Gość: Motylek :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:48 Zamkniete luzik :D łatwe były :Prozprawka miała trochę posrany temat ale jakos napisałam :P ogólnie test jak dla mnie nie był trudny :P Moja nauczycielka od polaka potrafi trudniejszy zrobić :| pozdrawwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamana Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:49 Mam byc szczera ?? Egzamin był nawet spoko ale mnie poszedł do kitu :(...(jutro będzie masakra)Trochę mi się tam pokreślilo na tym arkuszu ale nie aż tak dużo...Nauczycielka od polskiego dobiła mnie mówiąc, że nic nie dostanę za roprawkę, bo jej mówiłam mniej więcej co napisałam...Ja napisałam zupełnie o czymś innym a podobno ma być tylko tak, że jakie lektury albo filmy pouczają nas śmiechem :(...POwiedzcie mi czy na serio nie można było się rozpisac w inny spsób i o innym pouczeniu śmiechem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_mulatka Beznadzieja..... IP: *.ip-p05.gni.pl 26.04.06, 13:50 Straciłam 4 punkty w zamkniętych :( O rozprawce to już nie wspomne.. Ten temat był do kitu... A pomyśleć że jutro będzie jeszcze gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ganwus Re: Beznadzieja..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:22 Ogulnie test łatwy gdyby nie rozprawka ktora zawalilem na maksa podalem zle argumenty i wogule nie wiem czy mi sprawdza a bez niej to mam 32 to nawet niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefada zajebiscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:50 wszystkie zamkniete mam dobrze i otwarte tez :-) troche rozprawka nie tak bo nei podałam zadnego konkretnego autora ale mam nadzieje ze wszytko bedzie ok :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 Nie było tak źle ale ta rozprawka to mnie normalnie wkurzyła ale napisałem . reszta nawet proste :P trzeba mysleć jutro mata i bd masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fallen Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 Mam 1 zle z zamkniatych jak reszta paszła tak samo dobrze to jest luzzz :D Odpowiedz Link Zgłoś
rogas16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 13:52 mi poszlo niespecjalnie dobrze!! policzyłem punkty i wyszło mi że mam od 23 do 28 pkt. nie napisem rozprawki i zrobiłem trochę błędów i dla tego mam tak mało pkt. mam nadzieje że jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:51 Test latwizna, rozprawka byla glupiua ale tez sie dalo napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 26.04.06, 13:52 heh, zamkniete 18/20... jestem wscielka! na poczatku zaznaczylam wszystko poprawnie, a pozniej dwie odpowiedzi poprawilam na błęęęęęędne! a jutro to juz w ogole horror... ide testy rozwiazywac... :/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:55 czy jesli napisalam tylko jeden przyklad z literatury to moga mi przekreslic cala rozprawke czy tylko odejma mi punkty ? WAZNE !!!!zadania zamkniete byly proste :) jutro to doipero bedzie ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.255.* 26.04.06, 14:11 z jednym przykladem to nie rozprawka raczej Ci nie zalicza no sory , rozprawka musi zwierac przyklady- dalaś ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Struś Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:56 hehe test był moim zdanie trudny z zadan zamkniętych uzyskałem 15 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
danusia90 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 14:04 Ja jestem z siebie bardzo zadowolona:):).Pytania były łatwe, gorzej z rozprawką:/. Okropny temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:06 Ja to mam 20 na 20 z A,B,C,D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieeee @@!!!*&(%^$%$#$^*^$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:07 Nasrałem w pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maGDa! Ludzie!! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:08 no u mnie podobnie. Pytania testowe i reszta ogólnie dość łatwa. Gorzej z rozprawką :/ Żeby nie powiedzieć że źle... zastanawiam sie czy to dobrze i mam pytanie: jeżeli za argumenty dałam tak: fraszki, satyry i bajki (bez konkretnych tytułów!)to czy mi to uznają??? Bo zaczynam mieć coraz wieksze watpliwości tym bardziej jak widze to co wy piszecie. Ej niech mi ktoś odpowie, bylabym bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ludzie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:18 witaj magdo! no ja tez mam wlasnie problem... bo ja napisalem o serialu a nie o filmie i tez sie strasznie boje bo za niepisanie natemat jest 0 :( no ael jeszcze napisalem bajki krasickiego ale oczywiscie dokladnie nie napsialem tytułow no i sie boje ze calkiem bedzie zle.. no bo bajki krasickiego to raczej dobry przyklad no ale z tym serialem to ja nie wiem co mi odbiolo zamiast jakis film wymyslec;/ no ale w morde jeza czasu juz nie yblo wiec pisalem co mi slina na jezyk przyniosla:/ no i jak bedzie zle i bede mial 0 pkt to sie zajebie;/ pozdrawiam i mam andzieje ze nam uznaja te nasze prace! ale jak mowia nadzieja matka glupich;/:| musi byc dobrze inaczej to nie wiem co zrobie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pier poracha IP: 62.141.223.* 26.04.06, 15:25 Kurde, jak mi nie poszło co prawda mam 20 na 20 z zamkniętych ale rozprawki nie zacząłem od akapita.PORACHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Rysunek satyryczny IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.04.06, 14:12 Moim zdaniem błędnie zinterpretowany przez egzaminatorów - uważam, że odnosił się do polityków (każdy głupi to wdizi) a nie komentował rzeczywistość. Ci robole to nie byli prawdziwi robole, ale niby-politycy. Że też nas biorą za idiotów którzy na wszystko patrza dosłownie!! Nie powinno w pytaniach być takich głupich dwuznaczności, bo nie wiadomo o co chodzi. Tak też z tym yptaniem z diagramem - nie ma nigdzie o opinii ankietowanych na temat żartów - tylko ich preferencje. Nie było pytania : jak odbierasz dowcipy? tylko: jakie dowcipy lubisz? Beznadzieja. Mam 17/20 zamknietych, ale i tak jestem laureatką i nie pisze jutro żadnego głupiego testu. Chociaż matematyka to przynajmniej logixczna jest :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Rysunek satyryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:16 tej moim zdaniem wszystkie pytania były dobrze sformuowane... a ty uważasz się za pempek świata bo jesteś laureatką io teraz głupio ci bo nie zrobiłaś tak prostych zadań!!!! hahahahahaha kto tu jest głupi hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha9 Re: niechz kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 26.04.06, 14:13 okropny był ten test:/ posżło mi tak srednio:/ mam 5 błędów:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:14 Z zamkniętych mam wszystko dobrze, ale z otwartych troche gorzej... ta rozprawka była masakryczna!! nasza polonistka stwierdziła że jest na poziomie maturzysty :] no cóż... moze z 40 pky będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrusia0903 rozprawka:/ 26.04.06, 14:16 No mi poszło nawet, nawet...tylko rozprawka:/ trudny temat:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk99 Re: rozprawka:/ 26.04.06, 14:31 hehe raczej dobrze z zamk mam 18/20 z cytatow bedzie +2 z kolumnami chyba dobrze ;d ROZPRAWKA SPOX PISLAAM O TOMASZU LISIE I STOWARZYSZENIU UMARLYCH POETOW:d MOZE SIE UDA ZA TO JAK ZAPYTACIE JUTRO POWIEM nie komentuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:16 ehe, mam maxa z zamkniętych;d;D:d zobaczymy jak bedzie z otwrtymi:)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :D Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:18 20 na 20 z zamknietych i to chyba tyle :P ale z***ny temat rozprawki..jutro matma a potem czekanie na wyniki....boshe dlaczego te testy decyduja czy dostaniemy sie do wybranej szkoly ?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:21 Noo mi średnio ;/ z abc miałam 19pkt a z innych to nie wiem najgorzej rozprawka... Odpowiedz Link Zgłoś
naxx Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! 26.04.06, 14:23 No nie poszlo mi za bardzo, to z nerwow. Sprawdzalam, mam chyba 4 lub 5 bledow. No i ta nieszczesna rozprawka:/ Ale ogolnie nie jest zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:27 czy za naspianie w rozprawce jako argument SERIALU a nie FILMU egzaminatorzy beda dawac punkty... moze wiece jak to bylo w poprzednich latach?? to dla mnie wazne bo nei chce teraz dostac za to 0 pkt! wiec jak ktos nie wie to niehc nie pisze ... niech psiza ci co wiedza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kredka Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:29 AJ myślę że nie. W końcu serial to też film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maGDa Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:34 No ja też myśle że będziesz miał punkty za ten serial :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: niech tu ktos madry mi odpowie na pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:41 no ja bym tak chociaz z 10 tych punkcikow chcial dostac bo reszte dobrze napsialem wiec jakby mi tlyko odjeli kilka pkt za ten blad to bym sie nie obrazil.. ale teraz bede ciagle zyl w stresie:(:/ bo to wszysko zalezy od egzaminatora:| ale dzieki za wsparcie... i piszcie dalej jak ktos cos wie na ten temat!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczna nie jest zle IP: 82.160.79.* 26.04.06, 14:24 ufffffff myslalam ze bedzie gorzej. w pytaniach zamknietych mam tylko 3 bledy, w zadaniach otwartych mam jeden. ciekawa jestem ile dostane za rozprawke. ale ogolnie czuje ze poszlo mi w miare dobrze i ze wykorzystalam maksimum swoich mozliwosci (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:24 mam pytanie.. czy jak streściłam nie ten text co trzeba było to dostane chociaz 1pkt.. boze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maGDa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:39 Myśle że nie dostaniesz. Nie chce Cie dołować ale tak mi sie wydaje. Polecenie bylo jasno napisane. Ale nie martw sie, ja troche zawaliłam rozprawke. Jak pojdzie źle to uznają mi że jest niezgodna z tematem, no ale może będzie dobrze. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macierex Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:28 nawet zamkniete bylo prostem , mam 19/20 , ale otwrte jakies dziwne zlwasze ten chory temat rozprawki:( odnioslem sie do filmu dzien swira hehe... i do tekstu tego Leanarda Da Vinci :P pozdrawiam i zycze polamanych pior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juustyś (; Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:29 Poszlo swietnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.245.* 26.04.06, 14:40 Możliwie, tylko cały czas mnie Słońce atakowało, bo oczywiście okna w sali gimnastycznej są od wschodu, a tam piusaliśmy, ja oczywiście wylosowałem "szczęśliwe" miejsce koło okna, grzało zarąbiście i jeszcze się od kartki odbijało i oślepiało. Mam nadzieję, że jutro nie będzie takiego Słońca albo wylosuję inne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:42 No mi w sumie dobrze,tylko mam zastrzezenia co do tematy z rozprawki...Ale pozatym nie było zle;) proste..zobaczymy jutro...POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.04.06, 14:43 jak wyszłam z egzaminu, to niewiedziałam kompletnie jak mi poszło :/ wiedziałam tylko, że rozprawka była przynajmniej jak dla mnie dupna :/ teraz sprawdziłam sobie odpowiedzi iii... test wcale nie poszedł mi źle, ale nawet b.dobrze!! :D i się z tego ciesze!! ale z rozprawką, to gorzej, wole nie myślec ile z tego pkt.dostane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KajtekJR Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 14:47 Test nawet prosty :) Tylko komisja do niczego :( Chcieli mnie wywalic z sali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lębork---???-- test matematyczny IP: *.eranet.pl 26.04.06, 14:47 Weźcie się gońcie takimi testami. Kto to wymyślił? Źle poszło!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś