tsf11 31.05.08, 00:21 znacie jakies dobre strony skąd mozna ściągnąć kilka przykładowych? na poziomie gimnazjum. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicka Re: testy predyspozycji językowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:59 Byłam w tej samej sytuacji. Jest książka Kuliniaka chyba Testy predyspozycji w gimnazjum. Rozwiązałam całą i czuję, że jestem dobrze przygotowana. Chyba trochę za póżno zaczęłaś szukać. 31. 05?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dissenter Re: testy predyspozycji językowych IP: *.eranet.pl 04.06.08, 21:18 Nie wiedziałem, że przedyspozycji językowych można nauczyć się na pamięć pisząc kilka(naście) testów :D Znalazłem linka do dość ciekawego testu : www.rhul.ac.uk/Classics/CUCD/test.html Znam osoby z b. słabymi wynikami takich testów, które perfekcyjnie opanowały kilka języków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looloo Re: testy predyspozycji językowych IP: *.chello.pl 22.04.09, 22:53 Hej, czy może już nie potrzebujesz tej książki z testami. Chętnie odkupię. Nigdzie nie można jej dostać, nie ma w sklepach ani hurtowniach. Jeżeli nie jest Ci już potrzebna to daj znać. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allleum Re: testy predyspozycji językowych IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.13, 12:32 Na allegro pojawił się zbiór zadań Testuj swoje kompetencje językowe - planuje kupić dla mojej córki Odpowiedz Link Zgłoś