko... "ryzyk fizyk" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: to zależy... IP: *.chello.pl 02.07.06, 13:07 Zobacz np. na omikronie w małopolsce jaki był najniższy próg w prywatnych . ?Widziałam nawet 56/Lącznie oceny + egzamin/ Zastasnów się co tam będzie za poziom Odpowiedz Link Zgłoś
omega26 Re: PRYwatne licea 02.07.06, 13:52 Hmm...ja słyszałam, że prywatne liceum to porażka. Moja kumpelka chodzi do takiego liceum. Problemem jest to, że uczniowie czują się całkowicie bezkarni, na lekcjach mogą robić wszystko co chcą, bo wkońcu zapłacili...;/ Jednym słowiem - poziom bardzo niski. Nie wiem, może to jakiś wyjątek...nie wchodzę w ten temat głębiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
magciak50 Re: PRYwatne licea 21.05.13, 14:04 Jak najbardziej warto - ja osobiście polecam Prywatne Liceum dla dorosłych "Twoja-Szkołą" - jest wiele oddziałów w Polsce - podaję link poniżej www.twoja-szkola.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
julajulka01 Re: PRYwatne licea 22.07.13, 22:49 To zależy od szkoły, niestety sporo jest prywatnych szkół, do których nie warto nawet zaglądać, ale też dla odmiany istnieje kilka naprawdę fajnych placówek, np. Liceum Ogólnokształcące Nr 30 w Warszawie, gdzie można uczyć się nawet języka koreańskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: PRYwatne licea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.13, 12:06 A ja ostatnio znalazłam w Internecie stronkę Liceum Filmowego w Warszawie. Dopiero co się otwiera. Pomysł wydaje się być fajny zwłaszcza dla młodych ludzi, którzy chcą związać swoją przyszłość z filmem: www.liceumfilmowe.pl/palio/html.run?_Instance=lf&_PageID=1&_CheckSum=1114197783 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polelek Re: PRYwatne licea IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 16:15 Faktycznie LO ZDZ jest super, mój znajomy tam chodzi i szczerze mówiąc, zaczynam się zastanawiać, czy się tam nie przenieść :) Odpowiedz Link Zgłoś