Dodaj do ulubionych

niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Liza Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 27.04.06, 16:26
      Mi raczej też tak średnio poszło. Temat rozprawki był wyjątkowo beznadziejny,
      więc ją zawaliłam. Mam 5 z polskiego i zawsze dobrze piszę rozprawki, ale ta mi
      nie poszła. Mam nadzieję, że łagodnie nam ocenią te prace.
      • Gość: ania16 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:59
        hej! nie wiecie czasem gdzie można znależć wyniki z mat-przyr.??
        • Gość: Adam Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:04
          serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52308.html
          Mam nadzieje że będzie jakies wyjaśnienie ze strony CKE
    • Gość: ja Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:13
      mi z testu humanistycznego poszło dobrze a nawet bardzo dobrze jednak test
      matematyczno-przyrodniczy źle :( nie podobał mi się był trudny matematyka jest
      do...!!!!
    • Gość: weronika super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:15
      sprawdziłam to chyba ze 100 raz i dobrze ze tak zrobiło dlaczego zdobyłam 45
      punktów z matmy i z polaka jestem heppy
    • Gość: moniaaa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.satfilm.net.pl 27.04.06, 19:17
      poprostu myslalam ze jest zle ale jest wysmienicie :d no prawie :P przedzial 36-
      43 pkt :d to chyba dobrze:P
    • Gość: johny Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:22
      sprawdziłem odpowiedzi.... w cześci zamkniętej popełniłem jeden błąd, banalny
      błąd, bo jestem DOWNEM nie wiedziałem kiedy jest renesans....... Teraz wszystko
      zależy od rozprawki, napisałem o bajkach krasickiego i o jakimś serialu ,,,,
      Rozprawka na początku wydawała się łatwa, ale cięzko było znaleść jakieś
      sensowne argumenty :) ale licze na ponat 40 bo część mat-przyr dosłownie
      ZAWALIŁEM i nie nawidze profesorów, którzy ułożyli te zadania.... :/ Ale human
      był w sumie łatwy i..... śmieszny hehe :P
    • Gość: mlody____ :-/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:43
      Humanistyczny byl znosny a nawet bym powiedzial ze fajny ale mat-przyr. masakra
      po egzaminie myslalem ze poszlo mi nawet dobrze ale jak spr. sobie odpowiedzi
      prawidlowe w necie to sie zalamalem mialem 10/25 blednych (human 2/20) teraz
      tylko stres i niepewnosc az do wynikow POZDRAWIAM :-)
    • Gość: elvis Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:21
      rozprawka byla do baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    • Gość: ja rozprawka byla do baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 12:22
    • Gość: Martyśka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:29
      Ja będę pisać egzamin dopiero w przyszłym roku, ale dzisjaj pisałam prubny
      sprawdzający i był straszny.Rozwiązałam również wasz egzamin tegoroczny i musze
      powiedzieć ze najgorszy nie byl jak sobie tak liczyam to z zamknietych zadan bym
      miala 16 na 20 pkt. to chyba dobrze :P mam adzieje ze wam poszło jednak lepiejk
      odemnie:) buzka i powodzenia .:*
    • Gość: Musta Prinsessa Lamus jeden... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.06, 17:35
      Jestem najlepsza z polskiego w klasie, ale test... załamka. Był po prostu
      banalny, trzeba było logicznie myśleć i umieć czytać ze zrozumieniem, a ja się
      wyłożyłam. Co do rozprawki - moja polonistka stwierdziła, że temat był "wredny i
      wyciągnięty z lamusa" :). Prawda. Aczkolwiek wcale nie było tak źle.
      Przynajmniej temat testu był przyjemny jak i cały test z resztą...
    • Gość: Kora Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:31
      ta rozprawka była smieszna, po prostu śmieszna i tyle! wcale mi sie nie
      podobała, temat beznadziejny! nie wiem jak ocenić siebie-spodziewałam sie
      czegoś .....prostszego!! ale cóż, co ma byc to będzie!!
    • Gość: ysdghv Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 28.04.06, 18:38
      Z polskiego poszło mi b dobrze licze na 47-49
      pkt, rozprawka banalna, podałam przykłady Żona modna; bajki Krasickiego;
      groteskę Mrożka. Zaproszenie też było łatwe, ogólnie jestem bardzo zadowolona,
      gorzej z matmą. Bedze max 35 pkt, ale w sumie nawet i na tyle nie ma szans,
      rozwiazywanie tego zadania z dachem szło mi jak krew z nosa, a w domu takie
      łatwe!! Byłam okropnioe zestresowana, myslałam że szacowna komisja bedzie mnie
      reanimować.Test ścisły ogólnie był do bani, zwłaszcza że dochodził stres. Ale
      dobrze ze te głupie egzaminy juz za nami!!!

• Gość: A* ........!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 19:50
        niech nikt nie pisze ile będzie miał punktów bo może się jeszcze zdziwić!!!
        Rozprawka była bardzo łatwa (w ogóle ten test był łatwy) wystarczyło przytoczyć
        fragmenty z testu :/ nic łatwiejszego.
        Test matematyczno-przyrodniczy do baaaaaaani ! Może nie będzie tak źle, ale na
        jedno zadanie zabrakło mi czasu :/
    • Gość: monika Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 28.04.06, 23:26
      tak mi poszło, że nic do mnie nie doszło.

lol
    • Gość: Justaa Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:17
      na humaniee no ... okk (siedziałam w srodku ) no ale matma to przegiecieee ...
      te zadankaa no i jeszcze to , że siedziałam w pierwszej ławcee tuż przed nosem
      egzaminatorów ... masakraa.
    • Gość: ktoś;D Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / 213.199.204.* 01.05.06, 21:37
      sorki ale nie moge zrozumiec tych ktorym podobala sie rozprawka...;/ tego chyba
      nie zrozumiem nigdy bo rozprawka poszla mi raczej najgorzej;(głupi temat był i
      tyle;D a tak poza tym to matprzyr spoko;D
      • Gość: ja kurde ;) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:35
        zgadzam sie z osobą wyżej =] rozprawka byla trudna i bardzo wyczerpująca =/
        matma tez byla trudna...
        nie poszło mi super extra =/ polski w miarę dobrze, a matmie to nie mówię nic
        =/ ciężko... ale przezyje i jestem pozytywnej myśli =))
    • Gość: zuza Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:07
      testy nie byly tak trudne choc wyobrazalam sobie je jako latwiejsze testy nie
      zadobrze mi poslzy ponewaz strasznie sie stresowalam.Osobiscie uwazam ,jednak
      ze test matematyczno -przyrodniczy byl trudny a humanistyczny tez nie nalezal
      do latwych ale byl latwiejszy:(
    • Gość: Gość Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:35
      Jak dla mnie poszło mi dobrze. licze na najmniej 60 pkt. a myśle ze bede mial
      ok. 75pkt.jestem zadowolony
    • Gość: mania Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.vlan49.architor.lubman.net.pl 18.05.06, 13:21
      Poszło tragicznie.
      rozprawka bardzo trudna i wogle
    • Gość: izuśka Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 02.06.06, 21:07
      Poszło mi tak na 70 pkt
    • Gość: Kaziuuu Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / 80.51.242.* 10.06.06, 17:50
      Test humanistyczny byl niepotrzebny.
    • Gość: wiola90 Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:37
      Test był łatwy ale ta rozprawka do bani, beznadziejny temat, a zreszta przez ta
      rozprawke stracilam duzo punktow. testy sa niepotrzebne!!!
      • Gość: ss Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl 14.06.06, 14:43
        debile <lol>
    • Gość: :) Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.vline.pl / *.97.rev.vline.pl 14.06.06, 16:24
      poszło na 80.... ;/
      liczylam na 90.... ;/
      No, ale spieprszylam rozprawke totalnie napisałąm ją chyba na 6pkt...
      Skreślałąm ciągle argumenty i zabrakło mi miejsca, tym sposobem całe moje
      zakończenie jest już napisane na odwrotnej stronie niż ta przeznaczona na
      rozprawke więc pewnie nikt się nei pokusił aby to sprawdzic ;/
      z jednej strony z chęvia napisałąbym to od nowa... z drugiej nie jest źle i
      fajnie, że mam za sobą :)
      Powodzenia :*
      • Gość: Ella Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:52
        80
        48 z polskiego 32 z matmy. Może nie jest to szczyt moich możliwości, ale jestem
        zadowolona.
    • Gość: świetnie Re: niech kazdy napisze jak mu poszlo!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:40
      88. pikuś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka