Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu testów

• Gość: Gimli-Radom Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:19
      Trywialnie prosty, tak samo jak zeszłoroczny! Podaję odpowiedzi:1A;2C;3C;4C;%
      A;6A;7A;8D;9D;10D;11C;12C;13B;14A;15C;17D;18B;19C;20D;21B;23A;24D;25D
      • Gość: Dune^^ Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.vnet.pl 06.05.04, 17:26
        A ja powiem tak: ten test to najłatwiejsza rzecz pod słońcem. Trzeba tylko
        spełnić jeden warunek: te testy trzeba było układać.;P Ale uważam, że testy
        powinny być układane na poziomie powyżej przeciętnej; w końcu średnią wylicza
        się i z wyższych wyników, jak i z niższych, nei? Trzeba sprawdzić wszystkich.
        All in all, troszku przesadzili... Moja nigdy się nie stresuje przed żadnymi
        testo-egzamino-sprawdzianami, ale dzisiaj po wyjściu ledwo mogłam chodzić... Na
        przyszłość muszę się przyłożyć do rozwiązywania zadań z matmy, bo cienko będzie
        na maturze... Nyo, to do następnego!!! ;P
    • Gość: MDM TEST? Huh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:20
      To był jeden z prostrzych testów, jakie robiłem, mimo, że jestem
      humanistą;).Moim zdaniem zadania otwarte byly dużo łatwiejsze niż niektóre
      zamknięte. Ogólnie nie wiem czy bardziej pomogła wiedza, czy może wymiana na
      szczęście (mój krawat za miśka:) Madzia-THX!! Pozdrówka!!!
      • teusz555 Re: TEST? Huh... 06.05.04, 17:36
        tak w tym roku był łatwy wyjątkowo, tylko ten podział na grupy, októrym
        większość nie wiedziała
        i nadal nie wie...
    • Gość: Klaudi Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:20
      Mam pytanko czy wy odrywaliście karty odpowiedzi? Bo nam najpierw pozwolono a
      później dostaliśmy ochrzanke że przez to mogą nam testy unieważnić :/ prosze
      odpowiedzcie
      • Gość: MDM DO "KLAUDI" odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:25
        Nam nawet nie zaproponowano wyrywania kart odpowiedzi, wiec nie mam pojęcia.
        Wątpie, żeby unieważnili Wam test, tym bardziej, że przecież muszą je kiedyś
        wyrwać jak przechodzi to przez kompa. Nie przejmuj się na zapas!!!
      • Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:32
        u nas nie mozna było odrywać. jeden zaczął ale go opierdolili. nie bój nic. za
        takie coś CHYBA nie nie uznają.
    • Gość: Gimli Radom Odpowiedzi do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:21
      Trywialnie prosty, tak samo jak zeszłoroczny! Podaję odpowiedzi:1A;2C;3C;4C;%
      A;6A;7A;8D;9D;10D;11C;12C;13B;14A;15C;17D;18B;19C;20D;21B;23A;24D;25D
      • Gość: Malp4 Re: Odpowiedzi do testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:23
        o inteligencjo , ten trywialny test ma pare wersji wiec mozesz sobie podmuchac
        w te odpowiedzi
    • Gość: ender GIMNAZJALIŚCI-JESZCZE JESTEŚCIE GÓWNIARZAMI IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 17:23
      -kłócicie się czy test mat był trudny czy łatwy a przeciez to zależyod tego czy
      ktoś ma umysł ścisłyczy czy humanistyczny poza tym co to ma za znaczenie
      skorowszyscypisali ten sam test
      -po drugie żadnych przecieków nie było ktoś sobie robi jaja
      -po trzecie niektórzy strasznie sie chwalą że imdobrze poszłó troche pokory

ciekawe kiedy w końcu dorościecie
      • Gość: blue Re: GIMNAZJALIŚCI-JESZCZE JESTEŚCIE GÓWNIARZAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:27
        I kto tu jest gówniarzem co ?? Próbujesz zwrócić na siebie uwage, a nawet nie
        wiesz co piszesz. Dobrze, że sie ludzie chwalą, bo mają czym. Jak ktoś sie nie
        uczył i zlewał wszystko to teraz ma za swoje.
        • Gość: Gimna ;-((( Poszło beznadziejnie IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 19:25
          Wiecie co?mnie test poszedł średnio, można ręcz powiedzieć, że go zawaliłam, a
          przez całe 3lata uczyłam się wszystkiego, więc czy rzeczywiście był dostosowany
          dla gimnazjalistów??
      • Gość: MDM Ender...no comments... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:30
        To miejsce nazywa się "forum", czyż nie? Forum, czyli miejsce, gdzie każdy, kto
        ma na to ochotę wyraża swoją opinię na temat testu- niezależnie od tego jaka
        ona jest. Pomyśl 2 razy, zanim coś takiego napiszesz. Co do przecieku to się
        zgadzam-nie było żadnego. Nazwanie gimnazjalistów gówniarzami było nie na
        miejscu.
      • Gość: Adek Re: GIMNAZJALIŚCI-JESZCZE JESTEŚCIE GÓWNIARZAMI IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 17:38
        Ciekawe kiedy nauczysz się pisać poprawnie
        • Gość: Kamilaa Re: GIMNAZJALIŚCI-JESZCZE JESTEŚCIE GÓWNIARZAMI IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 13:23
          Stary sie znalazl. Ty sie tak nie wymadrzaj bo Cie sznurowki przescigna... (bez
          urazy) Starosc nie radosc chlpiee
      • Gość: ktos Re: GIMNAZJALIŚCI-JESZCZE JESTEŚCIE GÓWNIARZAMI IP: *.elpos.net 06.05.04, 17:56
        co pierdolisz ze nie bylo jak ja widzialem gotowca z matmy!!!!!!!a z polaka temat na rozprawke znalo od xxx osob
    • Gość: majka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:23
      uwazam ze humanistyczny byl jakims nieporozumieniem, a matematyczno-
      przyrodniczy nie jest wart komentarza.....

usmiechnijmy sie!!!
      <...niech pozory myla...>
      • Gość: wn Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:48
        obydwa porąbane na maxa wogóle te grupy i wszystko dajcie spokój z próbnych
        miaęłm 80 a teraz 60 i to pod wielkim znakiem zapytania
    • Gość: aiklo Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 17:24
      był dupny i tyle... takie błache byki zrobiłam że zyć mi sie ode chciewa.. w
      sumie bede mieć za oba egzminy w najlepszym wypadku jakieś 70.. to tylko 35
      rekrutacyjnych!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie...
      pomyślmy... 35+32+3+1+1=72 :( mamo ja chcie do źłobka!!!!!! chce urodzi/ć sie
      na nowo!!!!!!!!!
    • Gość: morowing Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.toya.net.pl 06.05.04, 17:26
      Ehh...powiem szczerze,ze srednio poszlo nawet bardzo srednio:)...,ale tak bywa,
      jak sie nie wie,ze w stopniu jest 60 minut a nie 100:(...i moglibyscie dawac
      odpowiedzi dzien przed egzaminami-taka propozycja na przyszlosc...hehe przeciez
      matura juz tuz tuz ...
      • Gość: Malp4 Re: Gitesik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:28
        ludzi dajcie spokoj narzekacie i narzekacie , jakis optymistyczny akcencik
        potrzebny ... pozatym oprocz sprawdzajacych nikt naprawdenie wie jakie sa
        prawidlowe odpowiedzi ...a wy i tak marudzicie ...
    • Gość: WaZka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:28
      JEjq myslalem ze mnie umiescicie w bierzacych odp a tu na szarym koncu!! lee
      nie lubie WAs:( :) 3majcie sie ALl
      • Gość: Zocha Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:30
        Ostatni będą pierwszymi.Mam nadzieję,że będzie tak teżz wynikami testu :P
    • Gość: szulerka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:32
      czy ktos wie kiedy bede w interku odpowiedzi do czesci matematycznej????
      • Gość: Crimsoid Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:34
        o 20:00
    • nefrytzary jestem głupia 06.05.04, 17:32
      Wiecie co ja zrobiłam? W tym ostatnim zadaniu dobrze bym wszystko policzyła
      tylko że u mnie 36*100 wynosi 360 a nie 3600 i dlatego mi źle wyszło. Pozdro
    • Gość: Natalia Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.trinity.net.pl / *.crowley.pl 06.05.04, 17:33
      Hmm czy mat-przyr był trudny, jak ktoś się uczył całe 3 lata to rozwiązał
      wszystko w palcem w nocie, a jak nie to też dał sobie radę, może nie w 100% ale
      na pewno jakoś to poszło bo w końcu żaba zniosła skrzek:) Szczerze mówiąc to ja
      jako humanistka nie wystraszyłam się zadań z mat- przyr. (no ale to już ta
      kobieca inteligęcja:P)
    • Gość: CELEK Kiedy Sie odpowiedzi ukażą tutaj ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:34
      Kiedy Sie odpowiedzi ukażą tutaj ??
      • Gość: Crimsoid Re: Kiedy Sie odpowiedzi ukażą tutaj ?? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:35
        o 20:00 tak jak wczoraj
      • Gość: blue Re: Kiedy Sie odpowiedzi ukażą tutaj ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:35
        3 posty temu padła odpowiedź, poszukaj sobie :/
    • Gość: kjb Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.aster.pl 06.05.04, 17:38
      kiedy będą odpowiewdzi??>?
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 17:49
        za ile było zadanie 29? z tym najbardziej wysunietym na północ i południe
        miejscem?
    • Gość: Miszczu Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:39
      Wg mnie test byl latwy. Nie byl latwiejszy niz zeszloroczny, ale byl latwy. Human poszedl mi troche gorzej....jakis temat dziwny tej rozprawki :/ Ale po mat-przyr jestem zadowolony. Myslalem, ze bedzie gorzej.
      • Gość: ODPOWIEDZI O 20:00 ODPOWIEDZI BĘDA O 20:00 TAK JAK WCZORAJ IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:41
        ODPOWIEDZI BĘDA O 20:00 TAK JAK WCZORAJ\

kórwa czytajcie posty a nie dopisujcie kolejne z tym samymy pytaniem
    • Gość: Geyek Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:41
      hujowy dajcie spokój wolał bym ojebać ojcu pęto niż go pisać Geyek Suchyżeberka
    • Gość: BAti Egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:45
      Egzamin matematyczno-przyrodnicze był dziwny ponieważ zadania zamknęte były
      trudniejsze od otwartych. Ale ogólnie to nie były złe ale mogło być lepiej
      Pozdrooo
      • hokit Re: Egzamin 06.05.04, 18:01
        odejmą mi pkt. za same napisanie reakcji chemicznej, bez opisania
        tj.dwęgla+.........
    • Gość: Dudas Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 17:45
      Według mnie matematyczno-przyrodniczy był banalny. Dużo trudniejszy był human.
      Ale ja jestem raczej umysł ścisły :-)
    • Gość: Ewulec Zadania byly zle sformułowane IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:47
      Chcialam zauwazyc ze np zadanie z obliczaniem odleglosci miedzy punktami
      skrajnymi sa nie mozliwe do obliczenia..powod??prosty..majac takei dane
      obliczymy tylko odleglosc miedzy rownoleznikami a nie odleglosc miedzy
      punktami!!
      • Gość: KamyQ COS O TESTACH ... czytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:50
        tak patrze na wypowiedzi innych i sam dochodze to wniosku ze :
        1. tegoroczny test był trudniejszy od zeszłorocznego
        2. human był duzo prostszy od matprzyra
        3. podzielenie na grupy nic nie dało --> sciaganie i tak bylo
        4. bede mial cos kolo 85 pkt ... czyli troche mniej niz siem spodziewalem
        5. NAPEWNO TESTY NIE BYŁY trywialnie, banalnie, niewyobrazalnie PROSTE !!
      • Gość: Crimsoid Re: Zadania byly zle sformułowane IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:50
        Powiedz to Wielce Szanownej Komisji
        • Gość: ://:((((( !! Re: ale wtopa niech oke sie podstaw nauczy IP: 212.127.95.* 06.05.04, 17:59
          ja zle podzielilam z tymi godzinami i zamiast mi wyjsc 27 godzin to mi wyszlo
          2,7 godziny !!! ale porazka po co ja tam ten przecinek dalam :(((??? a z humana
          pytania byly bardzo wieloznaczne ;/ i kazdy mogl to inaczej interpretowac a o
          tych perfumach to juz nie bede wsopminac !;/ kazdy ma inna wyobraznia !!!!!!! i
          co moge pomarzyc o lo do ktorego chcialam isc ...
      • Gość: Ziomal_ze_Szczecin Re: Zadania byly zle sformułowane IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 17:51
        One byly dobrze sformułowane tylko widocznei Tobie brakuje wiedzy. Tam chodziło
        o obliczenie odległości między skrajnymi punktami a takie coś to się nazywa
        rozciągłość południkowa.
      • Gość: MDM Czy ja wiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:51
        Ale w sumie przecież było tam podane, że 1 stopień= nie pamiętam, coś kolo 111
        kilometrów.
        • Gość: Crimsoid CHOLERA!u nas sie nie dało ściągać! IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:56
          CHOLERA!u nas sie nie dało ściągać!
          a inni ściagali z innych szkół jak trza. MAM NADZIEJE ŻE WYBORCZA OPUBLIKUJE TO
          JUTRO i wszyscy będziecie robic jeszcze raz!
          • Gość: pete Re: CHOLERA!u nas sie nie dało ściągać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:26
            A na cholerę ci ściągi? Nawet gdybyś miał wszystkie wzory itp niewiele by to
            zmieniło.
          • Gość: someone Re: CHOLERA!u nas sie nie dało ściągać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:48
            u nas było ponad 2 metry od lawki do lawki...nawet gdybym chcial to nie daloby
            rady
      • Gość: jasek Re: Zadania byly zle sformułowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:22
        Hah to raczej ty źle je zrozumiałaś. Nie miałąs obliczyc odległosci ale
        rozciągłości między nimi.
    • Gość: WAŻNE SPORTOWIEC !!! IP: *.darnet.rybnik.pl 06.05.04, 17:52
      Cześć nie uważacie że Mistrzowie Polski w jakimś sporcie powinni byc traktowani
      jak laureaci tylko tym "panom" z CKE wydaje się że łatwiej jest zostać mistrzem
      Polski niż zostać laureatem !! Powinni takie osoby zwolnić choć z jednej
      wybranej części egzaminu !!
      • Gość: ja Re: SPORTOWIEC !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:59
        Debilem jestes.

Myslisz ze jesli grasz od malego w pilke nozna, to jestes automatycznie rowne z
        tym co uczyl sie systematycznie przez 3 lata danych przedmiotow i jest w tym
        siwetny?

Dzien w ktorym sportowcy nie beda pisac gima bedzie ostatnim na tym siwecie w
        ktorym bede zyl, bo pojde sie powiesic
        • Gość: goska Re: SPORTOWIEC !!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 18:03
          sama trenuje..ale sadze ze nie powinni byc zwalnianie z testu...jednak i tak
          jesli powiesz w jakiejsc skzole ze jestes Mistrzem Polski w jakiejsc
          dyscyplinie to masz duzego plusa.Np. w szkole mistrzostwa sportowego w kazdym
          miescie zostaniesz przyjkety bez zadncyh problemow !!
    • Gość: pszczółka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:52
      Hmm...test był w miarę łatwy:) Skonczylam trzy minuty przed koncem:] Mam
      pytanko: jaka jest odpowiedz poprawna w tym procesie endotermicznym i zakwitem
      wody??? Ja zaznaczyłam spalanie drewna/zanieczyszczenia na kapielisku, ale cos
      mi sie wydaje, ze mam to źle.. A co wy macie? :)
      • Gość: Ziomal_ze_Szczecin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 17:55
        No to masz błędy :( to było prażenie (na100%) i nawozy z pobliskich pól (na 80%)
      • Gość: malinka Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:57
        przy spalaniu drewienka wytwarza sie ciepelko a nie odwrotnie...to było o ile
        pamiętam prażenie wapnia..czy cos takiego,a to drugie to chyba nawożenie pól
    • Gość: Mietek Sandomierz Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: 212.244.108.* 06.05.04, 17:53
      była trudniejsza niż humanistyczna ale i tak rozwiązałem 25 minut przed koncem
      mój kolega rozpykał go w godzinke. Ogólnie banał.
      • Gość: maya Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 17:56
        ja zaznaczyłam prażenie wapna palonego i naworzenie pól z tym ze drugie jest na
        pewno dobrze :)

ile punktów było za 29????
      • Gość: Ziomal_ze_Szczecin Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.pl / *.pl 06.05.04, 18:00
        Uwazam, ze tegoroczne testy byly proste. Chcialem miec powyzej 80 i tyle
        razczej mam. Z hum waha mi sie od 41 do 49 :) a z mat mam 47 albo 48 :). Na
        kazdy z tesow napisalem w 1,5h. Jak dla mnie test matematyczny byl latwiejszy
        od humanistycznego, ale to pewnie dlatego ze jestem umyslem scislym :D:D.
      • Gość: xx Re: sznurówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:22
        nie bądź taki do przodu bo cie sznurówki wyprzedzą
    • Gość: DESPERAT Bardzo WAŻNE IP: *.darnet.rybnik.pl 06.05.04, 17:56
      Ten egzamin cały to jedna wielka bzdura 0 % wiedzy tylko spryt, można całe 9
      lat nauki "bąki zbijać". Czesto zdarza się że bardzo dobrzy uczniowie nie
      dostaja sie po takim "cyrku" do najlepszych liceum a tempaki i leniuchy co albo
      odpisywali albo mieli cufal dostają sie !!! NP. w 4 kl podstawówki miałem śr.
      5,3 w 5 kl. 5,2 w 6 kl. 5,3 w 1 gim 5,0 w 2 gim 5,3 w 3 gim na półrocze 5,3 no
      i teraz mam wątpliwości czy się do najlepszego liceum notabene jednego z dwóch
      dobrych w mieście dostane !!!!!!!!!!!!!!!!! Egzamin gimnazjalny to jest
      cyrk !!!! i mam nadzieje że nowy minister edukacji rozwali wam ten cyrk i wróci
      do starej formuły !!!
      • Gość: Crimsoid Re: Bardzo WAŻNE IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 17:59
        Dokładnie!!zgadzam sie z przedmówcą!inni spisywali a ja mając średnią w
        gimnazjum 5.4 i w drugiej klasie 5.2 boje sie ze wyszedłem m@rnie :-(
      • Gość: ;-) Re: Bardzo WAŻNE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:00
        A skąd jesteś?
        • Gość: goska Re: Bardzo WAŻNE IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 06.05.04, 18:05
          zgadzam sie z wami.a w humanie kto bedzie mial ponizej polowy to jest
          debilem !! wszystko bylo zawarte w tekstach...
        • Gość: Crimsoid Re Skąd jesteś?? IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 06.05.04, 18:13
          Z Bochni. miejscowość 40 km od Krakowa. najstarsza w Europie kopalnia [starsza
          od wieliczki] soli tu jest.
      • teusz555 Re: Bardzo WAŻNE 06.05.04, 18:16
        hę?, chciałbyś żeby do szkół brano pod uwagę średnią bo pewnie jesteś w jakimś
        gimnazjum dla matołów, gdzie oceny dostaje się jak prezenty pod choinke,
        egzamin dużo lepiej odzwierciedla umiejętności niź oceny, szczególnie jak nie
        można ściągać.
      • Gość: someone Re: Bardzo WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:27
        No i dobrze jest. O czyms to swiadczy jak masz srednią 5,... (tez mam :p) a nie
        masz nawet odrobiny "sprytu" zeby odpowiedzi z testu odczytać. Tak właśnie jest
        jak sie opiera na samym wkuwaniu. Sa dwa rodzaje ludzi jedni wkuwaja i
        mają "wiedzę" ale nie wiedzą co z nia zrobić, a drudzy wola praktykę. Chyba
        bardziej cenisz tych pierwszych co? (niesłusznie)
      • Gość: orzel Re: Bardzo WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:37
        Zgadzam sie calkowicie.Ja jestem w takiej samej sytuacji. Zawsze sie bardzo
        dobrze uczylam,a i tak ten glupi test o wszystkim zadecyduje. A przeciez on tak
        naprawde w ogole nie sprawdza naszej wiedzy, bo mozna strzelac,sciagac. Ja np.
        glupieje jak mam 4 bardzo podobne odpowiedzi do wyboru. Sama gdybym miala
        napisac odpowiedz napisalbym poprawna, a tak... szkoda gadac. Poza tym czego
        oni od nas wymagaja????? Takich szczegolow!!??? Ja jestem w szoku. A
        nauczyciele uwazaja sie za nie wiadomo kogo!!! Moze najpierw zaczna realizowac
        program, ktory w ogole powinien byc staly na kazdym poziomie, a nie tak jak ja
        np. przez te 3 lata bylam w dwoch gimnazjach i w jednym w drugiej klasie
        robilam to co juz robilam w pierwszej. Przeciez to paranoja. Przez to
        niektorych rzeczy w ogole nie przerobilam. No i wyszlo to na tym beznadziejnym
        tescie
        • Gość: blue Re: Bardzo WAŻNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:47
          A myślisz, że Ci co ściągali to niby od kogo ? Od takich samych debili co nic
          nie umieją ?? Nie, ściągają od tych co się nauczyli, więc nie możesz uogólniać,
          żę tylko debile dobrze napisali ten test, bo jest ich tylko niewielki procent
    • Gość: ....... pól na pól IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:00
      moim zdaniem human byl trudniejshy, choc wiadomo ze nie da sie porownac dwoch
      tak odbiegajacych od siebie kierunkow nauki. moj umysl jest bardziej scisly,
      dlatego dzisiejszy test poszedl mi lepiej! min. 46 ;)
      • Gość: ;-) Re: pól na pól IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.04, 18:03
        Myślę podobnie. Humanistyczny był bardzo skomplikowany, odpwoiedzi nie były
        absolutnie jednoznaczne, każdy mógł zrozumieć teksty inaczej!
        Teraz przekonałam się że mam ścisły umysł- dużo przyjemniej pisało mi się
        dzisiejszy test, o wczorajszym nie mogę myśleć!
      • Gość: Kryho Re: pól na pól IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.05.04, 18:03
        Moj tez jest scisly, lecz dzisiaj poszlo mi kiepsko... Zaduzo czasu zajmuje mi liczenie. Z kalkulatorem poradzil bym sobie spokojnie w 1 h, a tak nie zdazylem zrobic wszystkich. I do tego kilka zadan zawalilem.

A ten test wogole nie sprawdzal wiedzy, np z chemi byly 2 pytania. Poprostu bzdura.
        • hokit Re: pól na pól 06.05.04, 18:10
          no i pozytywnie :)) żeby sprawdzal wiedze to bym mial 30pkt. max, odejmą mi pkt
          za tą chemie :(( ??
        • Gość: asia_lublin Re: pól na pól IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.04, 18:11
          ej no co Ty dajesz? :/ miałeś 2h to było proste...i nie jestem jakąś laureatką
          przedmiotów ścisłych a wyszłam 30 minut przed koncem po dwukrotnym sprawdzeniu
          tego...
    • Gość: manina Re: Gimnazjaliści: jak wrażenia po drugim dniu te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:03
      według mnie ta część byla duz łatwiejsza niz humanistyczna, spapralam niestety
      zadanie z fizyki za które uzyskam tylko 1/3 punkty :(, i jak narazie jedno
      zamkniete
      ale i tak jest dobrze
      i żeby laureaci z matematyki,fizyki,chemi badz biologi sie tu nie wypowiadali
      na temat trudności testu!!!!!!!!!!!!!!!!11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka