pagalu 14.01.05, 14:14 Cześć! Kto jutro pisze drugi etap olimpiady geograficznej? Jak myślicie jakie będą pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jocik11 Re: olimpiada geograficzna 14.01.05, 16:51 hallo:)moja kumpela jedzie na olimpiade do poznania,nio ale z tego co wiem to jest za tydzien rowno,czyli22 stycznia:) w poznaniu:) a cio,masz jakies przecieki heh:) romumiem ze tez idziesz?a jak tam,duzo poswiecasz na to czasu? bo ona siedzi wkolko nad tym:/ hehe przez to czasu dla przyjaciol nie ma:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: olimpiada geograficzna IP: *.netfala.pl / 82.160.103.* 14.01.05, 18:34 Ja jutro pisze z gegry. Gdzie piszecie bo ja w Gimnazjum nr 13 w Wawie. Dużo się uczycie na ten konkurs?Co do pytań to nie mam zielonego pojęcia. P.S Myśle, że nie będzie tak dużo błędów jak w I etapie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik:) Re: olimpiada geograficzna IP: *.osiedle.com 14.01.05, 21:06 a teraz jaki etap macie?ten dwudniowy tak?mozecie mi napisac pozniej na forum w skrocie co tam bylo na pisemnym?z gory dzieki.ja jestem z wielkopolski i u nas olimpiada jest za tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik:) Re: olimpiada geograficzna IP: *.osiedle.com 14.01.05, 22:33 hehe ale to chyba jest inna olimpiada,bo ta o ktora mi chodzi jest za tydzien:) a jak wy z gimnazjum jestescie,to raczej nie to samo:) ale w razie co napsizcie mi czy mam racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacek Re: olimpiada geograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:13 już po olimpiadce ;] pisemny wcale nie byl taki trudny (polityczna mapa pd - zach Azji, parki narodowe w Polsce, rolnictwo, rzeki Polski i świata), ustny też nie (geografia fizyczna + walory przyrodnicze wylosowanego kraju), ale cóż, uczyć się było trza ;] na razie pierwsza 20, za rok, mam nadzieję, będzie lepiej ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
indekswkieszeni Re: olimpiada geograficzna 31.10.18, 15:11 Po więcej informacji na temat OG zapraszamy na indekswkieszeni.pl/olimpiada-geograficzna-przygotowania/ Odpowiedz Link Zgłoś
indekswkieszeni Re: olimpiada geograficzna 26.11.18, 22:32 Zapraszamy do naszych faktów i mitów o OG: indekswkieszeni.pl/olimpiada-geograficzna-fakty-i-mity/ Odpowiedz Link Zgłoś