Dodaj do ulubionych

Powtórzyć test mat-fiz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:19
Mam nadzieje, że dzisiejszy test zostanie powtórzony, z tego co widze to dużo
osób miało testy, widziałem to już wczoraj tyle, że tych odpowiedzi nie
traktowałem poważnie, myślałem że Ministertwo Oświaty się zabiezpieczyło a tu
prosze, wnioskuje o unieważnienie dzisiejszych testów
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:22
      ja akurat nie znalam odp ale chyba bym nie chciala jeszcze raz pisac, mam to
      juz za soba a tak mogloby pojsc gorzej
      • Gość: monissia Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:36
        a ja bylabym za tym, aby jednak go powtorzyc! dlaczego mamy przez niego
        rezygnowac ze swoich marzen?!
    • Gość: NATALQA Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:36
      A JA BYM CHETNIE NAPISAŁA JESZCE RAZ...TEN TEST TO BYLA PORAŻKA.ALE CZY SA
      JAKIES DOWODY ZE KTOS WIDZIAŁ WCZESNIEJ TE TESTY? GADAC TO SE LUDZIE MOGA...
      • Gość: monissia Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:38
        nawet nie chodzi o to czy ktos te testy widział, ale o to, że wiekszośc osób
        zawaliła ten egzamin choć byli dobrze przygotowani!
        • Gość: natalqa Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:09
          tylko dla ministerstwa edukacji to nie jest zaden argument..Wiec chyba nic z
          tych planów;/
          • Gość: miszczyni :D Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:47
            dla kogos kto był PRZYGOTOWANY test wcale nie był taki trudny :P
            • Gość: natka Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.adam.promax-ck.pl 27.04.06, 17:10
              ten test nie był trudny. sama mam mnóstwo błędów, ale nie będę krzyczała żeby go powtórzyć bo to tylko moja wina.
              • Gość: Tzinamoon Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.04.06, 17:18
                Dokładnie, szukacie tylko byle powodu, by poprawić coś, do czego się nie
                przygotowaliscie. Nie jestem za tym, by pisać go raz jeszcze, bo po co mam znów
                sie stresować? Przecież wiadomo, że wszystkie informacje na temat przecieków
                były zmyślone przez ludzi, którzy chceli innych wprowadzić w błąd :/ Tyle.
    • Gość: ;/ Re: Powtórzyć test mat-fiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:43
      Zgadzam sie z tym Że TEST powinien zostać POWRÓRZONYYY ale nie ze względów ze
      były przecieki ale z tego względu że był TRUDNY. JA rozumuem że nie każdemu był
      on trudny ale ja nie ejstem kurde Pitagoras z matmy;/ Jestem humanistką a
      matematyka to dla mnie czarna magiaa owszem z humana bede miec ok 48/50
      ale z matmy Katastrofa moim zdaniem Kuratorium Oświaty powinno dać szanse
      zarówno słabszym jak i tym srednim uczniom na napisanie na 35 pkt. Ja niestety
      nie bede mieć tylee.. bo TYLKO 20 !!!!!! chociaż liczyłam na wiecejj.
      POZDRooooo
    • aniutka90 Re: Powtórzyć test mat-fiz 27.04.06, 18:12
      LUDZIE! BEZ PRZESADY! Za to, że Wam źle poszło nie muszą chyba płacić
      gimnazjaliści z całej Polski! Po prostu się nie przygotowaliście i nie umiecie
      przyjac swojej porażki. Sam test nie był trudny, wystarczyło tylko głowką
      ruszyć, a ze Wam to nie wyszło, to juz nie nasz problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka