sick-individual 28.02.08, 19:45 halo halo...! przeglądałam sobie różne fora i to mnie zainteresowało, ale nie wiem, czy jeszcze tu piszecie...? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nayagare Re: jesteście??? 06.03.08, 22:24 Jesteśmy:) Tez mnie zainteresował ten topic, bo sama zywię głębokie przekonanie, ze dieta pomaga na trochę a zmiana stylu zywienia - na zawsze. Ja sama schudłam po ciąży 18 kg w rok i trochę, nie stosując żadnej diety. po prostu na stale wyrzuciłam z diety słodycze, białe pieczywo, ziemniaki, makarony, a za to zaczęłam naprawde dużo pić wody i jesc świeżych warzyw. Nawet dzisiaj przytargałam ze sklepu zgrzewke nestle aquarel , kilo pomidorów, sałatę i brokuły. I wcale a wcale nie miałam ochoty kupic sobie słodyczy i chipsów:) pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link
vesper_lynd Re: jesteście??? 17.04.08, 23:15 hej :) no właśnie trafiłam na to forum... no i ja TEŻ ;) Miesiąc temu zmieniłam swoje nawyki żywieniowe - żadnego liczenia kalorii, a schudłam już 5kg. Bez męczenia się. Jem po prostu zdrowo, często i tak, aby zaspokoić głód. I wystarczy. Nie stało się to bez powodu, moje wielokrotne jojo przez tyle lat skutkują teraz :/ Mam fatalne wyniki badań, ogólnie ze zdrowiem nie za fajnie. Nie mam zamiaru powrócić do fastfoodów i słodyczy, nawet nie mam na nie ochoty. Szczerze - jestem przerażona, popadłam wręcz w manię witamin i gotowania zdrowo ;) Ale to mi może wyjść tylko na dobre. pozdrawiam! Odpowiedz Link