Dodaj do ulubionych

MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.05, 16:10
Ktoś zdawał informatykę dzisiaj? Bo ja tak i uważam, że to było totalne
przegięcie (w mojej szkole zdawało 11 osób i wszyscy potwierdzają tą tezę).
Chciałbym usłyszeć uwagi innych
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 18:52
      zgadzam się. coprawda część pisemna była tylko zwyczajnei trudna, jakto każda
      matura, ale część praktyczna to już rzeczywiście przegięcie. nawet więcej czasu
      niewiele by tu pomogło (chyba że byłyby to dwa dni). też uważacie, że zadania
      były tak zawile napisane, że trzeba się bylo domyślać o co dokładnie chodzi...?
      • Gość: slav Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.no1.pl / 217.98.250.* 11.05.05, 20:12
        Szczerze mówiąc, to napisałbym ten program z 2 zadania, ale zajęłoby mi to cały
        dzień, a nie jakąś godzinę. Przegięli i to zdrowo. Total electronic-
        supersonic...
      • Gość: Gowain Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:41
        Ja pytania czytałem po 5 razy,żeby zrozumieć o co chodzi, a potem i tak robiłem
        krok po kroku to co było napisane...
        • Gość: drogus Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:36
          Napisanie programu zajęło około półgodziny, drugiego trochę mniej. To co było zwalone to raporty. Jakbym musiał oddać tylko źródła to byłoby spoko, ale jak musiałem zamieścić algorytm, jakieś tabelki i różne inne gówna to się trochę zeszło. Na pierwszej części zrobiłem prawie wszystko, na drugiej części 1 i 2.
          Nie wiem czemu zrobienie programu,który podlicza częściowe sumy, albo wyznacza element, który najczęściej występującą liczbę miało by trwać 2 dni. Wczytranie danych, pętla w pętli. 5 instrukcji na krzyż...
          • Gość: Dawid Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 23:47
            pisząc "dwa dni" miałem na myśli głównie pisanie raportów, szczególnie do
            ostatniego zadania. program z zad 2 też napisałem a zad 1 zrobilem w excelu
            moze w 20 min

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka