Gość: gowain IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.05, 16:10 Ktoś zdawał informatykę dzisiaj? Bo ja tak i uważam, że to było totalne przegięcie (w mojej szkole zdawało 11 osób i wszyscy potwierdzają tą tezę). Chciałbym usłyszeć uwagi innych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 18:52 zgadzam się. coprawda część pisemna była tylko zwyczajnei trudna, jakto każda matura, ale część praktyczna to już rzeczywiście przegięcie. nawet więcej czasu niewiele by tu pomogło (chyba że byłyby to dwa dni). też uważacie, że zadania były tak zawile napisane, że trzeba się bylo domyślać o co dokładnie chodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slav Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.no1.pl / 217.98.250.* 11.05.05, 20:12 Szczerze mówiąc, to napisałbym ten program z 2 zadania, ale zajęłoby mi to cały dzień, a nie jakąś godzinę. Przegięli i to zdrowo. Total electronic- supersonic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gowain Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:41 Ja pytania czytałem po 5 razy,żeby zrozumieć o co chodzi, a potem i tak robiłem krok po kroku to co było napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drogus Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:36 Napisanie programu zajęło około półgodziny, drugiego trochę mniej. To co było zwalone to raporty. Jakbym musiał oddać tylko źródła to byłoby spoko, ale jak musiałem zamieścić algorytm, jakieś tabelki i różne inne gówna to się trochę zeszło. Na pierwszej części zrobiłem prawie wszystko, na drugiej części 1 i 2. Nie wiem czemu zrobienie programu,który podlicza częściowe sumy, albo wyznacza element, który najczęściej występującą liczbę miało by trwać 2 dni. Wczytranie danych, pętla w pętli. 5 instrukcji na krzyż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: MATURA Z INFORMATYKI TO PRZEGIĘCIE IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 23:47 pisząc "dwa dni" miałem na myśli głównie pisanie raportów, szczególnie do ostatniego zadania. program z zad 2 też napisałem a zad 1 zrobilem w excelu moze w 20 min Odpowiedz Link Zgłoś