Gość: Mccabre Re: Humor belfrów-Pani Papiernik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:25 Do zastrzyku! Ukłuje cie w tyłek i nawet nie poczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piccasso Re: Humor belfrów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:27 Nasza nauczycielka od przyrody jest do niczego. powiedziała że wszyscy mają jedynki. poza tym to trenowana prostytutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mccabre Re: Humor belfrów-PRECZ Z PINGWINEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:32 Pingwin od Relcy w wieku 10 lat była dziwką teraz sie masturbuje gitarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek Re: Humor belfrów-PRECZ Z PINGWINEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:39 Nasza Siora od relcy jak nam dyktuje punkty to sie tak podnieca że jej z orbit oczy wypadają!! Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Humor belfrów 29.05.02, 13:28 Witam, Scenka z pewnego wykladu: Wykladowca - Pani jest jak Harry Potter Studentka - A pan jak Kamien Filozoficzny :-) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xing Re: Humor belfrów - precz z PAPIERNIK!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:32 Nie chcemy w szkole żywej skamieliny!!!!!! za pare dni się rozpadnie!!!!! Ona jest jak gołąb.........najpierw je , pije a potem sra i sie pluje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mccabre Re: Humor belfrów - precz z PAPIERNIK!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:34 Wpiernicz chrupki Zlizuje potem kefir z podłogi Potem popija sprajtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alu Re: Humor belfrów - precz z PAPIERNIK!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:35 Gdybyśmy nałożyli Pani Papierni rożek na nos było by papiernokio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mccabre Re: Humor belfrów - precz z PAPIERNIK!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:38 Pingwin: Średnia klasy 3.2 W dupi mam pingwina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@Nonim Re: Humor belfrów - precz z PAPIERNIK!!!!!!!!!! IP: *.ih.pl 28.10.02, 16:18 Ciekawe czy juz ja wypieprzyli ze szkoly????????????? Jesli ktos wie co sie dzieje z papiernik niech napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Humor belfrów-Na Alalaske!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 13:39 Nasz pingwin to pipa!! na alaske!! Posypały się same pały!!! TO NIEDOROBIONY NIELOT !!!! I MA DZIURE MIĘDZY NOGAMI!!!!! DAJE NAM SOKU Z KROKU!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DazaLove Re: Humor belfrów-Na Alalaske!!! IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 02:24 Dobrze. Wiem, że pingwiny nie są najwspanialsze i ja też ich nie cierpię, ale darujcie sobie te głupie komentarze! Wam też nie byłoby miło, gdyby ktoś mówił o Was takie rzeczy. Choć trochę kultury obowiązuje! Jeśli chcecie tak przeklinać, to spotkajcie się na czacie i na privach wymieńcie Swoje zdania. Nie każdy chce znać Wasze komentarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Humor belfrów-Na Alalaske!!! IP: *.ogr.pl 04.06.02, 23:42 matołectwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nebel Re: Humor belfrów IP: 213.25.170.* 31.10.02, 10:24 -"siedzą po bożemu, właściwą stroną do okna" (do tej pory nikt nie wie o co biegało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sditeop Re: Humor belfrów IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 23:10 chemik próbując ogrzać probówkę pocierając ją rękami - "coś dziś jestem mało nagrzany" pingwin - " nagrania Beatllesów od tyłu zawierają treści satanistyczne " histo(e)ryczka - " sp.. sp.. schrzaniaj mi stąd z tym sprawdzianem ! " inna histo(e)ryczka - "jak wam mało wrażeń to sobie ustawcie gilotynkę na korytarzu !" Odpowiedz Link Zgłoś