Dodaj do ulubionych

olimpiada geograficzna

14.01.05, 14:14
Cześć!
Kto jutro pisze drugi etap olimpiady geograficznej? Jak myślicie jakie będą
pytania?
Obserwuj wątek
    • jocik11 Re: olimpiada geograficzna 14.01.05, 16:51
      hallo:)moja kumpela jedzie na olimpiade do poznania,nio ale z tego co wiem to
      jest za tydzien rowno,czyli22 stycznia:) w poznaniu:) a cio,masz jakies
      przecieki heh:) romumiem ze tez idziesz?a jak tam,duzo poswiecasz na to czasu?
      bo ona siedzi wkolko nad tym:/ hehe przez to czasu dla przyjaciol nie ma:P
      • Gość: JA Re: olimpiada geograficzna IP: *.netfala.pl / 82.160.103.* 14.01.05, 18:34
        Ja jutro pisze z gegry. Gdzie piszecie bo ja w Gimnazjum nr 13 w Wawie. Dużo
        się uczycie na ten konkurs?Co do pytań to nie mam zielonego pojęcia.
        P.S Myśle, że nie będzie tak dużo błędów jak w I etapie;-)
        • Gość: jocik:) Re: olimpiada geograficzna IP: *.osiedle.com 14.01.05, 21:06
          a teraz jaki etap macie?ten dwudniowy tak?mozecie mi napisac pozniej na forum w
          skrocie co tam bylo na pisemnym?z gory dzieki.ja jestem z wielkopolski i u nas
          olimpiada jest za tydzien:)
    • Gość: jocik:) Re: olimpiada geograficzna IP: *.osiedle.com 14.01.05, 22:33
      hehe ale to chyba jest inna olimpiada,bo ta o ktora mi chodzi jest za tydzien:)
      a jak wy z gimnazjum jestescie,to raczej nie to samo:) ale w razie co napsizcie
      mi czy mam racje:)
    • Gość: bacek Re: olimpiada geograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:13
      już po olimpiadce ;] pisemny wcale nie byl taki trudny (polityczna mapa pd -
      zach Azji, parki narodowe w Polsce, rolnictwo, rzeki Polski i świata), ustny
      też nie (geografia fizyczna + walory przyrodnicze wylosowanego kraju), ale cóż,
      uczyć się było trza ;] na razie pierwsza 20, za rok, mam nadzieję, będzie
      lepiej ;) pozdrawiam.
    • indekswkieszeni Re: olimpiada geograficzna 31.10.18, 15:11
      Po więcej informacji na temat OG zapraszamy na indekswkieszeni.pl/olimpiada-geograficzna-przygotowania/
    • indekswkieszeni Re: olimpiada geograficzna 26.11.18, 22:32
      Zapraszamy do naszych faktów i mitów o OG:

indekswkieszeni.pl/olimpiada-geograficzna-fakty-i-mity/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka