Dodaj do ulubionych

Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia?

• Gość: sqbana Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 80.51.167.* 22.04.08, 14:46
      Część testowa była bardzo prosta. Sprawdzałam odpowiedzi i mam max :D
      Co do części otwartej- gorzej. Niektórych pytań kompletnie nie rozumiałam...a
      charakterystykę napisałam bez problemu :) W sumie oczekiwałam rozprawki na którą
      była przygotowana od początku mego istnienia na tym świecie :))))
      Jutro druga część egzaminów- troszq się boję :)
    • ania.pol A co z tymi którzy nie przerabiali tych lektur?! 22.04.08, 14:46
      Spoko było ;) Zamknięte bezproblemu a nawet ten obraz był prosty
      tylko ta charakterystyka->DNO w szczególności, że ani Syzyfowych
      prac ani Kamieni na szaniec nie przerabialiśmy!
    • Gość: Paulinkaa1600 Egzaim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:46
      No moim zdaniem nie był on taki trudny. Wiele słyszałam na temat
      tego jaki on to nie jest,ale nieb yło tak źle nawet mogę stwierdzić
      że był prosty. Szkoda tylko że poprzednie roczniki miały tak ciężko,
      no ale my możemy mieć trudno jutro. pozdrawiam Paulina
      • Gość: Szynkus Re: Egzaim:) IP: *.chello.pl 22.04.08, 14:53
        No w sumie to nie było źle, tylko ta charakterystyka mnie wcięła. Kij z tym, że
        ledwo pamiętam te lektury, tylko chodzi o to, że przez cały rok mówili
        "ropzrawka, rozprawka, rozprawka!". No cóż, jak dla mnie to dopiero jutro będzie
        hardkor.
        • Gość: angie Re: Egzaim:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:58
          no u mnie też w szkole ciągle mówili, że rozprawka, teza, argumenty, bleble, a
          na próbnym charakterystyka, teraz charakterystyka i w ogóle nic nie wyszło z
          rozprawki :P
    • Gość: MAGDA POMOCY zagladajcie plz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:51
      nie wiem jak mi poszlo, jak myslicie jezeli pisalam najpierw olowkiem potem na tym olowku czarnym dlugopisem (zadania otwarte) i nie zdazylam zgumkowac ;,(( jak myslicie sprawdza to ? :< okropnie sie denerwuje!!
      • Gość: Szynkus Re: POMOCY zagladajcie plz IP: *.chello.pl 22.04.08, 14:54
        Sprawdzają to ludzie a nie jakieś mega komputery, więc lajtowo Ci uznają ;)
        • Gość: magda Re: POMOCY zagladajcie plz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:03
          dzieki :) ale boje sie i tak troszq :p
      • Gość: Pshemko1992 Re: POMOCY zagladajcie plz IP: *.master.pl 22.04.08, 15:00
        ups no to wpadka! albo i nie! no bo skad bys to miala przeciez w domu nie
        pisalas chociaz moga pomyslec ze zamienilas sie z kims kartkami i ze ktos ci
        napisal olowkiem :/
      • Gość: Kasia Re: POMOCY zagladajcie plz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:21
        Hej!! na karcie odpowiedzi jak zaznaczałas to jak potem poprawiłs
        długopisem to napewno poprawia bo gumki nie widc pewnie
    • Gość: martyna Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:51
      yyy...ta charakterystyka-cos strasznego ;/
      • Gość: K. Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:57
        Zadania zamknięte- jak dla mnie łatwe. Mam maxa.
        Gorzej z otwartymi...
        Ogłoszenie myślę, że wszystko pięknie, ładnie...
        Ale co do charakterystyki, to pogrom :(
        Te lektury przerabiałam daawno temu, i nie za wiele pamiętałam...
        A jak zobaczyłam, że tematem długiej wypowiedzi jest właśnie
        charakterystyka, to myślałam, że sie popłaczę xD
        ...

Kuuurcze, aż się boję co będzie jutro... ;/
    • Gość: kamcia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.mlynary.net 22.04.08, 14:53
      no w sumie nienajgorzej... tylko nie wiem czy z ta charakterystyka sobie dobrze
      poradzilam...
    • Gość: juuliaa Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:53
      ogólnie jestem strasznie zadowolona! obliczając, bez charakterystyki na 34 punkty wyszło mi około 31, więc luzik. charakterystykę napisałam w formie rozprawki, bo tak podobno było najpoprawniej. ogólnie teścik banalny, łatwiutki, gorzej z jutrem..
    • Gość: Pshemko1992 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.master.pl 22.04.08, 14:54
      O Boże!!!!!!!! co to było!!!! Ja nawet nie czytalem tych lektur! test byl taki
      sredni... ja na 20 z zamknietych mam 17, nawet dobrze ale moglo byc lepiej. a co
      do charakterystyki.... to napisalem ze ten Rudy czy jak on tam, jest starym
      dziadkiem i ze opowiada wnokom swoje historie :D no to juz 0 punktów :D chyba
      pomylilem ksiazki :D
    • Gość: Kasia Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:55
      Mi bardzo dobrze poszło :) tylko jeden błąd mam, a z charakterystyki
      jestm zadowolona bo ostatnią lekture którą przerabialiśmy były
      właśnie Syzyfowe prace:P
      • Gość: kartofelek OłKEj IP: 212.244.34.* 22.04.08, 15:54
        A dla mnie to jest bez sensu, bo w poprzednich latach na testach nie było
        takiego ograniczenia w lekturach, a nie tak jak teraz w tej charakterystyce.
        Przecież Kamienie na szaniec i Syzyfowe prace nie są obowiązkowymi lekturami w
        gimnazjum, więc jakim prawem kurka dali takie ograniczenie na teście?!! Jeśli
        ktoś nie omawiał ani tego ani tego to ma 16 punktów w plecy,a przecież to nie
        jego wina!! Ja na szczescie takich problemów nie miałam, ale i tak uważam, że
        coś z tym jest nie tak...
        • Gość: Gość Re: OłKEj IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.08, 16:07
          SĄ obowiązkowe.
      • Gość: xxx Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:56
        Czy jesli pomieszalem kompletnie bohaterow i ksiazki (pisalem o Olku zamiast
        Alku z KnS i pomylila mi sie tresc z Syzyfowymi Pracami). Tzn. pisalem jakby KnS
        byly o zaborach itp itd ;| Mogą powiedziec ze nie na temat i od razu 0pkt?
    • Gość: Martynka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:55
      bylo dobrze:) nie potrzebnie panikowalam:)ciekawe czy jutro tez mi
      tak dobrze pojdzie?????
    • Gość: thomson37 nie najgorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:56
      kurde,,,zastanawiam się czy mi zaliczą jak napisalem ze mezczyzna z
      obrazu jest straznikiem tradycji gdyz jako zolnierz zaprawiony w
      boju wedle tradycji narodowej jest upowazniony do pasowania?jak
      myślicie??????
    • Gość: Karollllek Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:56
      Ehh... do fajnych nie zaliczam ale jak sprawdziłem sobie to nie jest tak źle jak myślałem :) wiec powiem ze jestem zadowolony choć po wyjściu z sali myślałem że zawaliłem :P:)
      • Gość: tomasz :) jak mi poszło?! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:08
        JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        poszłó mi dobrze, choć strasznie się denerwowałem....
        napisałem charakterystykę o Alku z Kamieni na szaniec i obawiałem
        się że pomyliłem Alka z Rudym...... w sensie w akcji pod
        Arsenałem.... z nerwów nie wiedziałem kto ktogo chciał odbić...
        ale po wyjściu z sami okazało się że dobrze napisałem i nie
        pomyliłem jednago bohatera z drugim!!!! :) wow

nie wliczając pkt. z charakterystyki mam 31/34pkt.
        jestem zachwycony!!!!!!!
        :)
    • Gość: MArta Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.telpol.net.pl 22.04.08, 15:00
      pisalam test dla uczniów słabo słyszących i niesłyszących był bardzo łatwy po
      godzinie czasu juz sie nudziłam po zobaczeniu odpowiedzi tna ta chwile jestem
      juz pewna ze mam na pewno 27 punktow zobaczymy czy bedzie wiecej.
    • Gość: Alicja Nie było tak źle:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:02
      Całkiem prosty był ten test. Zadania zamknięte mam wszystkie
      dobrze:D Z otwartymi też nie powinno być źle. Najgorsze było zadanie
      o agrumencie za stwierdzeniem, że ten dziadek z obrazu jest
      strażnikem tradycji narodowej... ech, jakieś dziwne to było.
    • Gość: aguśka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:03
      Mi charakterystyka poszła głupio.. ale te zadania otwarte nie były
      takie wcale trudne... mam nadzieje ze jutrzejszy egzamin też bedzie
      taki jak dzisiejszy ;DD Życze powodzenia gimnazjalistom z trzecich
      klas z całej Polski ;))
    • Gość: Monia odpowiedzi IP: *.3s.pl 22.04.08, 15:03
      1.B - Rówieśników
      2.C - Krytycyzm
      3.A - Szczerości
      4.D - Kim jestem wobec innych?
      5.D - Czwartym
      6.C - Zdadzą sobie sprawę z problemów młodzieży
      7.D - Walecznosc
      8.C - Piastów
      9.A - Stratega
      10.B - młody, ale godny szcunku
      11.C- Uznanie ojca
      12.A - Z uznaniem
      13.B - XI i XII
      14.D - Młodzieńca, który pelniac służbę przy rycerzu , przygotowywał się do stanu rycerskiego
      15.B - uswiadamianie sobie istniejących ograniczeń
      16.B - Siostra Kujonka
      17.A - Czułośc
      18.C - nauczyła się odpowiedzialności
      19.D - Dorosłości
      20.A - Coś mi się wydaje, że trudno mi bedzie wytłumaczyc to moje nowe myślenie.
      • Gość: suzanne pełne zdania, czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:08
        nie pisałam pełnymi zdaniami :( zaliczą?
    • paulinka_p15 Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? 22.04.08, 15:05
      Zle:]
      Jacie taaa charakterystyka była najgorsza, a jaki zawod jak kazdy zobaczył na
      ostatnia storne.
      Ale jutro bedzie lepiej;)
      Trzymajmy sie wyłacznie tej pozytywnej mysli^6;D
      Powidzenia.
      • Gość: matys Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 15:12
        Jakie??!! Przecież to wszystko było takie proste!! A charakterystyka banał... I
        wcale nie jestem żadnym kujonem, że tak mówie... Trzymam się srednio na poziomie
        4,0...
      • Gość: olus Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: 83.168.75.* 22.04.08, 17:41
        nie podawajcie a,b,c w kolejnosci bo przeciez sa rozne zestawy -.-
    • Gość: mrówka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.097.c86.petrotel.pl 22.04.08, 15:06
      Siema wszystkim. Mi poszło nawet w miarę.W zamkniętych mam chyba 2
      albo3 źle. Ogłoszenie to bez większych problemów. Gorzej było z
      charakterystyką bo Syzyfowe prace przerabiałam w drugiej klasie i
      nic nie pamiętałam. Kamienie na szaniec co prawda na początku roku
      ale zbyt dużo nie pamiętałam z nich o bohaterach :( . Mam nadzieje,
      że będzie koło 40 punktów. PoZdRo ;* i Powodzenia
      • Gość: darusia Nie wiem jak wy ale ja to chce pisać jeszcze raz!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 17:39
        ale chyba nie da rady;/;(
    • Gość: afros nawet nawet IP: *.root.com.pl 22.04.08, 15:06
      z zamkniętych będę miał około 16 pkt. z kolejnych 10 zadań otwartych około 6
      pkt. z ogłoszenia powinienem mieć 3 pkt.Charakterystyka mnie bardzo
      zaskoczyła.Liczyłem że będzie rozprawka.Na dodatek w ogóle nie czytałem tej
      lektury. Tylko 2 miesiące temu czytałem coś z podręcznika.Nie wiedziałem czy to
      jest o tym ale napisałem i okazało się że dobrze strzeliłem pisząc o tym.
      Pozdro dla wszystkich piszących
    • Gość: Kuna Zadania otwarte... :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:07
      AAAA! Charakterystyka...?! Miałam nadzieję, że będzie rozprawka. W dwóch zadaniach otawrtych nie pisałam pełnymi zdaniami... Tylko wydarzenie historyczne: "II wojna światowa" i cecha świata w pierwszej zwrotce: "Straszny"... nie wiem czy dostane za to punkty... a 2 punkty to dużo... :( jak myślicie?!
      • Gość: angie Re: Zadania otwarte... :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:11
        się okaże - noł dres, noł stres, bedzie git : D
    • Gość: Amelka Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.crowley.pl 22.04.08, 15:07
      Nie poszło źle. Mam dwa błędy w zadaniach zamkniętych, jeden przez kompletne
      nieporozumienie, ale nie ważne :P zadania otwarte do 3 pkt różnie, nie wiem czy
      niektóre odpowiedzi uznają. charakterystyka - trochę pomyliłam nazwy wsi, gdzie
      uczył się Marcin Borowicz i jego nazwisko :D no ale co będzie to będzie. dzień
      kompletnie bez weny :P

szkoda,że tyle osób mówi 'masakra', przecież mogło być gorzej ^^
    • Gość: Ania Błedy rzeczowe w charakterystyce IP: *.punkt.pl 22.04.08, 15:08
      Czy za błędy rzeczowe w charakterystyce mogą mi nie policzyą w ogóle punktów?
      • Gość: Kopernik Re: Błedy rzeczowe w charakterystyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:29
        A co rozumniesz pod pojęciem 'błedy rzeczowe'.. W sensie.. bardzo
        poważny, np. Napisałaś jan bytnar - Zośka, czy małe, np. alek miał
        włosy brązowe, nie blond ( czyli jak ja... ;]) ..?
    • Gość: Gosiax Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 15:09
      Nawet nawet :D tylko jak by mi sie odpowiedzi otworzyłu to lux by byłoo ;))
    • Gość: Magda Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.jpk.pl 22.04.08, 15:10
      To było straszne byłam przygotowana na rozprawkę a tu ta
      charakterystyka w pierwszej chwili miałam pustkę w głowie ale potem
      jakos poszło..:)i mam nadzieje że jutro będzie lepiej!!:)
      Trzymam za wszystkich kciuki!!
    • Gość: PAula Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.smgr.pl 22.04.08, 15:12
      ten test był beznadziejny! gorszego nie dało sie wymyślec? ;/ załosne ;| mam
      nadzieje ze jutro pojdzie lepiej ;/
      a co do charakterystyki byla jednym słowem głupia.. .toz niektórzy nie mieli
      moze tych lektur ?? zal....'=\
      • Gość: gimnazjalista Re: Jak wam poszło na egzaminie? Jakie wrażenia? IP: *.lukman.pl 22.04.08, 16:20
        Należą one do listy lektur obowiązkowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka