Dodaj do ulubionych

PRYwatne licea

IP: *.magma-net.pl 01.07.06, 21:13
Ludzie powiedzcie mi cos na temat prywatnych liceow. Czy warto tam isc czy
nie?? Prosze odpowiedzcie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) to zależy... IP: *.c160.msk.pl 02.07.06, 11:42
      Najlepiej sprawdzić w jakiś danych jak ludzie z danego liceum sprawdzili się na
      maturze. Jeśli nie poszło im gorzej niż tym z publicznych LO, to warto tam iść.
      A jeśli to prywatne jest nowe i jeszcze nie było roczników maturalnych, to
      idziesz tylko... "ryzyk fizyk" :)
      • Gość: anka Re: to zależy... IP: *.chello.pl 02.07.06, 13:07
        Zobacz np. na omikronie w małopolsce jaki był najniższy próg w prywatnych .
        ?Widziałam nawet 56/Lącznie oceny + egzamin/ Zastasnów się co tam będzie za poziom
    • omega26 Re: PRYwatne licea 02.07.06, 13:52
      Hmm...ja słyszałam, że prywatne liceum to porażka. Moja kumpelka chodzi do takiego liceum. Problemem jest to, że uczniowie czują się całkowicie bezkarni, na lekcjach mogą robić wszystko co chcą, bo wkońcu zapłacili...;/ Jednym słowiem - poziom bardzo niski.
      Nie wiem, może to jakiś wyjątek...nie wchodzę w ten temat głębiej:)
    • magciak50 Re: PRYwatne licea 21.05.13, 14:04
      Jak najbardziej warto - ja osobiście polecam Prywatne Liceum dla dorosłych "Twoja-Szkołą" - jest wiele oddziałów w Polsce - podaję link poniżej
      www.twoja-szkola.pl/
    • julajulka01 Re: PRYwatne licea 22.07.13, 22:49
      To zależy od szkoły, niestety sporo jest prywatnych szkół, do których nie warto nawet zaglądać, ale też dla odmiany istnieje kilka naprawdę fajnych placówek, np. Liceum Ogólnokształcące Nr 30 w Warszawie, gdzie można uczyć się nawet języka koreańskiego :)))
      • Gość: GOŚĆ Re: PRYwatne licea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.13, 12:06
        A ja ostatnio znalazłam w Internecie stronkę Liceum Filmowego w Warszawie. Dopiero co się otwiera. Pomysł wydaje się być fajny zwłaszcza dla młodych ludzi, którzy chcą związać swoją przyszłość z filmem: www.liceumfilmowe.pl/palio/html.run?_Instance=lf&_PageID=1&_CheckSum=1114197783
      • Gość: polelek Re: PRYwatne licea IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 16:15
        Faktycznie LO ZDZ jest super, mój znajomy tam chodzi i szczerze mówiąc, zaczynam się zastanawiać, czy się tam nie przenieść :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka