Dodaj do ulubionych

niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Motylek :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:48
      Zamkniete luzik :D łatwe były :Prozprawka miała trochę posrany temat ale jakos
      napisałam :P ogólnie test jak dla mnie nie był trudny :P Moja nauczycielka od
      polaka potrafi trudniejszy zrobić :| pozdrawwiam
    • Gość: Załamana Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:49
      Mam byc szczera ?? Egzamin był nawet spoko ale mnie poszedł do kitu :(...(jutro
      będzie masakra)Trochę mi się tam pokreślilo na tym arkuszu ale nie aż tak
      dużo...Nauczycielka od polskiego dobiła mnie mówiąc, że nic nie dostanę za
      roprawkę, bo jej mówiłam mniej więcej co napisałam...Ja napisałam zupełnie o
      czymś innym a podobno ma być tylko tak, że jakie lektury albo filmy pouczają
      nas śmiechem :(...POwiedzcie mi czy na serio nie można było się rozpisac w inny
      spsób i o innym pouczeniu śmiechem ??
    • Gość: aga_mulatka Beznadzieja..... IP: *.ip-p05.gni.pl 26.04.06, 13:50
      Straciłam 4 punkty w zamkniętych :( O rozprawce to już nie wspomne.. Ten temat był do kitu... A pomyśleć że jutro będzie jeszcze gorzej :(
      • Gość: Ganwus Re: Beznadzieja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:22
        Ogulnie test łatwy gdyby nie rozprawka ktora zawalilem na maksa podalem zle
        argumenty i wogule nie wiem czy mi sprawdza a bez niej to mam 32 to nawet niezle
    • Gość: nefada zajebiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:50
      wszystkie zamkniete mam dobrze i otwarte tez :-) troche rozprawka nie tak bo nei
      podałam zadnego konkretnego autora ale mam nadzieje ze wszytko bedzie ok :-)
    • Gość: Mati Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51
      Nie było tak źle ale ta rozprawka to mnie normalnie wkurzyła ale napisałem . reszta nawet proste :P trzeba mysleć jutro mata i bd masakra
    • Gość: Fallen Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51
      Mam 1 zle z zamkniatych jak reszta paszła tak samo dobrze to jest luzzz :D
      • rogas16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 13:52
        mi poszlo niespecjalnie dobrze!! policzyłem punkty i wyszło mi że mam od 23 do
        28 pkt. nie napisem rozprawki i zrobiłem trochę błędów i dla tego mam tak mało
        pkt. mam nadzieje że jutro będzie lepiej.
    • Gość: Bombel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51
      Test latwizna, rozprawka byla glupiua ale tez sie dalo napisac
    • Gość: edyta Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 26.04.06, 13:52
      heh, zamkniete 18/20... jestem wscielka! na poczatku zaznaczylam wszystko
      poprawnie, a pozniej dwie odpowiedzi poprawilam na błęęęęęędne! a jutro to juz w
      ogole horror... ide testy rozwiazywac... :/:/
      • Gość: angela Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:55
        czy jesli napisalam tylko jeden przyklad z literatury to moga mi przekreslic
        cala rozprawke czy tylko odejma mi punkty ? WAZNE !!!!zadania zamkniete byly
        proste :) jutro to doipero bedzie ... :/
        • Gość: gosc Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.255.* 26.04.06, 14:11
          z jednym przykladem to nie rozprawka raczej Ci nie zalicza no sory , rozprawka
          musi zwierac przyklady- dalaś ciala
    • Gość: Struś Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:56
      hehe test był moim zdanie trudny z zadan zamkniętych uzyskałem 15 punktów
    • danusia90 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 14:04
      Ja jestem z siebie bardzo zadowolona:):).Pytania były łatwe, gorzej z
      rozprawką:/. Okropny temat!
      • Gość: Pro Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:06
        Ja to mam 20 na 20 z A,B,C,D !!!
        • Gość: Nieeee @@!!!*&(%^$%$#$^*^$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:07
          Nasrałem w pory
      • Gość: maGDa! Ludzie!! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:08
        no u mnie podobnie. Pytania testowe i reszta ogólnie dość łatwa. Gorzej z rozprawką :/ Żeby nie powiedzieć że źle... zastanawiam sie czy to dobrze i mam pytanie: jeżeli za argumenty dałam tak: fraszki, satyry i bajki (bez konkretnych tytułów!)to czy mi to uznają??? Bo zaczynam mieć coraz wieksze watpliwości tym bardziej jak widze to co wy piszecie. Ej niech mi ktoś odpowie, bylabym bardzo wdzięczna!
        • Gość: wojtek Re: Ludzie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:18
          witaj magdo! no ja tez mam wlasnie problem... bo ja napisalem o serialu a nie o
          filmie i tez sie strasznie boje bo za niepisanie natemat jest 0 :( no ael
          jeszcze napisalem bajki krasickiego ale oczywiscie dokladnie nie napsialem
          tytułow no i sie boje ze calkiem bedzie zle.. no bo bajki krasickiego to raczej
          dobry przyklad no ale z tym serialem to ja nie wiem co mi odbiolo zamiast jakis
          film wymyslec;/ no ale w morde jeza czasu juz nie yblo wiec pisalem co mi slina
          na jezyk przyniosla:/ no i jak bedzie zle i bede mial 0 pkt to sie zajebie;/
          pozdrawiam i mam andzieje ze nam uznaja te nasze prace! ale jak mowia nadzieja
          matka glupich;/:| musi byc dobrze inaczej to nie wiem co zrobie;/
        • Gość: pier poracha IP: 62.141.223.* 26.04.06, 15:25
          Kurde, jak mi nie poszło co prawda mam 20 na 20 z zamkniętych ale rozprawki nie
          zacząłem od akapita.PORACHA
    • Gość: kaja Rysunek satyryczny IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 14:12

Moim zdaniem błędnie zinterpretowany przez egzaminatorów - uważam, że odnosił
      się do polityków (każdy głupi to wdizi) a nie komentował rzeczywistość. Ci
      robole to nie byli prawdziwi robole, ale niby-politycy. Że też nas biorą za
      idiotów którzy na wszystko patrza dosłownie!! Nie powinno w pytaniach być
      takich głupich dwuznaczności, bo nie wiadomo o co chodzi. Tak też z tym
      yptaniem z diagramem - nie ma nigdzie o opinii ankietowanych na temat żartów -
      tylko ich preferencje. Nie było pytania : jak odbierasz dowcipy? tylko: jakie
      dowcipy lubisz? Beznadzieja. Mam 17/20 zamknietych, ale i tak jestem laureatką
      i nie pisze jutro żadnego głupiego testu. Chociaż matematyka to przynajmniej
      logixczna jest :|

• Gość: Mimi Re: Rysunek satyryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:16
        tej moim zdaniem wszystkie pytania były dobrze sformuowane... a ty uważasz się
        za pempek świata bo jesteś laureatką io teraz głupio ci bo nie zrobiłaś tak
        prostych zadań!!!! hahahahahaha kto tu jest głupi hahaha
    • Gość: zdzicha9 Re: niechz kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 26.04.06, 14:13
      okropny był ten test:/ posżło mi tak srednio:/ mam 5 błędów:/
    • Gość: Mimi Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:14
      Z zamkniętych mam wszystko dobrze, ale z otwartych troche gorzej... ta
      rozprawka była masakryczna!! nasza polonistka stwierdziła że jest na poziomie
      maturzysty :] no cóż... moze z 40 pky będzie...
    • sandrusia0903 rozprawka:/ 26.04.06, 14:16
      No mi poszło nawet, nawet...tylko rozprawka:/ trudny temat:/
      • kamyk99 Re: rozprawka:/ 26.04.06, 14:31
        hehe raczej dobrze z zamk mam 18/20 z cytatow bedzie +2 z kolumnami chyba
        dobrze ;d ROZPRAWKA SPOX PISLAAM O TOMASZU LISIE I STOWARZYSZENIU UMARLYCH
        POETOW:d MOZE SIE UDA ZA TO JAK ZAPYTACIE JUTRO POWIEM nie komentuje:)
    • Gość: duda Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:16
      ehe, mam maxa z zamkniętych;d;D:d zobaczymy jak bedzie z otwrtymi:))
      pozdro
    • Gość: ja :D Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:18
      20 na 20 z zamknietych i to chyba tyle :P ale z***ny temat rozprawki..jutro
      matma a potem czekanie na wyniki....boshe dlaczego te testy decyduja czy
      dostaniemy sie do wybranej szkoly ?? :(
    • Gość: Madzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:21
      Noo mi średnio ;/ z abc miałam 19pkt a z innych to nie wiem najgorzej
      rozprawka...
      • naxx Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 14:23
        No nie poszlo mi za bardzo, to z nerwow. Sprawdzalam, mam chyba 4 lub 5 bledow. No i ta nieszczesna rozprawka:/ Ale ogolnie nie jest zle...
      • Gość: wojtek niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:27
        czy za naspianie w rozprawce jako argument SERIALU a nie FILMU egzaminatorzy
        beda dawac punkty... moze wiece jak to bylo w poprzednich latach?? to dla mnie
        wazne bo nei chce teraz dostac za to 0 pkt! wiec jak ktos nie wie to niehc nie
        pisze ... niech psiza ci co wiedza!
        • Gość: Kredka Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:29
          AJ myślę że nie. W końcu serial to też film.
        • Gość: maGDa Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:34
          No ja też myśle że będziesz miał punkty za ten serial :]
          • Gość: wojtek Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:41
            no ja bym tak chociaz z 10 tych punkcikow chcial dostac bo reszte dobrze
            napsialem wiec jakby mi tlyko odjeli kilka pkt za ten blad to bym sie nie
            obrazil.. ale teraz bede ciagle zyl w stresie:(:/ bo to wszysko zalezy od
            egzaminatora:| ale dzieki za wsparcie... i piszcie dalej jak ktos cos wie na
            ten temat!!!!!!
    • Gość: sloneczna nie jest zle IP: 82.160.79.* 26.04.06, 14:24
      ufffffff myslalam ze bedzie gorzej. w pytaniach zamknietych mam tylko 3 bledy, w
      zadaniach otwartych mam jeden. ciekawa jestem ile dostane za rozprawke. ale
      ogolnie czuje ze poszlo mi w miare dobrze i ze wykorzystalam maksimum swoich
      mozliwosci (:
    • Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:24
      mam pytanie.. czy jak streściłam nie ten text co trzeba było to dostane chociaz
      1pkt.. boze..
      • Gość: maGDa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:39
        Myśle że nie dostaniesz. Nie chce Cie dołować ale tak mi sie wydaje. Polecenie bylo jasno napisane. Ale nie martw sie, ja troche zawaliłam rozprawke. Jak pojdzie źle to uznają mi że jest niezgodna z tematem, no ale może będzie dobrze. Pozdro
    • Gość: Macierex Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:28
      nawet zamkniete bylo prostem , mam 19/20 , ale otwrte jakies dziwne zlwasze ten
      chory temat rozprawki:( odnioslem sie do filmu dzien swira hehe... i do tekstu
      tego Leanarda Da Vinci :P pozdrawiam i zycze polamanych pior
    • Gość: Juustyś (; Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:29
      Poszlo swietnie :D
      • Gość: AMG Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.245.* 26.04.06, 14:40
        Możliwie, tylko cały czas mnie Słońce atakowało, bo oczywiście okna w sali
        gimnastycznej są od wschodu, a tam piusaliśmy, ja oczywiście
        wylosowałem "szczęśliwe" miejsce koło okna, grzało zarąbiście i jeszcze się od
        kartki odbijało i oślepiało. Mam nadzieję, że jutro nie będzie takiego Słońca
        albo wylosuję inne miejsce
    • Gość: Paulina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:42
      No mi w sumie dobrze,tylko mam zastrzezenia co do tematy z rozprawki...Ale
      pozatym nie było zle;) proste..zobaczymy jutro...POWODZENIA
    • Gość: Sylwia :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:43
      jak wyszłam z egzaminu, to niewiedziałam kompletnie jak mi poszło :/
      wiedziałam tylko, że rozprawka była przynajmniej jak dla mnie dupna :/
      teraz sprawdziłam sobie odpowiedzi iii... test wcale nie poszedł mi źle, ale
      nawet b.dobrze!! :D i się z tego ciesze!!
      ale z rozprawką, to gorzej, wole nie myślec ile z tego pkt.dostane :/
    • Gość: KajtekJR Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:47
      Test nawet prosty :) Tylko komisja do niczego :( Chcieli mnie wywalic z sali ;)
    • Gość: Lębork---???-- test matematyczny IP: *.eranet.pl 26.04.06, 14:47
      Weźcie się gońcie takimi testami. Kto to wymyślił? Źle poszło!!!!111

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka